geci
Član
Za nasih je pobeda i nereseno,jedino mozda bi pobedili maroko a japan,korea bi nas izduvali sigurno
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne mrzim nikog, samo ne volim ovakve provokacije koje su u nivou kako su provocirali Saciri i Dzaka ili ona Siptarska zastava na utakmici u Beogradu, ali ako se neki slazu da pisaju po njima neka zinu da im olaksaju posao.Ne zajebavaj Coci te mrzis sto su Hrvati isli dalje te drago ti je sto su nasi ispali, jer su bili konjine
Sad za koga si ti?
Pa bas i nisu ginuli protiv Japanaca . Katastrofa od igre ali naravno gledaju se samo rezultati . Videcemo njihovu pravu moc protiv Brazila .Nije to brate kompleks nego ginu na terenu a mi smo pokazali gde nam je mesto.
I mi za njih, protiv Belgije fiš, danas čobanac, protiv Brazila će biti janjetina, pa makar tu i stali daleko smo dogurali među 8 na svijetu smo.Бразил се загрева..
Kad vec pises da se gleda samo rezultat slazem se u potpunosti s tobom.Pa bas i nisu ginuli protiv Japanaca . Katastrofa od igre ali naravno gledaju se samo rezultati . Videcemo njihovu pravu moc protiv Brazila .
Bas si daleko otisao . Peet je mislio na malo mladje Brazilce . Peet fali ti jos samo jedan od najboljih izvodjaca slobodnjaka u istori . Veliki Zuninjo Benarbukano ( ili kako vec ) .Garinca, Didi, Vava, Pele i Zagalo. Ko zna, znace o kome se radi.
Загревате се за ..I mi za njih, protiv Belgije fiš, danas čobanac, protiv Brazila će biti janjetina, pa makar tu i stali daleko smo dogurali među 8 na svijetu smo.
Pa vi ni na prethodnim niste bili bolji nego sad, šiptari vas guze kad stignuЗагревате се за ..
а сад адио а сад адио
И ко зна кад и ко зна где..
Лукаку промашивао немогуће па сте ни криви ни дужни прошли..
На претходним првенствима имали сте боља издања.
I vas ce Slovenci uskoro posto posle Modrica se tim raspada . Gvardiol je buduci sjajan defanzivac . Klinac a igra jako zrelo . Ali ostalo svuda suplje . Sa Livajom cete jako daleko u buducnosti gurati .Pa vi ni na prethodnim niste bili bolji nego sad, šiptari vas guze kad stignu
Pa kad nece Svaba da svira penal, ne znam sta treba da se desi da svirne na belu tacku za nas???Pa vi ni na prethodnim niste bili bolji nego sad, šiptari vas guze kad stignu
A Ziiko, Sokrates?Bas si daleko otisao . Peet je mislio na malo mladje Brazilce . Peet fali ti jos samo jedan od najboljih izvodjaca slobodnjaka u istori . Veliki Zuninjo Benarbukano ( ili kako vec ) .
Sokrates je bio malo precenjen, fali Romario.Koji je zavrsavao kada su ovi noviji pocinjali.A Ziiko, Sokrates?
Ne znam sta je smesno. Da si gedao malo neku nasu utakmicu video bi ono cupanje mitrovica dva puta, na dva prvenstva, nije im palo na pamet da svirnu penal ni jednom.....Pa kad nece Svaba da svira penal, ne znam sta treba da se desi da svirne na belu tacku za nas???