Ima otvorena posebna tema za fanove kladionica.Mornar jel mogu i ja u klub velikih kladionicara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima otvorena posebna tema za fanove kladionica.Mornar jel mogu i ja u klub velikih kladionicara
Ako i bolje . Ovi stvarno ne znaju da igraju ( Iran ) . Meni su ok toliki produzeci . Vise traje napetost .Prodjose Ameri. Preteruje se sa tim produzecima.
Odigraj sutra na Meksiko i Argentinu mislim da ta dva meča dolaze a za ostalo ćemo da ppricamoMornar jel mogu i ja u klub velikih kladionicara
Da dodam da sam ovo napisao posle prvog kola .
Tesko sutra za kladjenje . Ne vidim zasto bi Mexico kidao a bogati Arapi ko zna na sta su spremni . Meni na njih vuce a i neki Arapi posle poraza Irana bi trebalo proci . Argentina je verovatno ali nemaju nikakav tim . Preksutra bi Dance protiv kengura trebalo juriti ali vidim da je mala kvota .Odigraj sutra na Meksiko i Argentinu mislim da ta dva meča dolaze a za ostalo ćemo da ppricamo
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Istina je da mu navijaci zvizde i bivse legende kluba kritikuju.gde tu pise da ga teraju iz kluba? kazu da nije u formi a sto je najvaznije to je bilo protiv meca sa napolijem gde su ih ovi pukli 1 6 kuci
normalno da ce svi poludeti
Тадића терају из Ајакса јер је Ајакс продао прошле године 7 играча и тренера. Цела екипа игра променљиво али почели су да га прозивају кад је одбио да носи лгбт капитенску траку. Тај лоби је толико јак да буши свуда а најјачи је тамо где има пара......Tadica teraju iz Ajaksa jer ne moze da se sastavi.
Da da nemaju zvezde . Pogledaj malo gde igraju njihovi igraci ( Fulam , Juventus , Celzi , Milan , Arsenal ) . Sramota je da su one neznalice dobile samo sa 1:0 .Ja kada sam sinoć odgledao kako amerikanci igraju, koji su fudbal naučili i uvežbali od nule, kod kojih nema ni jedne 'fudbalske zvezde', kod kojih je trener/selektor nekadašnji igrač drugih i trećih liga, sve mi je bilo jasno gde smo mi i šta smo.
Kod nas treba službeno ustavom zabraniti državnu reprezentaciju i skinuti još jedan nepotreban trošak sa leđa ovog naroda.
Ili da se iz svakog grada/sela odabere najbolji lokalni igrač koji će na čisto patriotskoj osnovi da se priprema sa ostalim momcima i da trener bude fudbalski stručnjak, ali dobrovoljac volonter, a ne piksi koji dere državu/narod kao da trenira za premijer ligu a ne za svoj narod.
Čuo sam da je dogovorio cifru 2,5 miliona evara godišnje, plus plata od 22000 evara mesečno. Kada sam to čuo i sa njim sam raskrstio.
Kad sam napisao da treba pokupiti najbolje iz naše lige,onda ja lupetam.Em bi nas manje koštali em bi izgarali a došlo bi i do rezultata.Ja kada sam sinoć odgledao kako amerikanci igraju, koji su fudbal naučili i uvežbali od nule, kod kojih nema ni jedne 'fudbalske zvezde', kod kojih je trener/selektor nekadašnji igrač drugih i trećih liga, sve mi je bilo jasno gde smo mi i šta smo.
Kod nas treba službeno ustavom zabraniti državnu reprezentaciju i skinuti još jedan nepotreban trošak sa leđa ovog naroda.
Ili da se iz svakog grada/sela odabere najbolji lokalni igrač koji će na čisto patriotskoj osnovi da se priprema sa ostalim momcima i da trener bude fudbalski stručnjak, ali dobrovoljac volonter, a ne piksi koji dere državu/narod kao da trenira za premijer ligu a ne za svoj narod.
Čuo sam da je dogovorio cifru 2,5 miliona evara godišnje, plus plata od 22000 evara mesečno. Kada sam to čuo i sa njim sam raskrstio.
Ne placamo mi porezni obaveznici njih nista . Za plasiranje na WC , FSS je dobio 10 miliona e . Verujem da i smestaj sada placaju organizatori . Jednostavno receno trenutno ovoj zemlji rade cistu promociju jer je lepo videti 32 najbolje reprezentacije . Tu nema Italije , Cilea , Paragvaja , Skandonavaca , sa Balkana , Kine . Ceske , Austrije , Slovacke i jos mnogo naprednih zemalja .Kad sam napisao da treba pokupiti najbolje iz naše lige,onda ja lupetam.Em bi nas manje koštali em bi izgarali a došlo bi i do rezultata.
A dok se ne plasiraju.Ne placamo mi porezni obaveznici njih nista . Za plasiranje na WC , FSS je dobio 10 miliona e . Verujem da i smestaj sada placaju organizatori . Jednostavno receno trenutno ovoj zemlji rade cistu promociju jer je lepo videti 32 najbolje reprezentacije . Tu nema Italije , Cilea , Paragvaja , Skandonavaca , sa Balkana , Kine . Ceske , Austrije , Slovacke i jos mnogo naprednih zemalja .
Pa nemaju oni ugovore sa drzavom da bi bili placeni . Placamo im sigurno smestaj i hranu ali to nisu astronomske cifre . Od drzave sem zaposlenih pri FSS igraci mogu da dobiju samo premije za uspeh ako vlada to odredi . Selektora i strucni stab mi placamo ali igraci igraju u sustini za hvala .A dok se ne plasiraju.
Izgleda onda to hvala nije dovoljno pa igraju sa 30,40,50%Ali stručni štab bi trebao da da maksimum.A jel im sad oduzimaju od platePa nemaju oni ugovore sa drzavom da bi bili placeni . Placamo im sigurno smestaj i hranu ali to nisu astronomske cifre . Od drzave sem zaposlenih pri FSS igraci mogu da dobiju samo premije za uspeh ako vlada to odredi . Selektora i strucni stab mi placamo ali igraci igraju u sustini za hvala .