Vrlo komičan komentar u prvom pasusu.Samo ne mgu da dokučim za koga pišeš da bi im pobegao autobus.Verovatno si misli na navijače Partizana iz unutrašnjosti.
Da su Zvezdine sudije sigurno bi bio penal ali nije.Verovatno bi i 3-i bio isključen ali sudija promašio džep.A što se zaustavnog vremena tiče-vidi se da bi se pojeli što je sve regularno uz malo sreće.Nadam se da si video kako skupljači lopti ubacuju lopte u teren.Naravno da je to sve OK.
Lalatovića ako ga je neko snimao,koje face pravi imao bi milionske preglede.
A kod vas izgleda svi crnci pobelili od muke.Nisam mogao da prepoznam igru Partizana posle silnih uspeha.Daće bog da odigrate makar jednu utakmicu na proleće u LK iako je liga za kladionicu (kako si onomad pisao).Pa da se sledeće jeseni sastanete ako vas neko ne pretekne sa ovima što nisu dali Zvezdi da igraju u LŠ i da nas osvetite i zajedno igramo u istoj evropskoj ligi.
Zoki 230 ja ti rece druze da si zalutao na ovu temu i da ne govorimo o istim stvarima a o cemu govori ovaj tvoj post nemam pojma niti sta razumem
Ali da bih ti priblizio neke stvari covek koji JE MORAO DA POPIJE CRVENI KARTON JUCE je celavi golman koji je trcao po celom terenu kao pomahnitao i uletao u neke verbalne okrsaje
ne verujem da mu je trener rekao da istrcava non stop i da ulece u neke nepotrebne konverzacije ko zna o cemu ali valjda se primio malo vise i to je vec otislo van kontrole
.Drugo sta nisi primetio a odnosi se na Zvezdinu kasu koja je izdvojila ogromna novcana sredstva za pojacanja
i ne moze da dobije ni Napredka ni Radnickog nego mora da plati i sudije da prave cirkus od ove jadne lige i umesto da cutis i da savijes glavu na ovakve sprdacine ti se trudis iz petnih zila da mi objasnis DA JE NORMALNO DA SE RADNICKOM SIKNE 2 CRVENA I DA SE PUSTA MEC U NEDOGLED DOK NE PADNE GOL
i to radis ucestalo a onda ti nije jasno kada dodje neki drljavi Makabi ili Omonija i izuje vas iz cipela i obrise pod sa vama a onda objasnjavate sami sebi da je to nedostatak sportske srece uz obaveznu opasku IDEMO DALJE
ali nazalost na medjunarodnoj sceni nema toga nije nam svirao dva penala ili da smo mi dali od ona dva promasaja 2 gola a da su oni promasili svoje sanse mi bi sigurno trijunfovali .
ZAKLJUCAK Vas je juce srozala ekipa koja je 50 puta jeftinija po budzetu I TO SA 10 IGRACA kraj price a ovog VUCICEVOG SUDIJU koji vas je vodio do pobede ne da niko nije sankcionisao niti spustao u septicku jamu nego ce jos dobiti najvise ocene i biti jedan od najcenjenijih arbitara nase supersonicne kurton lige .
PS IMAS SUTRA DVA DOBRA FUDBALA NA TV u jedan je Dinamo Z u koje nisi verovao nikada iako sam ti ukazivao na njihov ozbiljan potencijal a drugi su poluamateri iz Haife i oni nemaju budzet ali su i bez budzeta otisli mnogo visoko A VI I SA ABNORMALNIM BUDZETOM TAVORITE nesto je ocigledno trulo u drzavi Danskoj i bolesno