Предузимач Станковић је умислио да је неки тренер јер је побеђивао по овој дингдонг лиги а три пута није прошао против тимова који су... сам си писао о томе и о Омонији, Шерифу и Макабију...I STA SAD SA TOM INFORMACIJOM Ja sam iz ovih postova shvatio da je on nestrucan trener da je povlacio mnogo losih poteza i na kraju DA JE ON DEZURNI KRIVAC ZA SVE a sada vidim da ga traze poznata Evropska imena i na kraju se obreo u prvoj ligi Italije ...
...Sto se tice Dekija Stankovica zelim mu veoma uspesnu karijeru dao je sve od sebe i imao je veliku energiju i zelju i mnogo srece u nastavku karijere
Он се ослањао на Милојевића и Милошевића да га покривају тамо где је танак. Претпостављам да је био одушевњен какве тактичке замисли имају. Небојшу Милошевића јер је радио у кампу Деки5 а Милојевића је упозна на Профи лиценци.
Ипак њему је проблем катанаћо који је играо и Мурињова сенка аутобуса која ће га пратити до краја његовог тренерског живота.
То што је изабрао Сампдорију која је на дну табеле говори да жели да ради и воли изазов али и да нема самопоуздање и да је он име у Србији али и не у Италији. Тамо се траже резултати. Има две јаке утакмице до паузе па ако не победи Болоњу и не игра нерешено са Интером имаће паузу која може бити кошмарна али може бити и исцељујућа и може опоравити екипу и ако се још победе пар трећелигаша може се тиму донети самопоуздање.
Ја сам га овде и кудио и хвалио и на крају немам никакво мишљење осим наравно навијачког.
Савремени фудбал тражи посед који ствара резултат али тражи и појединца који има снагу, издржљивост и вештину.
Посед није имао или је имао подједнако са свим клубовима у европи већ се игра базирала на брзој транзицији и ка вештинама Катајиа и Иванића који ће касније то или завршавати или прослеђивати нападачу.
Колико је играча створио а то му је био један од задатака?
Ниједног. Продавали су се недовршени играчи, необликовани... Ераковић који је је можда добар у одбрани али недовршен у нападу.
Сећам се кад је, чини ми се, Достанић дошао као тренер у Смедереву и тражио да буде и главни у школи фубала, да су се Смедеревци зачудили и наравно минирали идеју јер нису могли да гурају неталентовану децу...
Наравно... желим Станковићу сву срећу и надам се да грешим и да ће постати врхунски тренер.
Poslednja izmena: