Sopa ovaj mornar, on kao nesto zna, a ustvari ljubomora i kladionica su njegove zvezde vodilje. Nisu ni Zvezda ni Partizan izmislili strance u ekipi. I u mnogo jacim ligama ima slucajeva da uopste nema domacih igraca da ne pominjem da stranci igraju i za neke reprezentacije. Sto se tice Zvezdinog uspeha 91. Tada je u Evropi bio ogranicen broj stranaca na trojicu u igri. U samom finalu Olimpik je imao Engleza Vodla, Brazilca Mozera i onog malog Pelea, ne znam odakle je i na klupi Piksija. Zvezdin tim je bio sa Yu prostora plus Belodedic, ali je interesantno da nijedan nije bio iz Beograda. Sad mi pade na pamet i Milan koji je u Beogradu u onoj nesretnoj magli imao trojicu stranaca u ekipi Gulita, Rajkarda i Van Bastena. Kad je dozvoljen neogranicen broj stranaca sve je otislo u vraga jer je novac ucinio svoje. Zato i nema mladih igraca na kaljenju jer odmah hoce napolje. Ne znas ko koga vise juri. Da li menadzeri te mlade igrace ili roditelji menadzere. Sigurno da je kvalitet opao jer nema kvalitetnih igraca za 16 klubova. Bosmanovo prvilo iz 95 je doprinelo da nasi fudbaleri pocnu da se osipaju po Evropi i tesko cemo se mi sa tim izboriti. Pre ce reprezentacija uspeti da napravi neki veci uspeh nego klubovi. Za sada i zauvek ZVEZDA.