SPORT-Opšta tema

Еј, југословенско спортско друштво Партизан. Југославенско!. Како нисте у ових 30 година променили име? То је последњи део комуниста који су у Дрездену одлучили да им је главни циљ да униште Србе. Наравно са све београдском квази елитом која ради као џубокс западних разноразних АИД-а и невладиних организација.

Елем, на скупштини је направљено ..ање и сад постоје два председника. Биће сада развлачења по новинама и телевизијама.
Вучелић против Мијаиловића... Број један ће морати да одлучи који му је срцу милији.... За Партизан ће бити биље да се ствари што пре среде...

Kapiram kada bi se ponovila utakmica basket sa italijanima, da bi smo ih u sledecih pet dobili sa 20 razlike min. Toliko ih je sr....o da to nije normalno, ne da im je bio dan, nego nikad nece tako gadjati za tri vise....
Sledecu tekmu gube glat....

Zasedanje komunista

Rat izmedju dva klana, metuzalemi komunjare na celu sa kriminalcem Vucelom koji bio pajtos sa Slobom.

Drugi klan Ostoja novkomponovani vuckov gmaz. Mislim oba klana vuckovi, pa sad ide cirkus sa pljuvanjem kao i prethodni cirkus koji je bio prosli put.

Picini je u Zvezdi proglašen kao promašaj, pljuvali su ga navijaci, njega i Stankovica koji ga je doveo navodno. Decko nije pokazao ništa, ume malo sa loptom alo je nekako nezan, daleko od pravog ofanzivnog snaznog beka, Ohi postize golove ali kakve? provo pogledajte nacin na koji postize golove, vezni red mu napravi zicer ili neki odbitak, pa i Pesic ke postigao tri gola dva haifi, jedan pazaru, to je taj tip igraca, samo sto je Pesic daleko pokretljiviji i dosta se vraca nazad po loptu. Ohi mi je mnogo drag momak ali nije pravio razliku i trebalo je da ostane sigurno bi bio ok. Druga stvar, on kao najbolji strelac evrope dolazi u Zvezdu za džabe? Pa zasto ga nije uzeo bilo koji klub iz lige petice, Bar Atalanta, Valensija, ili jos neki osrednji klub? Pa svi oni znaju da ta liga postize mnogo golova i da on nema sta da trazi u jakim utakmicama. Nas problem je vezni red. Do ispadanja od Haife igrali smo dobro, rutinski u domacem prvenstvu, posle odlaska Dekija mi igramo sithijski, nadam se da ce se to popraviti jer i da nemamo trenera, ovi momci igraju dugo zajedno, odigrali bo isto ako ne i bolje, jer oni znaju koja im pozicija najbolje odgovara. Sacekajmo Kulibalija, igrao je u mnogo jacoj ligi, trebace vremena i minuta, u cetvrtak verovatno gubimo ali nije tu kraj jer je i Trabzon izgubio tako da ako Monako pobedi, imamo sansubd umemo madjarima bodove, oni su nam konkurentni.

Sto se tice neuspeha na Evropskom prvenstvu vec dugi niz godina imamo problem na velikim takmicenjima sa povredjenim igracima i to je uvek po nekoliko zvucnih imena a imali smo ranije problema i sa neodazivanjem veoma bitnih igraca i na kraju krajeva ono sto nam nije trebalo to je sukob unutar reprezentacije jer koliko god Teo bio mator ili potrosac to je prekaljeni igrac koji preuzima odgovornost na sebe u zavrsnicama i zna da iznese i pritisak na terenu i sve sto ide uz velike meceve .Ne ulazim u problematiku i ko je u pravu samo je velika steta i skupa igranka u ovako vaznim takmicenjima se olako odricati usluga ovakvih igraca a nismo bili prvaci Evrope od 2001 sto je mnogo mnogo je .Ova generacija je mnogo manje osvojila nego sto to zasluzuje po svojim kvalitetima a vec dobar deo ove generacije ulazi u finis karijere i kako god analizirali moze samo da ostane velika zal za propustenim

Mislim da nisu Teo i Jokić mogli zajedno da igraju pa je Pešić morao da bira.A možda je i Jokić postavio uslov ili Teo.Uglavnom-neki razlog postoji.To da se Teo ne uklapa u koncepciju,ne pije vodu.
U svakom slučaju trudili su se.Protiv Grčke su uspeli kad nam je onaj kome ne mogu da zapamtim prezime nabio skoro 50 koševa ali protiv Talijana nisu-sralo ih je brate.Videće se dalje...

evo i nemci juce roknuli 17trojki(nama italijani 16) i dobili favorite grke,kad te hoce sut mozes dobiti koga zelis-bio favorit ili ne

evo i nemci juce roknuli 17trojki(nama italijani 16) i dobili favorite grke,kad te hoce sut mozes dobiti koga zelis-bio favorit ili ne
Pogledao sam utakmicu malo, grci slabi u napadu.U odbrani katastrofa, pa onaj svapski centar im grdne lopte pokupio u njihovom reketu.Za Janisa su zatvorili reket i zavrsili poso lagano.

pa nisi nesto dobro gledao
Janis je iskljucen u 4/4 na 5 min do kraja meca,inace bi im dao 40poena ovako je stao na 31
nemci 1/4 samo 6 pokusaja za dva i to pri kraju cetvrtine a za tri 12 puta od koje su pogodili cak 8
55% sut za 3 poena dakle svaka druga koju sutnes ulazi,i to nisu bili bas laki sutevi
Danas ja igram onog Spissu sto je nama dao 22p od toga 6 trojki granica mu 7.5 poena cepam minus pa neka sutira opet kao protiv nas nema veze igram ga za 2500din

izgleda da je resenje za Janisa i Jokica da ih okruze igracima jer ostali neamju muda/pamet ili sta vec da sutiraju za 3. Kada su Jokica Italijani okruzivali nasi stoje i izgleda dal cekaju da on resava sta li, to samo oni znaju.
Utakmicu nisam mogao da ispratim sa 100%, tek kada sam sutradan pogledao, video sam da su preko Vase dali 4 troje cini mi se, sto je kriminalno za takvu utakmicu, on nije vraca trojku za trojku.

Еј, југословенско спортско друштво Партизан. Југославенско!. Како нисте у ових 30 година променили име? То је последњи део комуниста који су у Дрездену одлучили да им је главни циљ да униште Србе. Наравно са све београдском квази елитом која ради као џубокс западних разноразних АИД-а и невладиних организација.

Елем, на скупштини је направљено ..ање и сад постоје два председника. Биће сада развлачења по новинама и телевизијама.
Вучелић против Мијаиловића... Број један ће морати да одлучи који му је срцу милији.... За Партизан ће бити биље да се ствари што пре среде...

Овде ћу само да додам да је екипа око Остоје Мијаиловића напустила просторије где се заказала седница и отишла у другу просторију и направили нову скупштину... што ме и не занима превише... али у тој екипи је био (ако је био) и Жељко Обрадовић тренер. Ако је то тачно... мислио сам да тај човек има више карактера а он је у ствари само једна марионета.... јер можете да будете против али морате да испоштујете процедуру...

Meni se smucio kad je na komemoraciji Dudi otpozdravlja vucka i prasca dacica.:sick:

Isto i onaj Pesic se ubutava vucku u **greška. Vujosevic je velicina za njih, uvek je pljuvao vucka i ovaj nakaradni rezim.

Звезда изгубила од турака... глатко... Ова игра није показала ништа, без идеје, без система. Шта ли је покушао позади са три штопера без бека са десне стране... Шта је играо Срнић... шта је са енергијом екипе...
Сад већ постаје јасно да нас противник чита и веома лако долази до предности...
Ако је мислио да ће ова овде средина бити иста као на Исладну или у Скандинавији и да је довољно само да се изложи план онда се грдно преварио... Овој екипи треба чврста рука... Систем, освајање терена и лопте пресингом... притисак, брзина додавања, промена места да би се примила лопта... Из те рутине се онда дешава импровизација...
Али био је већ са тим играчима... видео је како то предузимач ради...
Турци су имали 200 додадавања више...
Ти исти турци су изгубили са играчем више од Мађара... Ништа ми није јасно...
Предузимач је барем имао какав такав систем... додуше на стакленим ногама али је био систем...

Добра ствар је што Борјан није направио неку већу грешку а Срнић пенал... Ето иде се у неком добром правцу ... 😃

Nazad
Vrh