SPORT-Opšta tema

Kako da polemisem sa tobom kad nisi gledao utakmicu??
Gledao od izjednacujuceg gola Partizana i sve do 95 minuta Zvezda nije imala ni jedan kvalitetan dupli pas a kamoli polu sansu za gol :sta:.Imas li neko kvalitetno objasnjenje za to ili su bili prezadovoljni rezultatom pa su stali ::lose::. Tako su stali i protiv Makabija i tamo i ovde i dokle se stiglo .Proslo je vreme cuvanja rezutata to vise ne rade ni Italiani a ako si stvarno briljantan barem u ovoj nasoj ligi dokazi to na terenu ili izmisli neki valjani razlog za vucaranje po terenu

za to je zasluzan kondicioni trener federiko panoncini koji je hvala bogu otisao sa stankovicem,znaju se jos iz doba udinezea kad je stankovic bio pomocnik stramaconeu gde je i panoncini bio,tako da ima dejo semu vec razradjenu---evo ti odgovor mornar

Један коментар са фејсбука.....

Sukob je izbio kad je došla ponuda od 2.5 miliona eura, a Ohi odbio da ide. Stankovic je poklekao o nije sjeo da ga pusta da igra. Da bi mu stavili do znanja da u Zvezdi nece imati minute zato sto je odbio taj ugovor i da je jedino resenje da ode, nije igrao cak ni kad nismo imali drugog napadača. Zato smo ostali bez LS, zbog uprave i Stankovica, jer su umislili da su iznad Zvezde. 3 puta ispadamo iz LS, a krivci su i uprava i Stankovic 50-50. Uprava nije na vreme dovodila igrace, gubila se u kombinacijama, a Stankovic ne samo da je znao sve to, nego se uklopio sa njima. Tek kad je shvatio Stankovic da ce od legende zvezdasa doci do toga da ga pljuju i teraju, bez obzira na placenike sa severa koji su pruzali podršku, odlučio je da ode. Uzivamo je u benefitima tala sa upravom, ali je ipak svoj ugled stavio iznad tih benefita. Zato su i doveli Milojevica, koji nema autoritet da se suprotstavi upravi i placenicima od navijaca, da svojim uspjesima napravi zaledjinu novim kombinacijama i bude zrtveno jare u nekim sledecim neuspjesima, za koje ce najmanje biti kriv. I tu mi se odmah ugasio, kao i Stankovic zbog iste stvari, sto nemaju svoje JA i da se suprotstave upravi. Taj nedostatak autoriteta ce se odraziti i na svlačionicu nazalost. Sve to su jako lose stvari, koje se godinama veze u krug i zato Zvezda ne moze da napreduje. Da je Milojevica izadao i rekao: Ohi nema kvalitet za Zvezdu, ne uklapa se u moju viziju, ok, ja bih mu skinuo kapu i pozeleo Ohiju sve najbolje. Ali time sto je rekao da bi Ohi kod njega igrao i da nije mogao da ga zadrži u timu, je izgubio svako moje postova je, pa ma kakav uspeh da napravi, a to ce mu se obiti o glavu sve kad bude odlazio... Ohiju svaka čast na profesionalnosti, odnosu, svemu. Da ga nije uprava sa Stankovicev sabotirala, bio bi jos bolji. Zato to nisu dopustili da se desi, dali malo para placenicima sa Severa da ga ispljuju kako nema kvalitet, a oni ce kao stati iza odluke navijaca 🤣🤣🤣 jadno i bedno u momentu kad smo trebali postati sve jaci i jaci da se desavaju takve stvari

Један коментар са фејсбука.....

Sukob je izbio kad je došla ponuda od 2.5 miliona eura, a Ohi odbio da ide. Stankovic je poklekao o nije sjeo da ga pusta da igra. Da bi mu stavili do znanja da u Zvezdi nece imati minute zato sto je odbio taj ugovor i da je jedino resenje da ode, nije igrao cak ni kad nismo imali drugog napadača. Zato smo ostali bez LS, zbog uprave i Stankovica, jer su umislili da su iznad Zvezde. 3 puta ispadamo iz LS, a krivci su i uprava i Stankovic 50-50. Uprava nije na vreme dovodila igrace, gubila se u kombinacijama, a Stankovic ne samo da je znao sve to, nego se uklopio sa njima. Tek kad je shvatio Stankovic da ce od legende zvezdasa doci do toga da ga pljuju i teraju, bez obzira na placenike sa severa koji su pruzali podršku, odlučio je da ode. Uzivamo je u benefitima tala sa upravom, ali je ipak svoj ugled stavio iznad tih benefita. Zato su i doveli Milojevica, koji nema autoritet da se suprotstavi upravi i placenicima od navijaca, da svojim uspjesima napravi zaledjinu novim kombinacijama i bude zrtveno jare u nekim sledecim neuspjesima, za koje ce najmanje biti kriv. I tu mi se odmah ugasio, kao i Stankovic zbog iste stvari, sto nemaju svoje JA i da se suprotstave upravi. Taj nedostatak autoriteta ce se odraziti i na svlačionicu nazalost. Sve to su jako lose stvari, koje se godinama veze u krug i zato Zvezda ne moze da napreduje. Da je Milojevica izadao i rekao: Ohi nema kvalitet za Zvezdu, ne uklapa se u moju viziju, ok, ja bih mu skinuo kapu i pozeleo Ohiju sve najbolje. Ali time sto je rekao da bi Ohi kod njega igrao i da nije mogao da ga zadrži u timu, je izgubio svako moje postova je, pa ma kakav uspeh da napravi, a to ce mu se obiti o glavu sve kad bude odlazio... Ohiju svaka čast na profesionalnosti, odnosu, svemu. Da ga nije uprava sa Stankovicev sabotirala, bio bi jos bolji. Zato to nisu dopustili da se desi, dali malo para placenicima sa Severa da ga ispljuju kako nema kvalitet, a oni ce kao stati iza odluke navijaca 🤣🤣🤣 jadno i bedno u momentu kad smo trebali postati sve jaci i jaci da se desavaju takve stvari
Vreme ce pokazati da nije neki igrac.

Тренер који мора да поново састави ову екипу у утакмицама где ће да нас пуне као сарму пред Светог Николу... шта да каже... да је лаф и да каже ово је неуспех... требали смо пет комада да им дамо, да их надтрчимо да их засенимо вештином...
лепо сам писао да не обећавају оне утакмице са припрема... предузимач Станковић је уканалио ову екипу која може да трчи једно полувреме... овај тренер мора да буде мађионичар да их емоционално подигне... овом разваљеном тиму не би помогле сеансе ни покојног Владете Јеротића... еј... тресле им се гаће од Партизана коме полуиграчи полурибари полуконобари са Малте дају четири комада...

Лизаћемо ове ране од Макабија и Партизана све док не почне утакмица са Монаком.... а тада ће пацијент да се прогласи полумртвим... све док се не игра директно лига шампиона... а и то ће бити упитно... што написа неко гледаћемо овакву мртву Звезду све до новембра... Овај Партизан додати на листу са Омонијом... Шерифом... Макабијем... Лудогорецом...

Ако нас напуни Монако тешко да ћемо повратити менталитет и способност.... распашће се екипа и тренер са њима... Једина нада је да се одигра добра утакмица са Монаком и да рецимо буде нерешено али после нашег вођства и наше добре игре. Али како кад их ни ПСЖ са најбољим играчима на свету није добио....
Све остало... да се вратимо после пет комада и да се као ''лечимо'' са овим тимовима у пинг-понг лиги... па острвиће се и ти клубови кад осете лешину....

А ово је за мог друга Морнара... може само да завиди ;)

Poslednja izmena:
Monako igra promnjivo, igrao je 1-1 sa PSG, sinoc je izgubio laganao 4-2 kod kuce, svaka utakmica je prica za sebe. Mozemo da komentarisemo danima, niko ne zna sta kako ce proci nasi klubovi u evropi. Sve ovo moze da bude bolje i nadam se da hoce. Zbog Terzica mi je drago sto Zvezda nije u LS. Ekipa je imala odličnu hemiju do pred mec sa Makabijem kada je cela sportska javnost bukvalno bacila na kolena Stankovica i Zvezdu jer ih je već videla u Ls, pa u zivotu ništa niue zagarantovano, Makabi je jedan veoma kvalitetan tim to su i pokazali. Sto se Ohija tice, dobar igrač, dobar decko ali po meni on zaista nema kvalitet da bude prvi napadac, gledao sam svaki njegov mec u Zvezdi, osim snalažljivosti u petercu on nema ni jedan kvalitet, veoma je spor, teško dobija skok duele kada treba da prosledi loptu glavom, slabo pokretljiv, pogledajte Pesica, decko nije dao gol ali ga je bilo svuda, vrsio je presing dok je mogao i prilicno je brz igrac. Moja zamerka Upravi je nacin na koji su oterali Ohija, on je dosao dzabe i Terzić se setio, hajde da ga prodamo i zaradimo milion, Ohija je to zabolelo a koga nebi? Imao je svoje mesto u timu, mozda bi proradio. Vec odavno pricam da Terzic i Mrklela utiču na sastav tima, nije Stankovic otisao tek tako, po meni on je sigurno sigurniji trener od Milojevica koji tek treba da nesto promeni u sistemu a svaka promena nosi rizik, sto znaci da ce igrati isto kao i Deki. Placeni navijaci Zvezde ne smeju da kažu, uprava NAPOLJE! Partizanovi pricaju godinama ali isti k.. ovi ne idu i to je to.

Slazem se da je svaki mec prica za sebe ali ove lige i konferencije sto igraju Zvezda i Partizan ne kostaju nista i tu izlaze konstantno nebulozni rezultati .Prosle godine je osrednji Fejnord koga je preslisavao Dinamo Z strpao Partizanu 5 komada na JNA a Zvezda jedva umuvala 1 gol na misice Partizanu a ako je jedva izvukla mec sa Partizanom onda je to mnogo daleko od lige sampiona . Zvezda otkada je psihopata preuzeo brigu o timu ima mnogo veci budzet nego Dinamo Z ali sve to dzaba kada ekipu vode nestrucni ljudi sa mracnim i krimi dosijeima a vreme ce pokazati da sve sto je budzati radio ima skupo da kosta narod Srbije .Covek nije lider pobednik ,stvaraoc ,patriota to je olos koji nikada nista nije radio osim sto je busio i destabilizovao sve oko sebe a ova dva posta verno oslikavaju sve i tacno ova informacija sto je VUX vesto izvukao negde toliko pije vodu i verno odslikava i potpuno verujem u takav rasplet dogadjanja jer to je taj manir i nacin razmisljanja namazanih Zvezdinih menadzera i ovo za placene Zvezdine navijace koji drze stvar pod kontrolom katastrofa .
Kakav je to predsednik drzave koji organizuje batinase po celoj drzavi sportske hramove je pretvorio u leglo i distrbuciju belog skolovane ljude oterao iz drzave i sve sto je lepo i plemeniti izvrgao ruglu a dali ima sansi za povratak naseg sporta u neku normalu mnogo tesko cak sta vise NEMOGUCA MISIJA

U cast sto je poklonio Zvezdi 60 godina svog zivota kao igrac, sportski direktor, predsednik i sada pocasni predsednik FK CRVENA ZVEZDA na kraju sezone povlaci iz upotrebe dres sa brojem 11 koji je Dzaju proslavio.

Управо видех... а код предузимача Станковића није могао да игра... што значи да су за испадање из лиге шампиона кривци предузимач Станковић и побегуља са потернице.... Тих двадесетак милиона наша деца ће да враћају...

Звезда - ТСК после првог полувремена 1:1.
До 30 минита Звезда је покушавала да уради оно што је вероватно тренер тражио. Да се изнесе лопта, да се игра течно, да се игра сигурно без преке импровизације. Ипак донекле је пролазило... Статива Кангве, и шанса Катајиа... После тих 30 минута кренуло је класично бунарење са прескакањем игре.
Несхватљива грешка левог бека на десној страни из које смо добили гол а пре тога неколико шанси које је голман одбранио. Исти голман који је имао чудеснох испуцавања у аут.
Сва срећа па су гости сами себи дали гол па се нисмо обрукали у првом полувремену.
Кангва очигледно нема храбрости да буде главни играч и преузме одговорност. А са три позади плус два бека игра се тешка сигурица са још два задња Кангва и Срнић и то је превише изгубљених играча за напад.
Зато сам писао да ће тренер имати тежак задак јер треба залепити разлупану екипу, успоставити ауторитет, подигнути физичку спрему и дати храброст екипи. А не направити кикс у домаћем првенству. Мислим да ће свака победа у лиги Европе бити додатак а не обавеза.
Почетак другог, тренер је променио тактику и ушао је Канга.
Надам се да ће то донети резултат али мени резултат није важан. Важнији је систем игре и реакција екипе а та шаргарепа је за сада на дугачком штапу.

Poslednja izmena:
U cast sto je poklonio Zvezdi 60 godina svog zivota kao igrac, sportski direktor, predsednik i sada pocasni predsednik FK CRVENA ZVEZDA na kraju sezone povlaci iz upotrebe dres sa brojem 11 koji je Dzaju proslavio.
:sta: .Ma ne morate da povlacite dres u Dzajinu cast samo nemoj vise da hapsite coveka nije zasluzio ........cuj ovo u njegovu cast ❓mnogo smo NAPRDNO DRUSTVO POSTALI .🚾

А овде се најбоље види како је голман бацио једну коску ка Иванићу и он је морао да прави фаул. Мислим да нас је и голман коштао лиге шампиона заједно са предузимачем Станковићем и побегуљом са потернице.

Последњи минути утакмице а и даље је нерешено. Ни судија неће да свира пенал. Тешко ће бити у четвртак.

А овде се најбоље види како је голман бацио једну коску ка Иванићу и он је морао да прави фаул. Мислим да нас је и голман коштао лиге шампиона заједно са предузимачем Станковићем и побегуљом са потернице.

Последњи минути утакмице а и даље је нерешено. Ни судија неће да свира пенал. Тешко ће бити у четвртак.
Mnogo je gorucih pitanja npr 1/zasto vatromet u 60 minutu pri rezultatu 1 1 ❓ :unsure: 2 /zasto indiferentna igra Zvezde u drugom tj dali je mec namesten ❓:sta: 3/ dali Bukariju stalno lopta prelazi preko noge i odlazi u vasionu pr slican udarac kao u Haifi ❓4 /dali trener koji je u Svedskoj dobio nogu sta je spremio kao takticki deo zamisli protiv TSCa i dali su igraci ispostovali dogovor iz svlacionice ❓5/ sta se dogadja sa drzavnim projektom i dali se nastavlja kao i predhodnih godina sa bunarenjem ❓
Pitanja je mnogo na koja nazalost necemo dobiti odgovarajuci odgovor ali probacemo da odgonetnemo izmedju redova sta je istina .Kako god bilo posrtanje naseg sampiona se nastavlja u nedogled a dokle videcemo ::pomoc:;

posrtanje sampiona :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
kad pobedi sve onda ne valja,kad igra x opet ne valja
tsc se drugo poluvreme branio od pocetka sa 9 fudbalera gotovo ne dalje 40m od svog gola
jedina po meni greska je sto su ovi sto su usli u drugom trebali igrati od starta meca,katai odigrao ceitav mec-danas ni minut nije trebao
tsc je treci klub po snazi u ligi...21 sut prema 6,korneri 7 prema 1,9 odbrana golmana tsc-a

I to je klub koji se spremao za Ligu Šampiona.Da ne mislite da sam nešto protiv,ovi moji su zaslužili da nemaju ni jednu Ligu.A opet kad sam gledao ovu utakmicu protiv TSC-a nisu zaslužili ni da pomisle na Ligu Evrope.

Nazad
Vrh