Један коментар са фејсбука.....
Sukob je izbio kad je došla ponuda od 2.5 miliona eura, a Ohi odbio da ide. Stankovic je poklekao o nije sjeo da ga pusta da igra. Da bi mu stavili do znanja da u Zvezdi nece imati minute zato sto je odbio taj ugovor i da je jedino resenje da ode, nije igrao cak ni kad nismo imali drugog napadača. Zato smo ostali bez LS, zbog uprave i Stankovica, jer su umislili da su iznad Zvezde. 3 puta ispadamo iz LS, a krivci su i uprava i Stankovic 50-50. Uprava nije na vreme dovodila igrace, gubila se u kombinacijama, a Stankovic ne samo da je znao sve to, nego se uklopio sa njima. Tek kad je shvatio Stankovic da ce od legende zvezdasa doci do toga da ga pljuju i teraju, bez obzira na placenike sa severa koji su pruzali podršku, odlučio je da ode. Uzivamo je u benefitima tala sa upravom, ali je ipak svoj ugled stavio iznad tih benefita. Zato su i doveli Milojevica, koji nema autoritet da se suprotstavi upravi i placenicima od navijaca, da svojim uspjesima napravi zaledjinu novim kombinacijama i bude zrtveno jare u nekim sledecim neuspjesima, za koje ce najmanje biti kriv. I tu mi se odmah ugasio, kao i Stankovic zbog iste stvari, sto nemaju svoje JA i da se suprotstave upravi. Taj nedostatak autoriteta ce se odraziti i na svlačionicu nazalost. Sve to su jako lose stvari, koje se godinama veze u krug i zato Zvezda ne moze da napreduje. Da je Milojevica izadao i rekao: Ohi nema kvalitet za Zvezdu, ne uklapa se u moju viziju, ok, ja bih mu skinuo kapu i pozeleo Ohiju sve najbolje. Ali time sto je rekao da bi Ohi kod njega igrao i da nije mogao da ga zadrži u timu, je izgubio svako moje postova je, pa ma kakav uspeh da napravi, a to ce mu se obiti o glavu sve kad bude odlazio... Ohiju svaka čast na profesionalnosti, odnosu, svemu. Da ga nije uprava sa Stankovicev sabotirala, bio bi jos bolji. Zato to nisu dopustili da se desi, dali malo para placenicima sa Severa da ga ispljuju kako nema kvalitet, a oni ce kao stati iza odluke navijaca
jadno i bedno u momentu kad smo trebali postati sve jaci i jaci da se desavaju takve stvari