И кад сам први пут гледао мало ми је заголицала тврдња и одговор који је Мистер дао да је завршни циљ пролаз ове (и само ове) утакмице... мени се чини да је главни циљ групна фаза лиге европе јер се са поразом у плеј офу лиге шампиона добије директно група лиге европе.Od ova 4 para jedini par koji bi valjalo izbeci je po mom misljenju je Karabah -Ferencvaros protiv Serifa i Plzena . Ferenc je slab ali Karabah je izbacio Ciriha sto govori da ima potencijala a Serif ako je oslabljen onda nece moci da uradi nesto vise ali ako je u starom sastavu onda je to na ivici noza .Plzen je nepoznanica ali ako je prvak Ceske onda je to za veliki respekt i dodatni oprez .
Sto se tice meca koji se ukrsta sa Zvezdinim Makabi je iznenadio Olimpijakos u Pirejju sa cak 0 4 ali mislim da je to samo los dan tj Grci su drasticno pali zadnjih nekoliko godina i po klasi su u rangu sa klubovima istocnog bloka .To ne bi trebalo da predstavlja Zvezdi nista a ni Apolon sa Kipra I AKO OVO SAD CRVENO BELI NE RESE U SVOJU KORIST A TIM JE MATOR I NEMA VISE VREMENA ZA BILO KAVO CEKANJE A NI OPRAVDANJE ONDA BI TO BILA TAKVA KATASTROFA A ULOZENO JE I PREVISE .
Realnu prognozu su dali vrlo precizno neki clanovi ovog foruma dok su mnogi u strahu pouceni losim iskustvom iz ranijih kvalifikacija i mudro cute ali stara poslovica kaze KOGA JEDNOM CRNAC KRESNE I CIGANINA SE PLASI tako da treba biti oprezan nasa liga nije merilo nicega stekao se utisak da je ovaj tim izuzetno zreo i sigurno najkompletniji zadnjih 15 godina i tu ni u kakvim kalkulacijama ne bi smelo ni da se pomisli a kamoli trazi opreavdanje za eventualni kiks
Svi ostali parovi su isto po meni veoma labavi pa cak i Dimamo Z mislim da ne predstavlja ni D od onog Dinama ranijih godina i mislim da su ovoga puta Hrvati imali srece sto se ne ukrstaju sa Romima iako bi bila euforija za 10 kvalitet bi sigurno bio na strani Zvezde . Dobar rezultat je napravio Zalgiris protiv Malmea medjutim ne bih tome pridavao paznju jer je i Malme slaba limunadica koja ne kosta nista
Sto se vecerasnjeg duela tice ono sto sam video u ovim mecevima Pjunika da oni imaju takvu promaju u odbrani da je to bruka a sa obzirom da gol u gostima ne znaci nista onda je to velika sansa za crveno bele i moze ladno da odigra agresivno ceo mec u visokom ritmu a da li ce to uspeti zavisi samo od fizicke spremnosti ekipe
Сад после оваквог жреба и оваквих противника мислим да је цела ''екипа'' из врха у небраном грожђу од страха од пролаза... лига шампиона је изгледа непланирано близу...