SPORT-Opšta tema

Могуће да овај Кангва игра на свежину па има овакав утицај на тим. А има утицај. Као чигра, свуда га има... Видећемо у наредним утакмицама...
Још само да се испостави да је понео са собом паламар да могу да се радују и београдске даме... Кад једном крене сплаварење неће бити чигрирања на терену...

Могуће да овај Кангва игра на свежину па има овакав утицај на тим. А има утицај. Као чигра, свуда га има... Видећемо у наредним утакмицама...
Још само да се испостави да је понео са собом паламар да могу да се радују и београдске даме... Кад једном крене сплаварење неће бити чигрирања на терену...
VUXSD Dali je moguce da nisu prodali ni jednog igraca ❓ da li ih vezu ugovori ili nisu dobili adekvatne ponude ❓.Ja bih rekao da ovde ima nekoliko izuzetnih igraca plus golman .Jeste da ima i matorih ali imaju kvalitet .Ovo je najbolji tim crveno belih zadnjih 15 godina tj od hapsenja Dzajica .Sad samo ostaje pitanje dali je ekipa odradila pripreme na vrhunskom nivou ❓Tesko je zadrzati ekipu na okupu nekoliko sezona a ovima je to uspelo . E sad samo krucijalno pitanje DA LI SU MENTALNO SPREMNI ZA VELIKA DELA ❓Valjda jesu vreme ::super::je

Zoki 0230 ti znas da te posebno cenim kao velikog pozitivca i coveka koji uvek salje samo dobre vibracije i bas zato sam dozvolio sebi slobodu da ti bez persiranja kazem Zoki krenuo si u neriljano situacija je na terenu skroz drugacija od slike koju ti imas a i pored tvoje velike zelje da se napravi nesto vise i konkretnije tesko je pokrenuti ovaj zardjali zamajac i to je jednacina sa vise nepoznatih .I naravno da te ne bih blokirao to je samo sala a mi nastavljamo pisanije iz zlatnog pera a ono za nasu ligu to se nisam salio to podhitno treba da prestanes da pratis i to i drzavni dnevnik utice na sarm a i smanjuje zelju za seksom ali nosi za sobom more nezeljenih efekata
A stvarno cenis da Pjunik moze da iznenadi :sta: ❓
Pa ja ne gledam dnevnik ima 15 godina.Gledao sam štrikanje na Marakani.Vidi se da su do zadnjeg momenta igrali kao da je nerešeno.A nisu morali.Takav odnos prema igri može da donese rezultate pa i protiv čuvenog Pjunika.

Nije problem u Stolici vec u sastavu Partizana, cak i da skupe nekako prvih 11 oni su na klupi tanki, uprava kluba je unistila isti, ako ovako nastave mislim da evropu nece videti, cak se i Rikardo vise ne vidi kada Partizan ne igra dobro_Otisli su najbolji igraci Partizana, dosli su losiji i tu je najveci problem.Dobar igrac zna fudbala, ne treba mu stolica, Natko ne moze da nosi Partizan, moze jedino penale da sutira.
Kompletan remont treba Partizanu.

Лига шампиона:

Maccabi Haifa FC (ISR)/Apollon Limassol FC (CYP) vs FK Crvena zvezda (SRB)/FC Pyunik (ARM)

Волео бих Кипране и да их прођемо да мој земљак Морнар више не спомиње Омонију.

А сад озбиљно. Добили смо противнике које је могуће проћи. Ако се ово не прође онда није нам ни место међу најбољим клубовима.

Лига европе:

Dnipro-1 (UKR) - AEK Larnaca FC (CYP)/FK Partizan (SRB)

FK Crvena zvezda (SRB)/FC Pyunik (ARM) - FC Sheriff Tiraspol (MDA)/FC Viktoria Plzeň (CZE)

Ево прилике да се реванширамо Шерифу ако се не пласирамо у Лигу шампиона...

Poslednja izmena:
U subotu 13:30
FULAM - LIVERPUL
Počinje PREMIJER liga , prava prilika za fudbalske sladokusce da uživaju u dvoboju Mitrović - Salah .
Po meni , na skali prvo mesto premijer liga pa par mesta prazno pa ostale . . .
Još samo da se vidi kako će se novinari sa Arene snaći u novoj ulozi jer smo se i mi godinama već navikli na ekipu sa sport kluba .

Лига шампиона:

Maccabi Haifa FC (ISR)/Apollon Limassol FC (CYP) vs FK Crvena zvezda (SRB)/FC Pyunik (ARM)

А сад озбиљно. Добили смо противнике које је могуће проћи. Ако се ово не прође онда није нам ни место међу најбољим клубовима.

Лига европе:

FK Crvena zvezda (SRB)/FC Pyunik (ARM) - FC Sheriff Tiraspol (MDA)/FC Viktoria Plzeň (CZE)

Лига шампиона:

Лига европе:

Put je otvoren sirom da bi iz neutralnog ugla Zvezda trebala biti veliki favorit u svim duelima a rezultati Serifa koji je jedva prosao Maribor golom u 88 minutu i najverovatnije da je dosta oslabljen u odnosu na prethodnu sezonu a Kiprani mogu samo da igraju podredjenu ulogu ili bunker a mentalna priprema ce odlucivati u ovim nokaut mecevima .Koliko je ekipa fizicki spremna uvericemo se uskoro kao i mentalna
ULOGA FAVORITA JE JE TOTALNO NA STRANI CRVENO BELIH I DELUJE DA CE TO BITI IGRA MACKE I MISA ....................ali to treba dokazati i na terenu

Put je otvoren sirom da bi iz neutralnog ugla Zvezda trebala biti veliki favorit u svim duelima a rezultati Serifa koji je jedva prosao Maribor golom u 88 minutu i najverovatnije da je dosta oslabljen u odnosu na prethodnu sezonu a Kiprani mogu samo da igraju podredjenu ulogu ili bunker a mentalna priprema ce odlucivati u ovim nokaut mecevima .Koliko je ekipa fizicki spremna uvericemo se uskoro kao i mentalna
ULOGA FAVORITA JE JE TOTALNO NA STRANI CRVENO BELIH I DELUJE DA CE TO BITI IGRA MACKE I MISA ....................ali to treba dokazati i na terenu
Гледао сам обе конференције. Тренер Пјуника је веома резервисан и отприлике зна шта га чека. Али иза све те маске он је сигурно припремио екипу да се брани и бори и избори добар резултат за његов тим. Пар контри и ето њихове радости...

Мистер је исто тако веома резервисан, шмекерски је преузео улогу фаворита али веома добро зна да Пјуник није лабав. Све је рекао шта је требао на конференцији у својој земљи, пред домаћом публиком... да треба обазриво, да се респектује противник, да се знају наши квалитети... али иза све те маске тресу се гаће. Велики је улог и углед у питању...

Звезда ће да навали, да реши све у првој утакмици.... све ће се скоцкати... пун стадион, лепо време, екипа у форми... Победа се очекује и прижељкује... ипак не треба заборавити наш, балкански менталитет... врло лако све може да крене у супротном смеру... грешка, рано примљен гол, црвени картон... судија може да одведе утакмицу где он жели... противник лако може да одигра мурињовски са аутобусом на голу и контрама... то је оно што увек реалан навијач помисли и дубоко у себи закопа и стрепи све док се не завши и реванш.

Навијам и желим што више голова... ова екипа има карактер... умели су и да се издигну из тешких ситуација.... Биће то добро... онако како треба да буде...

Od ova 4 para jedini par koji bi valjalo izbeci je po mom misljenju je Karabah -Ferencvaros protiv Serifa i Plzena . Ferenc je slab ali Karabah je izbacio Ciriha sto govori da ima potencijala a Serif ako je oslabljen onda nece moci da uradi nesto vise ali ako je u starom sastavu onda je to na ivici noza .Plzen je nepoznanica ali ako je prvak Ceske onda je to za veliki respekt i dodatni oprez .
Sto se tice meca koji se ukrsta sa Zvezdinim Makabi je iznenadio Olimpijakos u Pirejju sa cak 0 4 ali mislim da je to samo los dan tj Grci su drasticno pali zadnjih nekoliko godina i po klasi su u rangu sa klubovima istocnog bloka .To ne bi trebalo da predstavlja Zvezdi nista a ni Apolon sa Kipra I AKO OVO SAD CRVENO BELI NE RESE U SVOJU KORIST A TIM JE MATOR I NEMA VISE VREMENA ZA BILO KAVO CEKANJE A NI OPRAVDANJE ONDA BI TO BILA TAKVA KATASTROFA A ULOZENO JE I PREVISE .
Realnu prognozu su dali vrlo precizno neki clanovi ovog foruma dok su mnogi u strahu pouceni losim iskustvom iz ranijih kvalifikacija i mudro cute ali stara poslovica kaze KOGA JEDNOM CRNAC KRESNE I CIGANINA SE PLASI tako da treba biti oprezan nasa liga nije merilo nicega stekao se utisak da je ovaj tim izuzetno zreo i sigurno najkompletniji zadnjih 15 godina i tu ni u kakvim kalkulacijama ne bi smelo ni da se pomisli a kamoli trazi opreavdanje za eventualni kiks
Svi ostali parovi su isto po meni veoma labavi pa cak i Dimamo Z mislim da ne predstavlja ni D od onog Dinama ranijih godina i mislim da su ovoga puta Hrvati imali srece sto se ne ukrstaju sa Romima iako bi bila euforija za 10 kvalitet bi sigurno bio na strani Zvezde . Dobar rezultat je napravio Zalgiris protiv Malmea medjutim ne bih tome pridavao paznju jer je i Malme slaba limunadica koja ne kosta nista
Sto se vecerasnjeg duela tice ono sto sam video u ovim mecevima Pjunika da oni imaju takvu promaju u odbrani da je to bruka a sa obzirom da gol u gostima ne znaci nista onda je to velika sansa za crveno bele i moze ladno da odigra agresivno ceo mec u visokom ritmu a da li ce to uspeti zavisi samo od fizicke spremnosti ekipe

U velikoj,ako se pogleda gde su bili pre meča s Partizanom.Što mi sad fali Stanojević i njegovo kukanje.

Vas dvojica kada je nesto stvarno veoma vazno kao ovaj mec sa Pjunikom dali od straha od nepoznatog ili straha od nekih trauma iz ranijeg perioda bacate akcenat na neke totalno bezvredne teme ne bi li odagnali aritmiju ,lupanje i preskakanje srcanog misica a nesto slicno radi i predsednik koji posle svake velike transakcije i lopovluka prica kako se na granici sa Srbijom grupisu nekakve paravojne i vojne forrmacije koje samo sto nas nisu napale a kljuca kao u loncu pa ce on kao neki valjani mirotvorac a on ratni huskac u 16 da spreci da ne dodje do rata tj nekog veceg ludila a on ekspert za propast a odavno sazreo za hapsenje i da sadi krompir u Padinskoj skeli .
Ako imate nesto pametno da kazete za vecerasnji mec da ne kazem strucno recite a ako nemate mucite sto kazu Hrvati i pratite strucne opservacije ljudi iz sveta fudbala i lajkujte a posto vidim da ste slabo u kvalitetnoj informaciji mozete da me zapratite na drustvenim mrezama i da uvek dodjete do pravovremene informacije besplatno .Prognozu niste dali Zoki030 nema prognozu uopste a nema ni ideju u kom pravcu bi mogao da se krece mec a clan Coci64 on ima viziju medjutim pocetna trema ga pomalo razjeda ali bice to sve kako dolikuje samo opusteno i mora da se veruje u svoj klub znaci LJUBAV ,VERA ,NADA crkava zadnja

Nazad
Vrh