Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ja pisem najrealnije sto je moguce u ovom trenutku a svedok sam more puta smenjivanja trenera u oba tabora i kao resili smo problem trener je zrtveno jagnje a mi ostali smo ostali tu gde jesmo i nastavljamo u istom ritmukako je sad deki stankovic doneo titlu,kup i ostalo...zar nije sve rezirano i montirano kako inace navodis,pises kako tebi odgovara kako u kojem trenutku
prvi mec 55min rezultat 3 0 trenutno je 4 0vietnam-kambodza 3+
lugano-yang bojs 3+
deda mraz salje poklone
Сад нисам гледао и проверавао распоред до априла... Али ће вероватно један одиграти до избора.dakle vux zvezda dobija derbi po tvojim info???
Пратили сте ово око Сампдорије. Експресно су убацили у тренере Пижона који је требао да преузме тим кад оде Станковић. Ипак на крају ухапсили председника Сампе...A sacime cese baviti u Italiji, ostace on ovde dok nebude najuren kao Bozovic.
Nema mesta sujeti i ono sto je najvaznije od kada smo krenuli da ukrstamo misljenja oplemenili smo ovaj forum koji je bio u fazi zamiranja .I veruj mi da je ovakva vrsta dijaloga najpozeljnija za jedno zdravo drustvo a sistem a-la Tamara Djuric ili Orlic ili naprdna bulumenta tra- la.la.la.la la-la da svako prica sta hoce a da se ne dozvoljava nikome da adekvatno odgovori i da se cuje glas istine to je u jednom savremenom drustvu nedopustivo i sa takvim cinom mi se ne vracamo u 19 vek jer je i tada bio neki red i neka kultura vec sa tim cinom tonemo u septicu jamu .Ovo je tema za opustanje i tema koja se velikim delom bavi aktuelnim problemima u nasem sportu i tema koja obuhvata razloge poniranja nasih klubova a ja dok sam na forumu cu morati da reagujem na svaku izjavu o nekim imaginarnim velikim uspesima o nekim fantazijama i nerealnim zeljama i da zlatnim perom objasnim svim dezorijentisanim clanovima sta je to uspeh a sta neuspeh I necemo dozvoliti u 21 veku da nam neki jadni rezijsko partijski mediji objasnjavaju sta je to uspeh a ljudi u ovoj drzavi kada je bilo kakav uspeh u pitanju sami izadju na ulicu i pozdrave i docekaju i aplaudiraju a u ovoj novijoj epohi nase zemlje drugi objasnjavaju i crtaju i nasilno trpaju gradjanstvo po autobusima kao logorase i naredjuju im da tapsuPokusaj da me ne citiras i da mi se ne obracas u svom monologu.