Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene Partizan nikad ne moze da razocara kad izgubi, samo me obraduje.
nipodostavanjem ga je unakazio,onih nevidjenih slobodnih je bila komedija...apsolutno ne rade za dzabe,o tome ja i pricam....dule vam je napricao da su svi kila secera,2 dinara a istina druga....vidim vec da si i ti omadjijan tim pricama
On je kroz istoriju treca Zvezdina zvezda. Ko su vase zvezde?
Sto se tice knjizevnosti to je moja uza specijalnost a poezija je moje drugo ime ali necemo se udaljavati od teme ODGOVORI MI DIREKTNO BEZ OKOLISANJA KOLIKO STE SADA U BUNARU TJ KOLIKO STE DUZNI Necu da cijem nikakva okolisanja ni opravdanja kratko i jasno KOLIKO STE DUZNI pa nastavljamo daljeSta da ti se odgovori? Pa ti kao papagaj Omonija, Serif, Vucic i Dzajic. Dalje od nemoci ne mozes da dobacis i to sve losim Srpskim jezikom i ocajnim pravopisom.
EVO RECIMO DA TI VERUJEM I DA SMO MI UHAPSILI DZAJU ALI SADA JE VLASNIK SRBIJE I VLASNIK ZVEZDE ovaj ima najvece ingerencije u istoriji Srbije pa zasto ga on ne vrati nego ukida poternicu Terzi i vraca ga iz izgnanstva u Srbiju i postavlja za direktora kluba .............4 putaDa li si bio u Zvezdinim prostorijama, muzeju?? Dzajinih slika ima na svakom koraku i zapamti da su ga hapsili vasi kadrovi iz policije jer nije hteo Miskovicu da prepusti stadion i zemljiste okolo. Ako nisi to do sad razumeo malo si retardiran, a vec duze vreme dosadan.
inace milos dosao iz zvezde u partizan tada.....bas te 2001-2002 gasi se i vaterpolo klub becej(sampion evrope 2000) i sapic i ekipa odlaze u partizan,kakva cudna koincidencija......sapic je hteo da ovaj novi klub gde su sada trener vujasinovic,igraju braca pjetlovic,braca rasovic,nikola jaksic,dule mandic itd itd hteo da preimenuje u vk partizan,inace privatan klub...vesic i ekipa pljuju na bivsu vlast BG tj Djilasa,zamenik Djilasa bio Sapic.....sizofrenija ogromnih razmeraopet ti o ovima,dule mi se potpisao na kacket 2003 godine u skoli...vikao sa ostalima za vujanica ako si grobar znas ovo-mogu da ti puse miloseeeee
vujanic tada nije mogao da zakuca,ocajan odskok je imao