Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hteo je reci da je logicnije da je Zvezda ispala u Ligu konferencija a ne da se tamo plasirala. Jer igrala je kvalifikacije za ligu sampiona, da je uspela tamo da udje to bi znacilo da je prosla u LS a ovako je ispala iz LS. Da umesto Sefilda iskoristimo primer iz Srbije, nije se Rad plasirao u drugu ligu nego je ispao, nije bio poslednji na tabeli kao sto ni Zvezda nije ispala odmah u drugom kolu ali i dalje su i jedan i drugi ispali iz takmicenja za koje su se borili.. (nije bas ista situacija jer je jedno liga a drugo kup sistem ali slicna je logika)Nerazumem sta si hteo reci? Zvezda je pobedom nad Kairatom prosla u ligu konferencija? Sta tebi nije jasno? Kao prvak drzave imala je tu mogunost ako prodje prvo kolo.
Sto se tice analize sacekajte cetvrtak ali prava analiza se radi sledece godine.
Nije da ga prozivam, ali je to cinjenica. Kao sto je i cinjenica da bi sinoc Milunovic bio opasan posle onih silnih kornera i slobodnjaka. Takodje Falcineli bi bio od velike koristi jer zna da primi loptu u duelu, da je odlozi ili da padne sto Dioni I Krstovic ne mogu. Ovo su samo konstatacije.Avidim prozivase i Borjan pa on vas je i uvodio u evropu, vratite film unazad pa čovek je branio kao da ima sto ruku. Baš te nezahvalni a tuse vidi koliko se stvarno razumete u sport.
Ja rekoh da se smanji ton dok se gleda prenos I DA SE NESTO ZAKLJUCI IZ SVOJE GLAVE A NE DA VAM PARTIJSKI SPIKER OBJASNJAVA STA JE KOJE BOJE KAO DALTONISTIMANe treba Borjana kriviti..U Beogradu je gol bio neregularan jer se njihov igrač nalazio u živom zidu i sagnuo glavu a sinoć je strelac gola potopio našeg igrača.Da je bilo vara oba gola ne bi bila priznata.Borjan je najsvetlija tačka u Zvezdi.
Ali to sve nema veze sa šetanjem po terenu.Jednostavno mi je delovalo kao da su prodali utakmicu.Jedino su protiv Kairata u revanšu pokazali želju i bežali su u nemogućim vremenskim uslovima.Što znači da može.
Kakav vic zoki.Ne treba Borjana kriviti..U Beogradu je gol bio neregularan jer se njihov igrač nalazio u živom zidu i sagnuo glavu a sinoć je strelac gola potopio našeg igrača.Da je bilo vara oba gola ne bi bila priznata.Borjan je najsvetlija tačka u Zvezdi.
Ali to sve nema veze sa šetanjem po terenu.Jednostavno mi je delovalo kao da su prodali utakmicu.Jedino su protiv Kairata u revanšu pokazali želju i bežali su u nemogućim vremenskim uslovima.Što znači da može.
Da budemo iskreni do pred sam pocetak meca nije bilo nijedne cak ni optimisticne izjave simpatizera Zvezde jer su se svi pribojavali tog revansa znajuci spremnost ili nespremnost svoje ekipe a bili su veoma svesni svojih mogucnosti u ovom trenutku .Cak i u momentu kada ne ide mogao je po nekad da se cuje onaj tvoj cuveni krik podrske IDEMOOO BREEEEE sa zadrskom na ono bre ali ovih dana nije bilo ni poklica ni krikova jer ste osetili da je klub u problemu i to zescem problemu koji traje mnogo dugoNije da ga prozivam, ali je to cinjenica. Kao sto je i cinjenica da bi sinoc Milunovic bio opasan posle onih silnih kornera i slobodnjaka. Takodje Falcineli bi bio od velike koristi jer zna da primi loptu u duelu, da je odlozi ili da padne sto Dioni I Krstovic ne mogu. Ovo su samo konstatacije.
Nisi napisao ništa za Omoniju protiv Flore i Faune...Da budemo iskreni do pred sam pocetak meca nije bilo nijedne cak ni optimisticne izjave simpatizera Zvezde jer su se svi pribojavali tog revansa znajuci spremnost ili nespremnost svoje ekipe a bili su veoma svesni svojih mogucnosti u ovom trenutku .Cak i u momentu kada ne ide mogao je po nekad da se cuje onaj tvoj cuveni krik podrske IDEMOOO BREEEEE sa zadrskom na ono bre ali ovih dana nije bilo ni poklica ni krikova jer ste osetili da je klub u problemu i to zescem problemu koji traje mnogo dugo
Zamolio bih te da kao iskusan clan i pravi fudbalski sladokusac izbacis sve iz sebe i etiketiras krivca i to direktno .Zaboravi one opaske tipa LJUBOMORNI STE NA NAS ili BOLI VAS NAS USPEH ili MOZETE SAMO DA SANJATE OVO znaci to necemo zvuci nezrelo i bljutavo nego krecemo od nule I STA IDE PRE KRECENJA SREDSTVO PROTIV BUDJI prvo sa tim isprskati da se budj otkloni
ps KOGA BI TI PRVO ISPRSKAO
Ne znam šta je s tobom.Ti treba da isključiš ton jer spiker nije video ni ofsajd ni potapanje našeg igrača.Kakve veze ima ova utakmica sa našim prvenstvom.Taj mora da navija za Partizan.Razmišljaj ti o uspesima Partizana.Jadan Partizan-ne daju mu sudije da postigne neki uspeh.Još uvek je Zvezda 2 koraka ispred Partizana ako sutra pobedite.Znam ja da Zvezda nikad ne bi bila prvak da nije sudija.Treba da podneseš tužbu Strazburu.Tako su Zvezdu u košarci kinjile sudije a navijale za Partizan pa zato ima više titula.Ne može to više tako.To mora da se prekine.Ja rekoh da se smanji ton dok se gleda prenos I DA SE NESTO ZAKLJUCI IZ SVOJE GLAVE A NE DA VAM PARTIJSKI SPIKER OBJASNJAVA STA JE KOJE BOJE KAO DALTONISTIMA
Sto se tice VARA bolje da se ne uvodi jer Zvezdi se odsvira u domacem prvenstvu jedno 25 do 30 izmisljenih penala a zadnih 10 godina protiv Zvezde ne verujem da je odsvirano vise od dva penala cak bi i to trebalo proveriti
Sto se tice ovog osudjivanja igraca to samo na vas lici i niko od vas da kaze u cemu je problem
BOLJE BITI NECE SVE DOK JE OVA GAMAD PRISUTNA i zamolio bih da se vise ne daju neodmerene izjave pre meca jer lakoverni citalac ovog foruma moze da poveruje da ste vi tim za velika dela i da ste vec vidjeni u cetvrtfinalu pravite razanj bez zeca a vecina vas zna KOLIKO VREDITE ILI NE VREDITE.
Ipak nas je onaj odozgo pogledao velika je sreca sto nece Dinamo briljirati na Marakani jer to bi ipak dobilo neki drugi tok sa velikim posledicama ali ne po upravu Zvezde nego po psihu naseg naivnog i nasamarenog naroda
Znaci odnos u penalima za Zvezdu zadnjih 10 godina u domacoj ligi je mozda 250 prema 1 ili prema dva tako da var samo moze da pokvari ovu statistiku a i ispalo bi da Zvezda mora da vrati jedno 8 titula tako da ne bi trebalo prizivati VAR ali bi trebali da posaljemo hitan dopis UEFI da dopusti nasim sudijama da sude Zvezdi u Evropi a verujem da bi to bilo mnogo delotvornije i postenije sudjenje za nas klub i sve bi bilo drugacije
Pa prekinulo se, KK Zvezdi su u nedelju davali parastos, 10 godina...Ne znam šta je s tobom.Ti treba da isključiš ton jer spiker nije video ni ofsajd ni potapanje našeg igrača.Kakve veze ima ova utakmica sa našim prvenstvom.Taj mora da navija za Partizan.Razmišljaj ti o uspesima Partizana.Jadan Partizan-ne daju mu sudije da postigne neki uspeh.Još uvek je Zvezda 2 koraka ispred Partizana ako sutra pobedite.Znam ja da Zvezda nikad ne bi bila prvak da nije sudija.Treba da podneseš tužbu Strazburu.Tako su Zvezdu u košarci kinjile sudije a navijale za Partizan pa zato ima više titula.Ne može to više tako.To mora da se prekine.
A koliko Partizanu u fudbalu dajemoPa prekinulo se, KK Zvezdi su u nedelju davali parastos, 10 godina...