A možda i u ligu Evrope.Ali ako se vuku ko danas bollje da sede kućiZvezda se plasirala u Ligu konferncija nemoj da brines.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A možda i u ligu Evrope.Ali ako se vuku ko danas bollje da sede kućiZvezda se plasirala u Ligu konferncija nemoj da brines.
To baš i nije tačno, kao kad bi sad neki maloumni navijač Šefild Junajteda napisao da su se oni prošle sezone plasirali u Čempionšip...Čeka se Mornar i njegova stručna opservacija, ne interesuje me svetski rekorder nego Omonija, gledao sam zadnjih 20 minuta, produžetke i zvezdanaesterce, pretrnuo sam...Umalo da moćna Omonija ispadne od Flore i Faune...Zvezda se plasirala u Ligu konferncija nemoj da brines.
Znači , bruka se nastavlja ?Zvezda se plasirala u Ligu konferncija nemoj da brines.
Da,Ben se uvek trudi.U Beogradu ga je kasno ubacio a Talijana izbacio.Danas obrnuto.Stanković se pogubio.Zorane nadam se da de salis sta Ben moze da igra.
Nerazumem sta si hteo reci? Zvezda je pobedom nad Kairatom prosla u ligu konferencija? Sta tebi nije jasno? Kao prvak drzave imala je tu mogunost ako prodje prvo kolo.To baš i nije tačno, kao kad bi sad neki maloumni navijač Šefild Junajteda napisao da su se oni prošle sezone plasirali u Čempionšip...Čeka se Mornar i njegova stručna opservacija, ne interesuje me svetski rekorder nego Omonija, gledao sam zadnjih 20 minuta, produžetke i zvezdanaesterce, pretrnuo sam...Umalo da moćna Omonija ispadne od Flore i Faune...
Jang Bojs vodi 3:1, pre će biti duel Gurbeta...
Jedno je truditise, ali nema on vise snage da igra na nekom kvalitetnom nivou. Godine sub ga stigle ima svezinu kao da je usao u 5 deceniju.Da,Ben se uvek trudi.U Beogradu ga je kasno ubacio a Talijana izbacio.Danas obrnuto.Stanković se pogubio.
Nazalost NISTA NIJE BILO BLIZU a sto se tice ovoga PREBOLECEMO MI TO ma nema tu vise preboljevanja vi ste kao neka lujka sto se pustila u promet i sada ga stavlja ko stigne a ne stavi ga samo onaj sto je zurio na autobusSteta. Tako blizu, a ipak daleko. Kataia i Ivanica nigde, ovi sto su usli nista, a Borjan kriv za golove u obe utakmice. No to je stvar nas Zvezdasa, prebolecemo mi to.