Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar ne igramo sa Šerifom samo se ne zna da li 3 ili 4 avgusta.Мој утисак је да је Каират покупио неки вирус неуспеха док је тренирао на ЈНА. Нема другог објашњења.
Чекамо понедељак и евентуалног противника:
Salcburg
Dinamo Zagreb ili Legija
Slavija ili Ferencvaroš
Olimpijakos ili Ludogorec
To u cetvrtom kolu kad prodjemo Serif.
Zamolio sam indiskretno DA NE NAVIJAMO NA GLAS i ne pravimo euforiju posle pobede nad Kazahstanom i Azerbejdzanom SMEJACE NAM SE HRVATI I PRAVICE VICEVE SA NAMA. Znaci ovo nije nas nivo i renome uz duzno postovanje prema svim rivalima a to sto su ovi indijanci natrpali Zvezdu 2015 godine pa nam se sada cini kao da smo se popeli na Kilimandzaro a nigde se nismo popeli jer moramo da priznamo da je od hapsenja Dzaje svaka susa dizala patku na Zvezdu a nas najtrofejniji klub ne da je bio sterilan nego su licili na pasivne leptirice. Medjutim izgleda da je ovoga puta malo drugacije jer zadnji trap nije vise razglavljen kao ranije a i javila se blaga irekcija da i Zvezda nekoga kresne.Analiziraj sad meč kao protiv Omonije.I njih bi napunili da je bilo revanša.
Ovo su i golovi bili majstorski.
Jednostavno-Zvezda je trčala i zato je pobedila,za razliku od prvog meča.
Bih,zašto ne bih.Pa sa njima ćemo imati največi motiv.Zamolio sam indiskretno DA NE NAVIJAMO NA GLAS i ne pravimo euforiju posle pobede nad Kazahstanom i Azerbejdzanom SMEJACE NAM SE HRVATI I PRAVICE VICEVE SA NAMA. Znaci ovo nije nas nivo i renome uz duzno postovanje prema svim rivalima a to sto su ovi indijanci natrpali Zvezdu 2015 godine pa nam se sada cini kao da smo se popeli na Kilimandzaro a nigde se nismo popeli jer moramo da priznamo da je od hapsenja Dzaje svaka susa dizala patku na Zvezdu a nas najtrofejniji klub ne da je bio sterilan nego su licili na pasivne leptirice. Medjutim izgleda da je ovoga puta malo drugacije jer zadnji trap nije vise razglavljen kao ranije a i javila se blaga irekcija da i Zvezda nekoga kresne.
PS Kazi mi iskreno a vidim da slabo pratis prilike u nasem fudbalu barem od kada je zvalavi psiho sve preuzeo da li bi ti licno voleo da vam padne Dinamo Z ili iskusno ocenjujes da jos uvek nije momenat za tu vrstu bauljanja tj da nisu dovoljno sazreli uslovi za to
Kakav Hajduk ljudi su u zoni sumraka vec 20 i vise godina nazalost tamo je Rijeka vec dugo klub ispred Hajdika verovatno imaju jake sponzore a mozda su postali neki deo drzavnog projektaSta Hrvati da nam se smeju kad je Hajduk ispao od Kazahstanaca.
Ova izjava me podseca na pricu o ekonomiji Srbiji koja probija sve barijere i ne moze da se zaustavi i da svi treba da razmisljaju o nama a ne mi od njima i to ne samo da razmisljaju nego i da nas se plase .Ja sam Zoki totalno razoruzan jer posle ovekvog optimizma jedino sto mogu da podignem ruke u vazduh i da kazem PREDAJEM SE lepo je siriti optimizam ALI GA SAMO MALO DOZIRATI da bude u nekim optimalnim granicamaAko naši budu trčali,može naići ko hoće.Ako se budu šetali kao u prvoj utakmici-opet nas može dobiti največi pacer.Kvalitet imaju,ostalo zavisi od zalaganja.