А три брза гола......Опет брзи гол или мало среће и биће све у реду.
Нек нам је Бог у помоћи.
Него да прође и друго полувреме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
А три брза гола......Опет брзи гол или мало среће и биће све у реду.
Нек нам је Бог у помоћи.
Dinamo ju izbacioJavi se Mornar, kako Omonija?
Sto se tice tog meca ja rekoh DA NIJE ZA IGRU a da li bi me povuklo da nesto cacnem neznam jer sam jutros poranio u pola 5 da uvatim ladovinu imao sam da ispecem nesto rakije a bilo je ko u pakluKoliko li je mornar zaradio na kladionici veceras?
Sve si nas lepo analizirao samo sebe nisi spomenuo. Peci rakiju i pokri se usima.Sto se tice vecerasnjeg meca ne bih cestitao pobedu Zvezdi da se Hrvati koji su na forumu ne bi smejali da slavimo i pravimo euforiju od ovih mucenih Kazahstanaca.
Ali ono sto moram da uradim a to je da skinem kapu clanu ZELJOO koji je ladno rekao BICE 5 0 BEZ PROBLEMA. Mislio sam da je to vise njegova zelja ali decko je direktno bez okolisanja rekao sve do najmanjih detalja sta ce se dogadjati veceras. Crven tepih i respekt za ZELJU a za razliku od njega clan COCI 064 prvo je bio uzdrzan pa se posle malo odvazio da kaze nesto verovatno zbog optimitickih izjava drugih clanova ALI JE IZJAVIO DA IVANIC I KATAI NISU U FORMI A ZATIM DA JE EKIPA HENDIKEPIRANA ODLASKOM MILUNOVICA A OSETIO SE STRAH OD EVENTUALNOG NEPROLASKAa i clan RED STAR je bio u zavetrini bez ikakvih izjava i kod njega je guza zvakala gace medjutim ono sto oni nisu videli dali zbog strucnosti ili ne skenirao je ZELJOTEKA ALAL VERA MAJSTORE SVE SI RAZORUZAO
Ostadoste bez novacaI ja se kladim protiv Zvezde.
Analiziraj sad meč kao protiv Omonije.I njih bi napunili da je bilo revanša.Sto se tice vecerasnjeg meca ne bih cestitao pobedu Zvezdi da se Hrvati koji su na forumu ne bi smejali da slavimo i pravimo euforiju od ovih mucenih Kazahstanaca.
Ali ono sto moram da uradim a to je da skinem kapu clanu ZELJOO koji je ladno rekao BICE 5 0 BEZ PROBLEMA. Mislio sam da je to vise njegova zelja ali decko je direktno bez okolisanja rekao sve do najmanjih detalja sta ce se dogadjati veceras. Crven tepih i respekt za ZELJU a za razliku od njega clan COCI 064 prvo je bio uzdrzan pa se posle malo odvazio da kaze nesto verovatno zbog optimitickih izjava drugih clanova ALI JE IZJAVIO DA IVANIC I KATAI NISU U FORMI A ZATIM DA JE EKIPA HENDIKEPIRANA ODLASKOM MILUNOVICA A OSETIO SE STRAH OD EVENTUALNOG NEPROLASKAa i clan RED STAR je bio u zavetrini bez ikakvih izjava i kod njega je guza zvakala gace medjutim ono sto oni nisu videli dali zbog strucnosti ili ne skenirao je ZELJOTEKA ALAL VERA MAJSTORE SVE SI RAZORUZAO
Nebih da likujem sada, napisao sam vise puta da ako Zvezda zeli dalje dace od 3-5 gola minimalno a moglo je biti7-8 ja sam to pisao i kada je bila prva utakmica jer sam video tada ocajnu igru Zvezde znao sam, ne moze gore a Kairat nabrijan ali za poluvreme, visok presing ali su limitirani, forsiraju taj visok presing i idu na gresku rivala pa pokusavaju da iskoriste iskustvo Lava ali on vise nije mladic.Generalno solidna ekipa u Rangu naseg TSC ili Vojvodine.Veliki je problem promena vremenske zone, to nama kod kuce ne izgleda kao njima, Zvezda je takodje imala taj problem pa je krenulo po zlu.Crv sumnje je postojao ali ipak su ovo paceri, Zvezda je na klupi imala bolji tim od Kairata.Bila bi bruka da su ispali veceras.Dobra utakmica Zvezde, svakako bas dobra a moze bolje jer kvalitet postoji, opravdali su moja ocekivanja a bas sam naglasavao da ce tako biti ili nikako, pricao sa drugarima to je realnost.Evo i sutra bi Partizan trebalo da uvali 3gola DAC-u to je realna razlika, oni su dosta slabija ekipa videcemo bas.Bilo bi dobro da svi prodju ovo kolo.Sto se tice vecerasnjeg meca ne bih cestitao pobedu Zvezdi da se Hrvati koji su na forumu ne bi smejali da slavimo i pravimo euforiju od ovih mucenih Kazahstanaca.
Znam čoveka što je igrao prolaz Zvezde 1,65 i vezao sa pobedom Rusa 3x3 protiv Srbije 3,80 ,kvota ukupno 6,27 . Stavio na to ljubičastu i rodilo mu 25 hektara pšenice odmah...Sto se tice tog meca ja rekoh DA NIJE ZA IGRU a da li bi me povuklo da nesto cacnem neznam jer sam jutros poranio u pola 5 da uvatim ladovinu imao sam da ispecem nesto rakije a bilo je ko u paklu