SPORT-Opšta tema

Iz Fljarmurtarija moze da sleti samo na JNA jer su oni bratski klubovi jos od 87 godine kada je albaneze klub izbacio Vokrija i drustvo iz kupa UEFa.

Coci , proveri sa kim je reprezentacija Albanije odigrala prvu utakmicu 26.04.1945 i izgubila 5:2...
Nije to bila prva utakmica. Zvezda je u martu igrala sa reprezentacijom Albanije u Beogradu i pobedila. To sto ti navodis je takodje prijateljska utakmica u Albaniji gde je Zvezda takodje ubedljivo pobedila. Poenta je da se nije osramotila kao sto je to uradio klub iz Humske.

U pravu je COCI 064 to je bila velika blamaza 87 godine jedno opustanje tada dobrog Partizanai i skupo je kostala ali progutali smo knedlu bilo je tesko ali smo dali podrsku klubu i ponosno nastavili dalje medjutim ono sto COCI 064 a i armija Zvezdinih simpatizera i istinskih ljubitelja fudbala NIKADA NECE MOCI DA OPROSTI SEBI A TO JE DA SU COVEKA KOJI IH JE VASKRSAO DOVEO DO NEBESKIH VISINA NAPRAVIO IH INSTITUCIJOM U SVETU DA SU TOG COVEKA UHAPSILI KAO NAVECEG KRIMINALCA I NE DA IH TOG MOMENTA NIJE BILO SRAMOTA NEGO JE VELIKA VECINA LIKOVALA ZBOG TOG JADNOG I BEDNOG CINA. Od tog momenta krece strmoglavo let ka ambisu ka kanjonu Morace jer umesto ovog velikog fudbalera,coveka i fudbalskog stratega priznatog u svetskim krugovima dosla je na celo kluba horor dream team kriminalnih dosijea a ljudi koji nemaju ama bas nikakve dodirne tacke sa fudbalom a ni sa vodjenjem kluba i zadnjih 13 godina ovo sto Zvezda dozivljava TO NIJE BLAMAZA I POSRNUCE TO JE DNO ISPOD DNA a sto je najvaznije IZ OVOG DUPLOG DNA NEMA IZLAZA JER JE SLAG DRUSTVO ZASELO I NEMA NAMERU DA USTANE A NI DA PRIVATIZUJE KLUB tako da jedino sto nam ostaje je DA SE SECAMO KAKO SE NEKAD PATKA DIZALA BEZBROJ PUTA BILO JE GLAMUROZNO ali u LJUTICE BOGDANA SE PATKA VISE NE DIZE CRKLA JE I ZAUDARA KAO U MRTVACNICI DA NEMA GDE GORE. A da ovaj SA POTERNICE sto ga je Vucic pomilovao,amnestirao i postavio za direktora kluba TERZA JE EKSPERT koji je napravio mega podvig protiv Totenhema, PSZ a i Bajerna POMERA GRANICE ZA GINISA 0 30 gol razlika a navijaci Zvezde po prvi put u svojoj ISTORIJI navijaju celo drugo poluvreme okupani znojem KADA CE SUDIJA DA ODSVIRA KRAJ. Prokletstvo koje prati Hrvate u kosarci prati i fk Crvenu Zvezdu jer od tog najcrnjeg momenta u istoriji fudbala u nasoj zemlji krece anatema i prokletstvo i poniranje. COVEKA KOJI JE VASKRSAO KLUB I NAPRAVIO GA MISAONOM IMENICOM U EVROPI I SVETU TOG COVEKA UHAPSITI A POSTAVITI
KOKEZU I TERZICA TO JE NAJVECA TRAGEDIJA SVETSKOG SPORTA

Kako si napisao ispada da su ga uhapsili Zvezdini navijaci i to kao sebi nikad nece oprostiti. Znaju dobro Zvezdasi da ga je Veljovic uhapsio jer se protivio direktnom mesanju Miskovica u politiku kluba sa namerom da kupi klub zajedno sa svom infrastrukturom i zemljistem na autokomandi. Dokaz toj tvrdnji je da je odmah nakon hapsenja i postavljanja Piksija za predsenika kluba u upravni odbor usao mali Miskovic i jos par ljudi sumnjive biografije. Zvezdasi dobro znaju ko je Dzaja i sta je uradio za klub, tako nemoj da mesas babe i zabe.

Nije to bila prva utakmica. Zvezda je u martu igrala sa reprezentacijom Albanije u Beogradu i pobedila. To sto ti navodis je takodje prijateljska utakmica u Albaniji gde je Zvezda takodje ubedljivo pobedila. Poenta je da se nije osramotila kao sto je to uradio klub iz Humske.
Naravno da se nije osramotila kad je igrala sa grupom čobana koji su prvi put videli loptu. Što misliš da je gore izgubiti od Fljamurtarija nego od Šamroka, Petah Tikve, Ekerena ili kao neki od ukrajinskog drugoligaša pred gašenjem ? Partizan se sramotio mnogo gore od te utakmice i mnogo puta, to je takav klub...

Kako si napisao ispada da su ga uhapsili Zvezdini navijaci i to kao sebi nikad nece oprostiti. Znaju dobro Zvezdasi da ga je Veljovic uhapsio jer se protivio direktnom mesanju Miskovica u politiku kluba sa namerom da kupi klub zajedno sa svom infrastrukturom i zemljistem na autokomandi. Dokaz toj tvrdnji je da je odmah nakon hapsenja i postavljanja Piksija za predsenika kluba u upravni odbor usao mali Miskovic i jos par ljudi sumnjive biografije. Zvezdasi dobro znaju ko je Dzaja i sta je uradio za klub, tako nemoj da mesas babe i zabe.
Hteo sam da kazem da u toj aferi rusenja Dzaje nisu ucestvovali ljudi iz FK Partizana, OFK Beograda ili Rada vec je sve bilo unutar Zvezde a Piksi nije ni imao viziju gde je dosao i verovatno je covek u Japanu sve drukcije zamisljao PA KADA JE VIDEO U KAKAV JE OSINJAK ULETEO JEDVA JE SPASAO ZIVU GLAVU ALI JE SRECA DA JE PRIZNAT I VOLJEN U JAPANU PA JE IMAO GDE DA SE VRATI I DA SE SPASI ali kada je sva ta ujdurma zavrsena zasto ne vratise Dzaju nego AMNESTIRASE I DOVEDOSE IZ AMERIKE COVEKA SA POTERNICE TERZU I KO POSTAVI KOKEZU I NA OSNOVU CEGA PRVO U ZVEZDI A POSLE U REPREZENTACIJI

TRAGICNO RAZMISLJANJE ali onda nemoj da ti bude zao kada Ludogorec strpa na Marakani 4 komada a Totenhem 6 gde je Borjan igrac utakmice a na domacem terenu golman treba da gricka semenke i da se dosadjuje a ne da igraju viktorije pred njegovim golom 95 minuta. I sa takvim nacinom razmisljanja a nazalost pola nacije tako razmislja bice ovi kriminalci tu jos dugo i objasnjavace javnosti DA BI SVE BILO DRUGACIJE DA JE ZVEZDA PROTIV TOTENHEMA POVELA SA JEDAN NULA a pritom zaboravljajuci da ovi igraci BEZ FILTERA nemaju ni mentalnu a ni fizicku snagu a ni znanje ni da napadnu a ni da brane rezultat. A NAJVECA TRAGEDIJA sto u omladinskom pogonu i kod mladjih kategorija POJAVILI SU SE NEKI LJUDI KOJI NISU IZ SVETA FUDBALA I NAVODNO ZOVU SEBE MENADZERI a to su u stvari HIJENE ,KRIMINALCI I NEKA VRSTA MAKROA koji satiru sve sto vredi i sto bi trebalo da predstavlja BUDUCNOST NASEG SPORTA jer ako ne potpises punomocje ovim menadzerima da prate tvoje dete MOZE DA BUDE VUNDERKIND ALI NECE IGRATI,NECE DOBIJATI SANSU I PROPASCE. Nazalost koliko got da neko ima talenta AKO NE BUDE PLATIO ILI PODMICIVAO moze da se oprosti od svega. A sta da pricam za omladinski pogon kada u reprezentaciji zadnji put smenise Muslina bez ikakvog objasnjenja i pocese da eksperimentisu sa NEKOLIKO DEBITANATA KOJI NISU NI UCESTVOVALI U KVALIFIKACIJAMA. I da je neko snosio odgovornost posle velikog neuspeha debakla ma ne jos ce to kriminalno rukovodstvo da avanzuje. Ja sam covek koji ceni kvalitetne sportiste i strucnjake a ne cenim kriminalni sljam koji ruinira sve pred sobom i svi ljudi koji su postigli nesto velicanstveno u svom zivotu cenim medjutim ti ne cenis ni Radomira Antica ni Dragana Dzajica ni Bogdana Bogdanovica ali ja sve mogu da shvatim ali DA COVEK ODIGRA U REPREZENTACIJI VRHUNSKI I OSTAVI SRCE NA TERENU PA ODIGRA U KLUBU NAJSRCANIJE PA KAO DIREKTOR POSTIGNE TAKAV IMPOZANTAN USPEH NA SVETSKOJ SCENI PA TO NI U NAUCNO FANTASTICNIM FILMOVIMA NIJE ZAMISLIVO i onda jedan dobar deo nacije kaze TREBAO JE DA TRUNE U ZATVORU I DA NE IZLAZI e zato smo tu gde jesmo i bicemo tu gde jesmo[/QUOTE]

Zamisli da je sav taj novac od trange-frange dvostrukih ugovora ostao na marakani i u FSS-u? Prilično bi tu moglo da se otplati duga koji je ovaj sadašnji mafijaš vratio a on i dalje 30miliona.
Jedan ugovor prijavljen poreskoj, jedan fss-u, jedan s igračem, jedan sa stranim klubom...
Da se ja pitam pravile bi se zabele umesto kovid bolnica... jedna bi bila dovoljna za ove jastrebove iz najboljih klubova...

Poporavljam polako mišljenje o Bogdanu... mislim da je bio mlad da ponese toliki teret... Njegovo ponašaje u NBA treba pohvaliti...
A o ovoj dvojici čak ni o pokojnicima sve najlepše...

Kvalitet će uvek isplivati... ako mlad čovek nema šanse u Srbiji pa on ode preko... isto kao i sa ostalim poslovima... uspevali su da pokrenu karijeru i iz Bugarske i iz Mađarske... Austrijski red bul rasadnik talenata.... ako sportista vredi nakačiće se već neka krvopija, npr neko kao Džajić, pa će zaraditi na njemu...

Zamisli da je sav taj novac od trange-frange dvostrukih ugovora ostao na marakani i u FSS-u? Prilično bi tu moglo da se otplati duga koji je ovaj sadašnji mafijaš vratio a on i dalje 30miliona.
Jedan ugovor prijavljen poreskoj, jedan fss-u, jedan s igračem, jedan sa stranim klubom...
Da se ja pitam pravile bi se zabele umesto kovid bolnica... jedna bi bila dovoljna za ove jastrebove iz najboljih klubova...

Poporavljam polako mišljenje o Bogdanu... mislim da je bio mlad da ponese toliki teret... Njegovo ponašaje u NBA treba pohvaliti...
A o ovoj dvojici čak ni o pokojnicima sve najlepše...

Kvalitet će uvek isplivati... ako mlad čovek nema šanse u Srbiji pa on ode preko... isto kao i sa ostalim poslovima... uspevali su da pokrenu karijeru i iz Bugarske i iz Mađarske... Austrijski red bul rasadnik talenata.... ako sportista vredi nakačiće se već neka krvopija, npr neko kao Džajić, pa će zaraditi na njemu...
VUKSAJLO da ne rastezemo zvaku u nedogled jer prici nikad kraja sve je veoma jednostavno pravim paralelu izmedju vremena kada je Dzaja vodio klub i rezime sta je covek uradio i ovo novije vreme kada su preuzeli najookoreliji krimosi i ja kazem svaka cast Dzaji na nacinu koji je vodio Zvezdu i nacinu kako je igrao za Zvezdu i nacinu kako je i sta igrao u reprezentaciji a ti odgovaras da je sve to nista i bezveze i da bi ga dozivotno corkirao I TU SE KONVERZACIJA ZAVRSAVA JER JA BI RAZUMEO DA TI JE DZAJA SVOJEVREMENO KRESNO TADASNJU VERENICU PA DA PLJUJES NA COVEKA ALI
OVAKO ......IPAK JE MAZOHIZAM U SRBIJI JACI OD SVEGA TESKO JE TO PROMENITI

...............................Zvezdasi dobro znaju ko je Dzaja i sta je uradio za klub . . .
Radio je za klub ali u velikoj meri i za sebe . . .

Sto reko Sojic . . . JA NISAM KRAO , JA SAM TAKO-RECI PRETAKAO MED , A KAD PRETACES MED IMAS PRAVO DA OLIZES PRSTE . . .

Bas me zanima da li stvarno verujete da je Drulic sve ovo izmislio . . .

Na sudskom procesu je ustanovljeno da je neko mocan iz zvezdine uprave u komercijalnoj banci otvorio deviznu knjizicu na

ime Drulica , falsifikovao njegov potpis uplatio i odmah zatim podigao milione evra

Sta mislite ko je taj u zvezdinoj upravi toliko mocan i sa toliko autoriteta da useta u banku

i na tudje ime otvori devizni racun i raspolaze sa milionima tudjih evrova .

Taman kad je sudski proces bio pri kraju , cekajuci presudu iznenada ga je abolirao tadasnji predsednik Srbije

a pogadjajte na ciji nagovor . Ako vec nije kriv zasto nije sacekao legalnu sudsku presudu i tu

priliku iskoristi da jednom zauvek spere ljagu sa sebe ? https://srbin.info/politika/dragan-...ucica-to-ne-krijem-sns-ce-da-pobedi/?lang=lat

crvena-zvezda-marakana-vucic-dragan-dzajic-1.jpg

Nazad
Vrh