Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa bilo je i toga, 1951 je tako pobeđena Mačva golom Tomaševića. Inače prvo zvezdino proleće...Ja neću da zvezda pobedi zbog crvenog kartona,zbog nekog penala,ili autogola....ja hoću akciju,dribling ,pravi šut ,atraktivan potez...slično kao onaj Nesretni Sadik....ne znam kako mu uspeva tako smotan da lomi posebno zvezdine igrace...a necu ni izmotavanje na terenu,padanje ,glumatanje samo da bi se sacuvao rezultat.....mi vise ne znamo sta je dobar fudbal...mi samo hocemo pobedu..!?
Ovako nesto?Ja neću da zvezda pobedi zbog crvenog kartona,zbog nekog penala,ili autogola....ja hoću akciju,dribling ,pravi šut ,atraktivan potez...slično kao onaj Nesretni Sadik....ne znam kako mu uspeva tako smotan da lomi posebno zvezdine igrace...a necu ni izmotavanje na terenu,padanje ,glumatanje samo da bi se sacuvao rezultat.....mi vise ne znamo sta je dobar fudbal...mi samo hocemo pobedu..!?
Nije bio u gol sansi i lopta mu je bezala. Skroz korektno za zuti karton.Da li mislite da je nameran start golmana izvan sesnajst crveni karton?
Te sve golmane bauljare izvan 16 treba isključiti, čim krene slobodno sudijsko uverenje, te jel bio u gol šansi, te koliko igrača ima ispred napadača, odmah kreće siva zona...Nije bio u gol sansi i lopta mu je bezala. Skroz korektno za zuti karton.
Slabo ti znas pravila.Nije bio u gol sansi i lopta mu je bezala. Skroz korektno za zuti karton.
Ovakav crveni karton bele boje...Нападач има отворен пут ка празном голу
противнички играч га намерно руши не стартујући на лопту већ играча.
Црвени картон за члана јсд партизан .
Hahaha, jeste, jeste al kad bi se zajebavali...Pa golman pre stigao do lopte i izbija je.