SPORT-Opšta tema

Da li mislite da je nameran start golmana izvan sesnajst crveni karton?

Ja neću da zvezda pobedi zbog crvenog kartona,zbog nekog penala,ili autogola....ja hoću akciju,dribling ,pravi šut ,atraktivan potez...slično kao onaj Nesretni Sadik....ne znam kako mu uspeva tako smotan da lomi posebno zvezdine igrace...a necu ni izmotavanje na terenu,padanje ,glumatanje samo da bi se sacuvao rezultat.....mi vise ne znamo sta je dobar fudbal...mi samo hocemo pobedu..!?

Ja neću da zvezda pobedi zbog crvenog kartona,zbog nekog penala,ili autogola....ja hoću akciju,dribling ,pravi šut ,atraktivan potez...slično kao onaj Nesretni Sadik....ne znam kako mu uspeva tako smotan da lomi posebno zvezdine igrace...a necu ni izmotavanje na terenu,padanje ,glumatanje samo da bi se sacuvao rezultat.....mi vise ne znamo sta je dobar fudbal...mi samo hocemo pobedu..!?
Pa bilo je i toga, 1951 je tako pobeđena Mačva golom Tomaševića. Inače prvo zvezdino proleće...

Ovako nesto?

Ja kao veliki ljubitelj fudbala a strastveni navijac Partizana moram da budem krajnje objektivan i da kazem da ne bi ja mnogo velicao ovu pobedu Partizana protiv mnogo slabe Zvezde.Ovo je mozda i najslabiji tim Zvezde od 45 na ovamo a u prilog toj tvrdnji napominjem ONAKVU STERILNOST protiv Totenhema,Bajerna i Psz a gol razlika 0 30 i prosle sezone gde su svi istinski ljubitelji fudbala molili boga da sudija svira kraj. Ovu nasu SEPTICKA JAMA LIGU neznam dali to iko prati jer sto kaze ZMAJ OD NOCAJA covek je zeljan driblinga,dobre akcije,adrenalina a liga u kojoj se sve zna unapred pre pocetka TREBA DA SE ZATVORI DA NE POSTOJI. Znaci liga je namestena za neupucene a mucena Zvezda se gusi stalno protiv Partizana i nemoze da pruzi neki znacajniji otpor jer je to jedan od retkih meceva koji nije namesten a pohvalio bih najboljeg igraca Zvezde vec dve godine golmana Borjana covek spasava nemoguce .A iskreno i sta ocekivatinod kluba na cijem je celu Zvezdan Terzic

Sta si ti to toliko video u igri Partizana? Da je Stojkovic bio iskljucen kao sto je trebao i da je ona lopta iz slobodnog udarca umesto stative usla u gol drugacija bi pesma bila.

Нападач има отворен пут ка празном голу
противнички играч га намерно руши не стартујући на лопту већ играча.
Црвени картон за члана јсд партизан .

Start slican onom kad je Simunic pokosio Sulejmanija i dobio crveni iako je bi na 70m od svog gola. Nameran faul golmana izvan sesnajst ima jos vecu tezinu.

Trebao je biti crveni za stojkovica i PENAL za Zvezdu,valjda bi tako dali gol. Sta ce mukice,ne znaju kako drugacije da nadju utehu...

hahahah,gledaj kakva poredjenja u faulovima,hahaha pa stvarno ste komedija....

Zovite ortopediju pitajte kako je Degenek.

Nazad
Vrh