SPORT-Opšta tema

Pitajte Šakotu i Berona što je izgubljena utakmica,na + 6 za Zvezdu sam hteo da idem kući iz kafića.Ipak sam ostao da čestitam zvezdašima ali ono ne lezi vraže,zakuva se i izvukošmo utakmicu na guzove.

Gledao na Areni. Šteta što nije trajalo duže. CiganJin ga cepio u centar za ravnotežu i amer nije mogao da stoji, nije mogao da zauzme položaj... Mislim da nije bio toliko jak udarac bez obzira što mu je pukla bubna opna i krvario iz uva. Više je onesposobljen time što mu je rastrešen sklop za ravnotežu. Od tada nije mogao da se sastavi...
Vredelo je poraniti...

Meni je prvi put bilo žao nekog boksera za kog ne navijam. Ali onaj preplašeni pogled, to nisam video odavno...

Pobedio bi kako god, i prvu ga je dobio.Sto je obecao to je i ispunio. Mnogo je bolji bokser Fury.Wilder mrsav bokser vidi se da je slabo potkovan znjanjem i vestinom.

Cekam mec Fury vs Usyk.Joshua je slab za krlja cigana.

Ali treći gol Partizana gde golman Proletera vraća loptu kao da vadi kestenje iz vatre.... naša smeholiga...

Biće nešto od onih klinaca Gavrića i Nikolića... samo ako ne odu kraja letnjeg prelaznog roka.

Jedna od najboljih utakmica koje je odigrala Zvezda u poslednjih 25 godina, vidi se pomak, samo tako da nastave. Partizan nije merilo, protiv Indjije je bila još bolja utakmica, to i treba da se potencira kad igraju podjednake ekipe.

Nazad
Vrh