SPORT-Opšta tema

Moje detinjstvo i mladost su bili ispunjeni Zvedinim uspesima i uopste se nisam opterecivao Partizanom koji je tada kao i sada bio samo klub iz komsiluka koji ponekad bljesne. To sto je meni Zvezda u zivotu donela Partizan tebi nikad nece, valda ti je to jasno.
Coci,
cuvaj zivce i bice bolje.Kao sto neko rece pobedicete sledeci put . Ovakva hrpa gluposti su za lekara .Kazem ti da smo davne 92 samo sa jednim domacim igracem Nakicem i 11 stranaca tj.Srba bili prvi i to je po tebi jedina istina...
Sto se tice lekara, nemoj dijagnoze napamet. Istina nekad zna da boli, zato patite Pantici.

Pa sta kazes koliko je bilo stranaca a koliko domacih po tvom misljenju . Za sve ostalo pa i Dragana Mancea , osim pomenutih Tudjmana i Covica pa i tog malog Radojice , koga si ubudzio u listu nepozeljnih jasno je da su unistili tvoje detinjstvo ili mladost kako se uzme .
Pa propustio si onog amerikanca sto igra za Hrvatsku i Kabokla.

Nisam ga ispustio vec je u toku sezone dosao . Sa njim ili bez njega bilo je prilicno domacih igraca . Smatram da i ove godine su npr.Miletic iz Kluža i Tanaskovic iz Buducnosti mogli ove godine biti u ekipi i da imaju minutazu ali šta je tu je .

Moje detinjstvo i mladost su bili ispunjeni Zvedinim uspesima i uopste se nisam opterecivao Partizanom koji je tada kao i sada bio samo klub iz komsiluka koji ponekad bljesne. To sto je meni Zvezda u zivotu donela Partizan tebi nikad nece, valda ti je to jasno.

Sto se tice lekara, nemoj dijagnoze napamet. Istina nekad zna da boli, zato patite Pantici.
Pa cemu onda tolika mržnja i teške reči koje nisu Serpski... Sumnjam da si opterecen finalom FK Partizan 66.te ili ucinkom S Duleta Vujosevica sa onom decurlijom..

Poslednja izmena:
Grobari,jeste li gledali koga je šutnuo Željko kao nepotrebnog.Glavni krivac u završnici za pobedu Makabija.

Nazad
Vrh