SPORT-Opšta tema

Hoćemo li tako da razgovaramo.Jesam li ja tebe ičim lično vređao.Hoću da mi odgovoriš ako ne videćeš kako to izgleda kada se tebi neko na taj način obraća.
Moderatore,gde li si.
Nisi.

Sav si uvredio.Imas report dugme tu prijavi, videce moderatori i administrator.Evo odgovorio sam ti.

Jao ovaj duduk naso da prica o Zeljku.

Da nije zvao svi bi se obrusili na njega.Nisu samo dva coveka bancili po splavoima.Razgovarao vise puta kolektivno i pojedinacno sa svakim.

Nijedan nije imao muda da izadje pred novinare.Posle se naravno prali preko svojih novinara.

Dobro caccijima je ZOC kriv sto je 2005 trebo da izigrava dadilje i policajca. Sto igraci negovore i nece dad dodaju loptu.

Sto bance na dan utakmice do 6 ujutru. Vi ga uvek izvrnete, pravi spin majstori ko sizojeva zuta stampa.
zasto nije izbacio rakocevica ili jarica iz tima tada a svi na svetu su znali da ta dvojica igraca nemogu zajedno

sad se od teme busenja od strane igraca(opet nikog nije izbacio ako je tako) doslo do toga da je sezona otisla u nepovrat jer se nisu vratili carter letom

i zasto ja ili bilo ko sad treba da veruje zeljku na ovom izlaganju kad 5 godina prica kako on sastavlja tim,samo se setite onih radinih pitanja sa konferencija kad je zoc odgovarao drsko

5 godina cuti i sad eto nije dobro,onda mu izgovor bio covic--svaka konferencija isla prica--znamo svi dobro gde smo itd itd
znaci kao covek jednostavno uzas

sto kaze vanja ni njima(igracima) nije jasno sta se desava a sad verujem da i nije posle

ANALIZA CELOKUPNE SITUACIJE U KK PARTIZANU
Najveci poraz KK Partizana je sto su kvalitetni i moralni ljudi a veliki strucnjaci morali da napuste klub a ostao je crni SNS gavran sada satiran koji niti ima znanja niti je predodredjen za taj posao niti ima sluha niti zna da ucestvuje u timskom radu A MOZDA I NAJVECI PROBLEM A KOJI JOS NIJE ZVANICNO OTVOREN JE UVID U FINANSIJE JER SNS KADAR TO NIKADA I NIKOME NE DOZVOLJAVA IAKO PO UCESTALOM OBICAJU IZADJE NEKO OD SEKTE I SPOMINJE NEKE SILNE MILIONE I DOBRO POSLOVANJE I STABILNOST MEDJUTIM OVDE SE NADZIRE MANJAK LOVE I PITANJE JE DALI JE LIMAR ISTA PLATIO OD POREZA I SA KOJIM NOVCEM RASPOLAZE :sta:❓
Sto se tice mojih kolega LULETA28 ,ZOKIJA 230 I COCIJA 64 mislim da bi bilo krajnje nepotrebno u ovom momentu da trosim reci i vreme da bi im objasnio da se radi O NAJTROFEJNIJEM TRENERU NA SVETU KOME SE CELA EVROPA DIVI da im ja objasnjavam a oni kao da se prave da ne kapiraju nista A ONDA DA SE POJAVI CLAN PEXSAP I DA MI OBJASNI DA TO STO ONI MOZDA NISU SKOLOVALI NE ZNACI NISTA JER SU MOZDA DOBRI LJUDI I JA NE SUMNJAM DA SU DOBRI LJUDI ALI DZELJAJA I BICA SU BEZALI SA NEKIH CASOVA U SKOLI I OSTAO VAKUM OD TOG BEZANJA A KOD CLANA ZOKI MOZDA I NEDOSTATAK KISEONIKA OD LOZENJA MAZUTOM tako da nastavljamo konverzaciju sa zeljom da ukazujemo na prave vrednosti a sa druge strane nemozemo da podrzavamo ljude koji su usli u klubove kao 13 stranacno prase i buse i ruiniraju . Mislio sam da mi kao nacija mozemo barem u toj tezi da se slozimo A JA KADA SU HAPSILI DZAJICA NE DA SE NISAM RADOVAO NEGO SAM BIO ZAPREPASCEN NA NACIN KAKO SE KLUB OPHODI PREMA IKONI KLUBA i nijednog momenta nisam izvaljivao gluposti sada ce da dodje Piksi iz Japana i da pokaze Dzajicu kako se radi i da vaskrsne klub vec sam bio zaprepascen AKO SE HAPSE VELIKANI KOJI SU OVOM NARODU I ZEMLJI MNOGO DONELI I DALI STA MOZEMO MI KAO GRADJANI NORMALNO DA OCEKUJEMO U NEKOJ SKOROJ ILI DALEKOJ BUDUCNOSTI ::lose::

Sem da se mulja sa lovom u KK partizan si u pravu da SNS kadar to ne dozvoljava da izađe u etar.Oko kupovine igrača Željko laže.Ima njegova izjava gde ističe da je prezadovoljan ekipom i zalaganjem.Prošlo je 2 meseca od te izjave i dolazi ekipa u situaciju da ih par igrača minira i to se iznosi u javnost.Čim natrčim na tu izjavu-jutros sam naišao ali je nisam okačio.Ja sam samo čekao da vidim do kolikog je debakla bio spreman da ide Željko i dokle su grobari bili spremni da trpe.
Na ovom forumu ljude vređa istina jer je karakter Željkov vrlo upitan i kad se to iznese počinje vređanje.
Željko je ovim načinom zabio nož u leđa svom klubu ali to grobari ne vide.Sve veruju Željku a Ostoja je taj koji je preko SNS doveo tog istog Željka i finansijski podigao Partizan.Mislim da je najveći problem Željkov što mu je Zvezda preuzela igrače koje je on hteo i što Ostoja-Savić nisu doveli: Šortsa,Franciska jer nisu imali ni za čarter let a kamoli da potpišu poznatijeg igrača.Kako smo ovde mi Zvezdaši pisali da Željko ne zna da igra bez 2 povređena igrača,naročito Karlika i Tajrika,to se pokazalo i to nemožete osporiti jer je to činjenica,
Što se nedostatka kiseonika tiče si u pravu ali su kotlovi bili na gas i što imam 40% kapacitet pluća jer dišem na rupi,na vratu-prečnika 14mm.Ako si na to aludirao.

Sem da se mulja sa lovom u KK partizan si u pravu da SNS kadar to ne dozvoljava da izađe u etar.Oko kupovine igrača Željko laže.Ima njegova izjava gde ističe da je prezadovoljan ekipom i zalaganjem.Prošlo je 2 meseca od te izjave i dolazi ekipa u situaciju da ih par igrača minira i to se iznosi u javnost.Čim natrčim na tu izjavu-jutros sam naišao ali je nisam okačio.Ja sam samo čekao da vidim do kolikog je debakla bio spreman da ide Željko i dokle su grobari bili spremni da trpe.
Na ovom forumu ljude vređa istina jer je karakter Željkov vrlo upitan i kad se to iznese počinje vređanje.
Željko je ovim načinom zabio nož u leđa svom klubu ali to grobari ne vide.Sve veruju Željku a Ostoja je taj koji je preko SNS doveo tog istog Željka i finansijski podigao Partizan.Mislim da je najveći problem Željkov što mu je Zvezda preuzela igrače koje je on hteo i što Ostoja-Savić nisu doveli: Šortsa,Franciska jer nisu imali ni za čarter let a kamoli da potpišu poznatijeg igrača.Kako smo ovde mi Zvezdaši pisali da Željko ne zna da igra bez 2 povređena igrača,naročito Karlika i Tajrika,to se pokazalo i to nemožete osporiti jer je to činjenica,
Što se nedostatka kiseonika tiče si u pravu ali su kotlovi bili na gas i što imam 40% kapacitet pluća jer dišem na rupi,na vratu-prečnika 14mm.Ako si na to aludirao.
Ti moras podhitno da prestanes da citas te tabloide jer ti razaraju mentalni sklop unose ti konfuziju i na kraju se skroz pogubis jer ne znas ni sta je istina ni sta je spin ni zasto se plasira takva informacija samo letis u prazno i ruiniras ovu temu totalno sa nebuloznim zvrljanjem.
Probao je Novak Djokovic da podigne nivo tenisa u Srbiji na visi nivo i da popularizuje ovaj sport probao je cak i sa SNS krimosima da pronadje zajednicki jezik medjutim nije moglo digao je ruke i otisao .Probao je Nole i u RS da napravi medjunarodni turnir sa SNS isto je prosao ,probala je doktorka Gruicic da svojom energijom ucini nesto za zdravstvo probao je i Zeljko da svojim iskustvom i reputacijom pokrene nesto na neki ozbiljniji nivo i uspeo je ALI UVEK ALI u svakoj prici i u svakoj kombinaciji postoje SNS AZDAJE KOJE SAMO VIDE SEBE U PRICI I NIKOGA VISE .Neko to kapira neko ne ko kapira dobro je a ko ne kapira on ima licni problem sto kasni sa rasudjivanjem i zakljucivanjem vreme ga gazi i novi trendovi .Sto se tice tvog disanja mi u Smederevu imamo rekordan broj kancerogenih oboljenja u Evropi mi jos uvek imamo tuberkulozu gajimo je jos uvek kod mene u ulici od 10 umrlih 7 je od kancera i kod nas se deca radjaju sa astmom ali nemoj ovu temu da pretvaramo u neki zdravsveni forum jer ovde kod nas pola ljudi dozivi penziju a pola ne dozivi padaju ko kruske pucaju ko Cernobil zatrovani smo mnogo ali ono sto mene plasi mnogo vise od trovanja je npr GLISIC JE DOZIVEO MOZDANI UDAR NA SRED TELEVIZIJSKE EMISIJE I TAKO SLOGIRAN POSLE MANJE OD MESEC DANA ON DRZI SLOVO PRICA NA TV u I IDE PO SKUPOIMA I POTPISUJE SVE I SVASTA .NJEMU JE MOZDANIM UDAROM IZUMRLO KO ZNA KOLIKO MOZDANIH CELIJA I NJEMU JE IZBRISAN JEDAN DOBAR DEO MEMORIJE IZ GLAVE A ON VODI DRZAVU I RESURSE I ODLUCUJE ❓ 🪠
Bojim se da ce i Ostoja limar voditi Partizan i slogiran i bolestan kao i Vucic kao i Covic jer to je Spanska serija u nedogled strucni i karakterni ce biti voajeri a glavne uloge ce biti za ludake ,neskolovane ,alave ,pokvarene ali podobne ::lose::
Razmisli jos jednom pa ako nisi bot a valjda nisi odgovori mi DA LI JE DOBRO DA ODU SVI IZ UPRAVE OSIM OSTOJE LIMARA A SAMO LIMAR DA OSTANE DO SMRTI :sta: to mi odgovori dali ja pricam Norveski mislim da nije tesko probaj ali samo bez zurbe prvo razmisli

Vrlo interesantna priča.
Ovaj Kalinic glumac vidim da se lepo kotira vodi razne emisije a dobio je mnogo medijskog prostora da vodi zabavno sportsku emisiju kako ne znam ❓ u stvari mogu da predpostavim ali on kaze JA NISAM IZ SVETA SPORTA ALI IMAM BLISKE PRILJATELJE KOJI JESU odgledao sam emisiju pokusavao je sve vreme da objasni kolika je Zeljkova krivica a sve po sablonu JA GA MNOGO VOLIM I MNOGO POSTUJEM I NIKO NE OSPORAVA NJEGOVE REZULTATE ALI ,,,,,,,PA ONDA KRENE PERFIDNO shvacena poruku nebitna emisija karakter Andjusove emisije samo sto ne upotrebljava ulicni recnik i bljuvotine malo je perfidniji ali SHVATILI SMO PORUKU U MOMENTU OZBILJNOG PROBLEMA U KOMSIJSKOJ KUCI ON SEBI DOZVOLJAVA DA DAJE SAVETE I ETIKETIRA KO JE KOD KOMSIJA U KUCI NAJVISE KRIV .VEROVATNO CE ZA TO DOBITI NEKI EXTRA BONUS OD NEKOGA A MOJE MISLJENJE JE DA NIJE TREBAO I SMEO SEBI DA DOZVOLI U OVOM MOMENTU DA ULAZI U TUDJE STVARI NEKO GA JE LEPO IZMANIPULISAO 🪠

Zeljko ce opet doci u Partizan.Pobego od sns sljama.Ti verujes caci limaru ili Zeljku koji je podrzao studente.

Ti moras podhitno da prestanes da citas te tabloide jer ti razaraju mentalni sklop unose ti konfuziju i na kraju se skroz pogubis jer ne znas ni sta je istina ni sta je spin ni zasto se plasira takva informacija samo letis u prazno i ruiniras ovu temu totalno sa nebuloznim zvrljanjem.
Probao je Novak Djokovic da podigne nivo tenisa u Srbiji na visi nivo i da popularizuje ovaj sport probao je cak i sa SNS krimosima da pronadje zajednicki jezik medjutim nije moglo digao je ruke i otisao .Probao je Nole i u RS da napravi medjunarodni turnir sa SNS isto je prosao ,probala je doktorka Gruicic da svojom energijom ucini nesto za zdravstvo probao je i Zeljko da svojim iskustvom i reputacijom pokrene nesto na neki ozbiljniji nivo i uspeo je ALI UVEK ALI u svakoj prici i u svakoj kombinaciji postoje SNS AZDAJE KOJE SAMO VIDE SEBE U PRICI I NIKOGA VISE .Neko to kapira neko ne ko kapira dobro je a ko ne kapira on ima licni problem sto kasni sa rasudjivanjem i zakljucivanjem vreme ga gazi i novi trendovi .Sto se tice tvog disanja mi u Smederevu imamo rekordan broj kancerogenih oboljenja u Evropi mi jos uvek imamo tuberkulozu gajimo je jos uvek kod mene u ulici od 10 umrlih 7 je od kancera i kod nas se deca radjaju sa astmom ali nemoj ovu temu da pretvaramo u neki zdravsveni forum jer ovde kod nas pola ljudi dozivi penziju a pola ne dozivi padaju ko kruske pucaju ko Cernobil zatrovani smo mnogo ali ono sto mene plasi mnogo vise od trovanja je npr GLISIC JE DOZIVEO MOZDANI UDAR NA SRED TELEVIZIJSKE EMISIJE I TAKO SLOGIRAN POSLE MANJE OD MESEC DANA ON DRZI SLOVO PRICA NA TV u I IDE PO SKUPOIMA I POTPISUJE SVE I SVASTA .NJEMU JE MOZDANIM UDAROM IZUMRLO KO ZNA KOLIKO MOZDANIH CELIJA I NJEMU JE IZBRISAN JEDAN DOBAR DEO MEMORIJE IZ GLAVE A ON VODI DRZAVU I RESURSE I ODLUCUJE ❓ 🪠
Bojim se da ce i Ostoja limar voditi Partizan i slogiran i bolestan kao i Vucic kao i Covic jer to je Spanska serija u nedogled strucni i karakterni ce biti voajeri a glavne uloge ce biti za ludake ,neskolovane ,alave ,pokvarene ali podobne ::lose::
Razmisli jos jednom pa ako nisi bot a valjda nisi odgovori mi DA LI JE DOBRO DA ODU SVI IZ UPRAVE OSIM OSTOJE LIMARA A SAMO LIMAR DA OSTANE DO SMRTI :sta: to mi odgovori dali ja pricam Norveski mislim da nije tesko probaj ali samo bez zurbe prvo razmisli
Da li misliš da se Željko nije očešao o SNS.Da li misliš da ako prećutno ne podržiš SNS da možeš tolike godine da opstaneš.Ja se apsolutno slažem sa tobom oko SNS burgijanja ali vidiš da ni mi kao narod ne znamo šta raditi.Ako je morao da da ostavku zbog SNS što upliće igrače.Da li ćresad Zvezda dobiti direktivu da pusti Partizan jer se zna da grobarima više znači pobeda u derbiju nego ovih 9 izgubljenih.Grobari-vi sad treba da se spustite na zemlju posle onih furioznih obećanja tog istog Željka i koji je izuzetno ponosan na svoje igrače a sad bi pola tima izbacio ali to ne može i morao je da podnese ostavku i to kod njega cenim.Ali šta je u pozadiini,videćemo.Možda je u pitanju drugi potpis ili neka funkcija u klubu ali za manje pare.Sve to se neće brzo desiti (potpis za drugi klub)

NA KOSARKASKIM FORUMIMA MASOVNO PRIMECENA NAJEZDA BOTOVA KOJI KIDISU NA ZIVOTNO DELO NAJTROFEJNIJEG TRENERA I DAVAJUCI PODRSKU OSTOJI LIMARU
To znaci da SNS SEKTA NISTA NE PREPUSTA SLUCAJU . Na ovoj temi je primeceno od nekih clanova gomila nebuloznih postova u kojima se najvise okrivljuje najtrofejniji trener na svetu e sad ne kazem da su ti ljudi botovi ali mozda je to i malo ostalo nekih frustracija od hapsenja Dzajica od kada ih prati anatema a mozda je malo i osecaj krivice sto je crveno bela koalica od 2012 u zagrljaju psihopate silovatelja koji drzi svoju malu koalicu u podrumu zakljucanu daleko od svetla i slobode 🚾
Za to bih zamolio clanove koji su najbucniji u bizarnom marketingu LULADZIJU28 ,ZOKIJA230 I CACIJA64 da se ponasaju komsijski uljudno kako dolikuje i da daju podrsku svom kadru i treneru i ovom silovatelju Sizoju a da puste druge da uredjuju svoj enterijer po svom nahodjenju bilo bi lepo a i dzentlmenski :cool:

Јбг... кад је ономад прошло 7+ онда се одмах прави холдинг... Ко нам крив кад нисмо играли....

-------------------------------------------------------
Још једна реч о Жељку... (непотребна)

Сам је ушао у коло са мафијом... сам се дружио и подржавао тог остоју кад су рушили фк Партизан и југословенско спортско друштво.
Знао је још пре почетка сезоне да има лош тим.
Сам је бирао играче са Савићем и остојом.
Можа мало већа плата у односу на резултате али ништа у односу на Киксија који је опељешију касу фсс-а.
Сам је пао, сам се убио.

Најбољи тренер у историји кошарке. Неоспорна чињеница. И најбоља опција за Партизан.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

И још једна ствар око Морнаревог сенилног Драгана подгрејаног леша Џајића:

Џајић је правио двоструке уговоре са играчима. Уговоре са мањим износима је приказивао у фсс и плаћао мањи порез.
Где је разлика у маркама друже Морнар!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh