Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zasto nije izbacio rakocevica ili jarica iz tima tada a svi na svetu su znali da ta dvojica igraca nemogu zajednoDobro caccijima je ZOC kriv sto je 2005 trebo da izigrava dadilje i policajca. Sto igraci negovore i nece dad dodaju loptu.
Sto bance na dan utakmice do 6 ujutru. Vi ga uvek izvrnete, pravi spin majstori ko sizojeva zuta stampa.

Ti moras podhitno da prestanes da citas te tabloide jer ti razaraju mentalni sklop unose ti konfuziju i na kraju se skroz pogubis jer ne znas ni sta je istina ni sta je spin ni zasto se plasira takva informacija samo letis u prazno i ruiniras ovu temu totalno sa nebuloznim zvrljanjem.Sem da se mulja sa lovom u KK partizan si u pravu da SNS kadar to ne dozvoljava da izađe u etar.Oko kupovine igrača Željko laže.Ima njegova izjava gde ističe da je prezadovoljan ekipom i zalaganjem.Prošlo je 2 meseca od te izjave i dolazi ekipa u situaciju da ih par igrača minira i to se iznosi u javnost.Čim natrčim na tu izjavu-jutros sam naišao ali je nisam okačio.Ja sam samo čekao da vidim do kolikog je debakla bio spreman da ide Željko i dokle su grobari bili spremni da trpe.
Na ovom forumu ljude vređa istina jer je karakter Željkov vrlo upitan i kad se to iznese počinje vređanje.
Željko je ovim načinom zabio nož u leđa svom klubu ali to grobari ne vide.Sve veruju Željku a Ostoja je taj koji je preko SNS doveo tog istog Željka i finansijski podigao Partizan.Mislim da je najveći problem Željkov što mu je Zvezda preuzela igrače koje je on hteo i što Ostoja-Savić nisu doveli: Šortsa,Franciska jer nisu imali ni za čarter let a kamoli da potpišu poznatijeg igrača.Kako smo ovde mi Zvezdaši pisali da Željko ne zna da igra bez 2 povređena igrača,naročito Karlika i Tajrika,to se pokazalo i to nemožete osporiti jer je to činjenica,
Što se nedostatka kiseonika tiče si u pravu ali su kotlovi bili na gas i što imam 40% kapacitet pluća jer dišem na rupi,na vratu-prečnika 14mm.Ako si na to aludirao.
to mi odgovori dali ja pricam Norveski mislim da nije tesko probaj ali samo bez zurbe prvo razmisliOvaj Kalinic glumac vidim da se lepo kotira vodi razne emisije a dobio je mnogo medijskog prostora da vodi zabavno sportsku emisiju kako ne znam
Vrlo interesantna priča.
Zeljko ce opet doci u Partizan.Pobego od sns sljama.Ti verujes caci limaru ili Zeljku koji je podrzao studente.Sem da se mulja sa lovom u KK partizan si u pravu da SNS kadar to ne dozvoljava da izađe u etar.Oko kupovine igrača Željko laže.Ima njegova izjava gde ističe da je prezadovoljan ekipom i zalaganjem.Prošlo je 2 meseca od te izjave i dolazi ekipa u situaciju da ih par igrača minira i to se iznosi u javnost.Čim natrčim na tu izjavu-jutros sam naišao ali je nisam okačio.Ja sam samo čekao da vidim do kolikog je debakla bio spreman da ide Željko i dokle su grobari bili spremni da trpe.
Na ovom forumu ljude vređa istina jer je karakter Željkov vrlo upitan i kad se to iznese počinje vređanje.
Željko je ovim načinom zabio nož u leđa svom klubu ali to grobari ne vide.Sve veruju Željku a Ostoja je taj koji je preko SNS doveo tog istog Željka i finansijski podigao Partizan.Mislim da je najveći problem Željkov što mu je Zvezda preuzela igrače koje je on hteo i što Ostoja-Savić nisu doveli: Šortsa,Franciska jer nisu imali ni za čarter let a kamoli da potpišu poznatijeg igrača.Kako smo ovde mi Zvezdaši pisali da Željko ne zna da igra bez 2 povređena igrača,naročito Karlika i Tajrika,to se pokazalo i to nemožete osporiti jer je to činjenica,
Što se nedostatka kiseonika tiče si u pravu ali su kotlovi bili na gas i što imam 40% kapacitet pluća jer dišem na rupi,na vratu-prečnika 14mm.Ako si na to aludirao.
Da li misliš da se Željko nije očešao o SNS.Da li misliš da ako prećutno ne podržiš SNS da možeš tolike godine da opstaneš.Ja se apsolutno slažem sa tobom oko SNS burgijanja ali vidiš da ni mi kao narod ne znamo šta raditi.Ako je morao da da ostavku zbog SNS što upliće igrače.Da li ćresad Zvezda dobiti direktivu da pusti Partizan jer se zna da grobarima više znači pobeda u derbiju nego ovih 9 izgubljenih.Grobari-vi sad treba da se spustite na zemlju posle onih furioznih obećanja tog istog Željka i koji je izuzetno ponosan na svoje igrače a sad bi pola tima izbacio ali to ne može i morao je da podnese ostavku i to kod njega cenim.Ali šta je u pozadiini,videćemo.Možda je u pitanju drugi potpis ili neka funkcija u klubu ali za manje pare.Sve to se neće brzo desiti (potpis za drugi klub)Ti moras podhitno da prestanes da citas te tabloide jer ti razaraju mentalni sklop unose ti konfuziju i na kraju se skroz pogubis jer ne znas ni sta je istina ni sta je spin ni zasto se plasira takva informacija samo letis u prazno i ruiniras ovu temu totalno sa nebuloznim zvrljanjem.
Probao je Novak Djokovic da podigne nivo tenisa u Srbiji na visi nivo i da popularizuje ovaj sport probao je cak i sa SNS krimosima da pronadje zajednicki jezik medjutim nije moglo digao je ruke i otisao .Probao je Nole i u RS da napravi medjunarodni turnir sa SNS isto je prosao ,probala je doktorka Gruicic da svojom energijom ucini nesto za zdravstvo probao je i Zeljko da svojim iskustvom i reputacijom pokrene nesto na neki ozbiljniji nivo i uspeo je ALI UVEK ALI u svakoj prici i u svakoj kombinaciji postoje SNS AZDAJE KOJE SAMO VIDE SEBE U PRICI I NIKOGA VISE .Neko to kapira neko ne ko kapira dobro je a ko ne kapira on ima licni problem sto kasni sa rasudjivanjem i zakljucivanjem vreme ga gazi i novi trendovi .Sto se tice tvog disanja mi u Smederevu imamo rekordan broj kancerogenih oboljenja u Evropi mi jos uvek imamo tuberkulozu gajimo je jos uvek kod mene u ulici od 10 umrlih 7 je od kancera i kod nas se deca radjaju sa astmom ali nemoj ovu temu da pretvaramo u neki zdravsveni forum jer ovde kod nas pola ljudi dozivi penziju a pola ne dozivi padaju ko kruske pucaju ko Cernobil zatrovani smo mnogo ali ono sto mene plasi mnogo vise od trovanja je npr GLISIC JE DOZIVEO MOZDANI UDAR NA SRED TELEVIZIJSKE EMISIJE I TAKO SLOGIRAN POSLE MANJE OD MESEC DANA ON DRZI SLOVO PRICA NA TV u I IDE PO SKUPOIMA I POTPISUJE SVE I SVASTA .NJEMU JE MOZDANIM UDAROM IZUMRLO KO ZNA KOLIKO MOZDANIH CELIJA I NJEMU JE IZBRISAN JEDAN DOBAR DEO MEMORIJE IZ GLAVE A ON VODI DRZAVU I RESURSE I ODLUCUJE![]()
Bojim se da ce i Ostoja limar voditi Partizan i slogiran i bolestan kao i Vucic kao i Covic jer to je Spanska serija u nedogled strucni i karakterni ce biti voajeri a glavne uloge ce biti za ludake ,neskolovane ,alave ,pokvarene ali podobne
Razmisli jos jednom pa ako nisi bot a valjda nisi odgovori mi DA LI JE DOBRO DA ODU SVI IZ UPRAVE OSIM OSTOJE LIMARA A SAMO LIMAR DA OSTANE DO SMRTIto mi odgovori dali ja pricam Norveski mislim da nije tesko probaj ali samo bez zurbe prvo razmisli
I Janisa je proslavio.Da vam nije bilo Željka sto bi ste i vi videli trogodišnju licencu... al dobro.
Sve ce to biti dobro.

Јбг... кад је ономад прошло 7+ онда се одмах прави холдинг... Ко нам крив кад нисмо играли....
-------------------------------------------------------
Још једна реч о Жељку... (непотребна)
Сам је ушао у коло са мафијом... сам се дружио и подржавао тог остоју кад су рушили фк Партизан и југословенско спортско друштво.
Знао је још пре почетка сезоне да има лош тим.
Сам је бирао играче са Савићем и остојом.
Можа мало већа плата у односу на резултате али ништа у односу на Киксија који је опељешију касу фсс-а.
Сам је пао, сам се убио.
Најбољи тренер у историји кошарке. Неоспорна чињеница. И најбоља опција за Партизан.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
И још једна ствар око Морнаревог сенилног Драгана подгрејаног леша Џајића:
Џајић је правио двоструке уговоре са играчима. Уговоре са мањим износима је приказивао у фсс и плаћао мањи порез.
Где је разлика у маркама друже Морнар!
i de ste nasli Kokezu u gradskoj biblioteci de je strucna literatura e taj nije muljao taj je bio transparentan sve po zakonu radio a posle Kokeze ste doveli grobara OFK Beograda preporucio se sviojim ranijim radovima I SADA CETE VI CRVENO BELI FANOVI KOJI STE RAVNODUSNO TO SVE ISPRATILI BEZ GNEVA BEZ MEDIJSKE POMPE CAK STE I OSUDJIVALI I PLJUVALI DZAJICA OVDE NA FORUMU A JA GA BRANIO I NJEGA I NJEGOVO ZIVOTNO DELO VI CETE SADA KAO DUSEBRIZNICI DUSE -MALE DA SAVETUJETE STA CE KOMSIJA DA RADI I KAKO DA UREDJUJE SVOJU KUCU .U LJUTICE BOGDANA JE NAVODNO SVE SREDJENO I UREDJENO NEBO PLACE ZA STRUCNJACIMA I LEGENDAMA KLUBA A U KANCELARIJI SLIKE TERZE I VUCICA NADAM SE DA U NASIM KANCELARIJAMA JOS NISU ZAKACENE TAKVE SLIKE I PORTRETI TO BI BILO KAO DA JE NEKO ZAKACIO HITLERA DALEKO BILO BIZARNO DA NEMA GDE DALJE 
Prosle godine si podrzao upravu Zvezde u fudbalu iskusno si smatrao da je to nesto najkvalitetnije u tom momentu i da treba zadrzati taj kurs pa si sada krenuo da kidises na Zeljka A STIDLJIVO PODRZAVAS LIMARA a zaboravis sta si sve pricao i radio pa JA SAM ISAO JUCE PO KISI DA DOCEKAM STUDENTE KOJI SU KRENULI PESKE I NA BICIKLAMA KAO JA SAM PATRIOTA A GDE STE VI KAD TREBAHvala Svetom Zeljku.
NE MOGU DA RAZUMEM OVO balansiranje STO BI CARAPANI REKLI DJA OVAMO DJA TAMO
moras da se odlucis NITI SMRDIS NITI MIRISES JEL IMAS TI SVOJ STAV ILI BAULJAS NEPOVEZANO KO TVOJ SELJA ZOKI230 daj malo dozovite se zdravom razumu i pocnite da cenite za promenu malo kvalitet dosta vise ovog mentalnog lelujanja Ti si LULE28 najvise pljuvao Dzajica i podrzavao njegovo uklanjanje a 90 posto clanova foruma crveno belih je podrzavala hapsenje Dzaje tako da bi zamolio posto je to tako da ne sire taj patriotizam na nas a ja bi prvi kao gest dobre volje poklonio limara Zvezdi ovako neukaljanog i strucnog koji nista nije kriv da vam napravi matematku i napuni budzet mislim da bi bili veoma zadovoljnizasto nije izbacio rakocevica ili jarica iz tima tada a svi na svetu su znali da ta dvojica igraca nemogu zajedno
sad se od teme busenja od strane igraca(opet nikog nije izbacio ako je tako) doslo do toga da je sezona otisla u nepovrat jer se nisu vratili carter letom
i zasto ja ili bilo ko sad treba da veruje zeljku na ovom izlaganju kad 5 godina prica kako on sastavlja tim,samo se setite onih radinih pitanja sa konferencija kad je zoc odgovarao drsko
5 godina cuti i sad eto nije dobro,onda mu izgovor bio covic--svaka konferencija isla prica--znamo svi dobro gde smo itd itd
znaci kao covek jednostavno uzas
sto kaze vanja ni njima(igracima) nije jasno sta se desava a sad verujem da i nije posle