Ti moras podhitno da prestanes da citas te tabloide jer ti razaraju mentalni sklop unose ti konfuziju i na kraju se skroz pogubis jer ne znas ni sta je istina ni sta je spin ni zasto se plasira takva informacija samo letis u prazno i ruiniras ovu temu totalno sa nebuloznim zvrljanjem.
Probao je Novak Djokovic da podigne nivo tenisa u Srbiji na visi nivo i da popularizuje ovaj sport probao je cak i sa SNS krimosima da pronadje zajednicki jezik medjutim nije moglo digao je ruke i otisao .Probao je Nole i u RS da napravi medjunarodni turnir sa SNS isto je prosao ,probala je doktorka Gruicic da svojom energijom ucini nesto za zdravstvo probao je i Zeljko da svojim iskustvom i reputacijom pokrene nesto na neki ozbiljniji nivo i uspeo je ALI UVEK ALI u svakoj prici i u svakoj kombinaciji postoje SNS AZDAJE KOJE SAMO VIDE SEBE U PRICI I NIKOGA VISE .Neko to kapira neko ne ko kapira dobro je a ko ne kapira on ima licni problem sto kasni sa rasudjivanjem i zakljucivanjem vreme ga gazi i novi trendovi .Sto se tice tvog disanja mi u Smederevu imamo rekordan broj kancerogenih oboljenja u Evropi mi jos uvek imamo tuberkulozu gajimo je jos uvek kod mene u ulici od 10 umrlih 7 je od kancera i kod nas se deca radjaju sa astmom ali nemoj ovu temu da pretvaramo u neki zdravsveni forum jer ovde kod nas pola ljudi dozivi penziju a pola ne dozivi padaju ko kruske pucaju ko Cernobil zatrovani smo mnogo ali ono sto mene plasi mnogo vise od trovanja je npr GLISIC JE DOZIVEO MOZDANI UDAR NA SRED TELEVIZIJSKE EMISIJE I TAKO SLOGIRAN POSLE MANJE OD MESEC DANA ON DRZI SLOVO PRICA NA TV u I IDE PO SKUPOIMA I POTPISUJE SVE I SVASTA .NJEMU JE MOZDANIM UDAROM IZUMRLO KO ZNA KOLIKO MOZDANIH CELIJA I NJEMU JE IZBRISAN JEDAN DOBAR DEO MEMORIJE IZ GLAVE A ON VODI DRZAVU I RESURSE I ODLUCUJE

Bojim se da ce i Ostoja limar voditi Partizan i slogiran i bolestan kao i Vucic kao i Covic jer to je Spanska serija u nedogled strucni i karakterni ce biti voajeri a glavne uloge ce biti za ludake ,neskolovane ,alave ,pokvarene ali podobne

Razmisli jos jednom pa ako nisi bot a valjda nisi odgovori mi DA LI JE DOBRO DA ODU SVI IZ UPRAVE OSIM OSTOJE LIMARA A SAMO LIMAR DA OSTANE DO SMRTI

to mi odgovori dali ja pricam Norveski mislim da nije tesko probaj ali samo bez zurbe prvo razmisli