SPORT-Opšta tema

Zoki izvini sto moram da ti kazem ali mnogo ste zatucani.

Prvo je usao Pokusevski i bilo je isto skandiranje.

Zoki izvini sto moram da ti kazem ali mnogo ste zatucani.
U pravu si.Za razliku od vas Ja ne lažem a vi lažete sami sebe.Pa ja ću sad ponoviti po ne znam koji put.Vi imate mnogo kvalitetniji i šuterski potentniji klub ali naravno i skuplji i gubite utakmice od lošijih protivnika.Ko je kriv svemu tome.Licemer priča o Marinkoviću koji ne može da priđe ni Karliku,Sterlingu,Nilikini,,Majku,Ifeu...Zbog povređenih je izgubio.Prošle godine je Zvezda tukla Olimp bez pola tima.Koje smo mi imali povrede pa to je za Ginisa i izađemo iborimo se.Pisao sam da čim imate više od 2 povređena-vas nema jer licemer ne ume da igra bez kompletne.Infuzije a Dejvis se vratio a Nilikina.Počeli su obračuni plemenski -sve sam to pisao a vi se smejali.Mogu i ja da se smejem ali neću jer je sreća promenljiva.

de mi nadji razlog zasto bi zalizani bio bivsi da je izgubio mec??

daj argumente,cinjenice za takvu tvrdnju
Gubis 2 derbija na domacem terenu... kad krene serija poraza u El i Partizan vas opet obidje na tabeli El bice cao cao Janise da se ne ljubimo. Ova pobeda je samo malo odlozila neizbeznu agoniju. :)

Što se ponavljaš kad i sam znaš da nije tako i da tako biti neće.Probudi se i čuvaj tvog licemera kome je Janis spasao **greška u EL

Gubis 2 derbija na domacem terenu... kad krene serija poraza u El i Partizan vas opet obidje na tabeli El bice cao cao Janise da se ne ljubimo. Ova pobeda je samo malo odlozila neizbeznu agoniju. :)
hahaha pa zeljko roknuo 8 meceva pa nije smenjen

cekam samo kraj sezone sta cete onda pricati posle 4 godine opsteg rasula partizana

sad kao partizan oslabljen neigranjem,nitkile,lundberga,,bosnjakovica i vanje

a zvezdi sto nisu igrali teo,dobric,lazic,brown,petrusev(napustio mec posle 2 cetvrtine) pa tek oporavljeni bolomboj to nikom nista

nestvarno koliko nerealnosti imate al dobro,vase misljene

sad ne mmogu da nadjem snimak,gde zvezda nije izvela loptu i sudija svirao na 4 sekunde

Ovo za pet sekundi je jako diskutabilno da je bilo 4,2 sekunde. Vreme krece da tece cim igrac uhvati loptu, a kad se tako racuna vreme proslo je tih famoznih 5 sekundi. Ali i sto coci rece sudija nema sat koji to meri pa ne moze bas u stotinku da bude precizan.....

Evo malo pojedinosti.

A za Zvezdu,ne može da stane na jednu stranu.Ako su već iznli greške,gde su na štetu Zvezde.A i Lule je lepo izneo da je 4,34 samo kad partizanovci mere.A koliko vaši ameriknci prave greške u koracima pa im see ne svira-to je normalno suđenje.

Neverovatno kakvi ljudi postoje i koliko nemaju nikakav problem sa brutalnim laganjem. Čuveni objektivni Žoc. Jedinu titulu ABA koju je osvojio, to mu je omogućeno neviđenom sudijskom krađom. Cela ideja sudijske trojke na toj utakmici je bila da na svaki način izbace Kampaca iz igre. Četvrti i peti faul potpuno nepostojeći i izmišljeni. Samo da naglasim da je Kampacov peti faul nad Lesorom ušao u sve anale sudijske krađe. Kampaco se izmiče i čini sve da ne napravi faul jer zna koja je namera sudija i u tom trenutku mu sviraju peti faul a Lesor ide na slobodna bacanja. Mislim da je na toj utakmici Lesor više vremena proveo na liniji slobodnih bacanja nego na bilo kom drugom delu terena. A da ne spominjem oružanu pljačku nad ekipom Budućnosti u polu finalu. Ono je bilo tužno za gledanje. Ljudsko biće ovoliko neobjektivno je nešto što se ne rađa svaki dan.

O obradovic zeljku sam imao drugacije misljenje dok nije dosao u partizan, tj. nisam ga dovoljno poznavao.
On od kako je dosao konstantno kuka na sudije, savez, na abu, na zvezdu, na covica, namanje se bavi kosarkom, sobom i svojom ekipom.
Ima covek blanko cek na platu i neogranicen budzet dovodi celu ekipu koga hoce i kad hoce, i opet nista ne valja.
Mislim da se dodaje u zvanicno ime sad
kk kamerun sudan nike 🤣🤣

Nego navijaci fmpa da li je podrzao neki aktivni fudbaler, kosarkas ili trener fmp, fk zvezda proteste?

Za razliku od vas sa druge strane brda ima takvih igraca, i taj "turkoglu" je podrzao studente.

Nazad
Vrh