Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gurnuo je loptu posle zakucavanja, ne smes da je diras kad zakucas. Opravdana druga tehnicka mnogo je nervozan usao. Nisu mu svirali par kontakta sudije i tu se izgubio poceo da brlja....A jel bi bio zadovoljan da su se poklali?
Odlična utakmica, nekako bez trzavica
Malo mi nejasno sto Petrusev dobi drugu tehničku
Pobedila ekipa sa manje gresaka na kraju utakmice.
Bolomboj odlican, za dalje Zvezdi ne treba Teo čovek sa svojom nervozom može da okrene utkmicu na štetu Zvezde.
Davidovac odličan, lepo sam pricao ovo je njwgovo vreme kada se budi
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Kod prve tehničke nije sviran faul nad njim pa je reagovao. Druga je kažu bila očigledna.Nije mi jano kako je Zvezda dobila protiv ovakvog suđenja.Da bi se izvadili svirali TEHNIČKU RUMENOGLUU koja je prva za3 godine a na svakoj vodi dijalog ili monolog sa sudijama.A jel bi bio zadovoljan da su se poklali?
Odlična utakmica, nekako bez trzavica
Malo mi nejasno sto Petrusev dobi drugu tehničku
Pobedila ekipa sa manje gresaka na kraju utakmice.
Bolomboj odlican, za dalje Zvezdi ne treba Teo čovek sa svojom nervozom može da okrene utkmicu na štetu Zvezde.
Davidovac odličan, lepo sam pricao ovo je njwgovo vreme kada se budi
sta je probao kad je igrao jedva 120sekundi a ovaj kuka kako nema pola tima,ko je tu lud da mi je znati samoKoprivica je probao o prespor je u odbrani na žalost
zato ovo nije ni D od derbija,partizan je ovo trebao dobiti ali su ocajniА навијачи као у позоришту. Мени није јасно колико позера...