SPORT-Opšta tema

jes ce seku granu na koju sede
cekace kao 2000. septembra posle izbora da se pridruze

ovoj e on izjavio,vrlo komplikovana izjava koja zvanicno glasi kao ona ---mir u svetu,vodite ljubav a ne rat---

nista on nije rekao protiv zvalavog vec da podrzava mlade u svakoj naciji na svetu-i onda kad ja kazem da je licemer budem napadnut

da podrzava onda bi ovo sto rece milan i podneo ostavku i ne bi cak ni dolazio u sns srbiju jer kao nije nnao gde dolazi i ko upravlja zemljom i svime ostalim u zemljim pre 3 godine

serator koji ce projebo 80 miloina nasih para iz iste te srbije za nista
a ko zna koliko je stavio u dzep za ove evo 4 godine

u prvoj sezoni u evro kupu prvi favorit sa igracima sa fajnal fora evrolige predhodne sezone Panterom i Ledejom iz Milana,Lesorom koji tada iza sebe vec ima staz u evroligi i osvojen evro kup sa Monakom,aleksom avramovicem drugim najboljim strelcem ACB spanske lige predhodne sezone,Jam madarom najvecim talentom tada izraela sa kojim je osvoji svetsko prvenstvo do 20godina i bio igrac turnira(dobiju francuze u polufinalu,spance u finalu),letonac Kuruc dosao iz nba posle 3 sezone i zeljko mu bukvalno unisti karijeru(to je uradio i madaru),tristan vukcevic dosao iz real madrida posto onamo nije imao mesta u ekipi kao veliki talenat i ovde ga zelimir takodje ugasi gotov da nije ni igrao,tu su jos amer mur,smailagic,kopirva itd

i onda u evro kupu ispadnu od tima koji se tada zvao Fruti extra Bursaspor(fruti tuti) u kojem je igrao jon holand(sledece dosao u zvezdu u evroligu videli ste kakav igrac u pm) i takodje bivsi igrac zvezde ko se seca Derik Nidam(igrao i za mornar ako se dobro secam)

i posto zelimir ne osvoji evro kup koja bi ga uvela u evroligu sto je bilo planirano 1/1,sta ce sns mu kupi licencu

sledece mu dovedu nanelija sa kojim je vec osvojio evroligu u feneru,exuma iz barse i nba igraca,kapitena panate papapetrua i na kraju osvoji se jedva aba liga 3-2(juce sam pisao kako se dobio mec koji je odlucio domacina i lesorovih 21 sutiranje slobodnih),nista drugo

prosla sezona malo reci debakl

ove sezone evroliga ocigledno nista
aba liga nebitna jer se svakako kao i prosle verovatno morati platiti bio prvak ili ne
ostalo nece ni igrati

licemer 21 veka ma koliko bio najtrofejniji trener na svetu

To grobari zovu podrškom studentima,bez pomena o aktuelnoj situaciji makar u jednoj rečenici.Neka posluša Danicu Maksimović. :haha: :haha::haha:

Koliko boli navijace Zvezde Zeljko Obradovic pa ovo je presmesno. Toliko to ime izaziva frustracije i zavid da pri svakom postu mora da se naglasi 1 osvojena titula i skor od 9-1... hahahahaah mora da se istakne koliko su oni superiorni u odnosu na to veliko ima.
Lepo je Žoc rekao Zvezda "pobedjuje" a mi posle utakmica dobijamo saopstenja kako smo osteceni. I to vam je puka istina i so na ranu.

boli me sto je govnar koji je sjebo reprezentaciju srbije i crne gore i osramotio je na prvenstvu 2005te a on izasao govno kao neki pobednik jer su igraci bili krivi----isto vam to prodaje sad u partizanu a to je radio i u feneru posebno u poslednjoj godini

boli me sto je slagao kada je sa fenerom troduplo jacim i skupljim timom izgubio u bg od zvezde pa slagao da su mu navijaci zvede vikali zeljko turcine i da je on mnogo veci srbin od svih

boli me sto je dosao i projebo 80+ miliona para za nista da bi jedan sportski klub napravio rezultate a on nije napravio nista a oprane pare iz budzeta preko sns nikom nista kazem koliko je on smrad stavio u dzep ko zna

eto sta me boli

postace sprdacina i u svetu ako ovako nastavi
posle ovoga mislim da ide u penziju,ko ce ga ovakvog

pogledaj duleta na sta lici,moli za kartu a na racunu ima vise nego ti,ja i pola foruma zajedno
to ti je sva ljubav kojom su vam isprali mozgove 10godisnjom pricom i uspeli su u tome

Koliko boli navijace Zvezde Zeljko Obradovic pa ovo je presmesno. Toliko to ime izaziva frustracije i zavid da pri svakom postu mora da se naglasi 1 osvojena titula i skor od 9-1... hahahahaah mora da se istakne koliko su oni superiorni u odnosu na to veliko ima.
Lepo je Žoc rekao Zvezda "pobedjuje" a mi posle utakmica dobijamo saopstenja kako smo osteceni. I to vam je puka istina i so na ranu.
A sta tu nije istina kad se kaze 1 titula i skor 9-1????
Jeli se nesto slagalo, izmislilo, to sto ste vi umisljeni da ste "institucija" to je za duboko posmatranje i analizu.

Neka svi sad lepo odu kod Dejana Davidovca i napasu mu se jaja.
Toliko osporavan ali pogađ alad treba(nas je ko zna koliko ukanalio)
Panter ukanali Barsu, nije mu prvi put
Ne volim Spanska govna, svaka čast Zvezdi.
Obe naše ekipe pobedile, svaka čast

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Ако смо критиковали Сверопулоса за неке изгубљене утакмице сада се мора признати да је одлично водио утакмицу.

Велика и важна победа.

Pa meso unreketu, Petrušev nema još tu masu da se kolje. On je više da šutira i širi pdbranu

uf kakav mi potencijal imamo

rokas definitivno nema sta da trazi u timu kad se oporavi dobric
brown umesto luke
petrusevu 3 samara da se smiri
iskreno nedovic neznam sa one 2 izgubljene lopte,poludeo sam

Kodi ce kada tad da proradi,ovako lose ne moze da igra citavu sezonu

kakve su ovo budale iz evrolige da sve meceve stave u jedan termin da mozes samo jedan mec pratit

Bilo gresaka u BGu, sto kaže komentator ne zna se više ni šta je šut na zemlji, ni šta su koraci

Drago mi je sto ste pobedili Barselonu, moralo se jednom vratiti za onu kradju u Beogradu.

Mi smo nekako uspeli da prelomimo Fener.

Idemo dalje!

Nazad
Vrh