SPORT-Opšta tema

Pa zadrzali smo okosnicu jaga od 200k okosnicu koji nema kvalitet za evroligu. Cinjenica je da nemamo kintu za pantere, vasinktone i dzonse razne od par miliki evrica svake god....
( Bili one god kampaco i vildoza i nikad vise)....
Ne verujem da su Kalina i Petrusev ni u prvih 5 vasih senegalaca po kinti....
Oni igraju iz ljubavi naravno, uzivaju dok slusaju Mars na Drinu. :D Kao i Teo madjioničar,svi su tu da pomognu nedovoljno pojacanoj i vecito ostecenoj Crvenoj Zvezdi. :D

Coci sportski druze moj, iz predhodnih postova Vi i Vasi simpatizeri (navijači) ste nam objasnili da mi imamo pare i da nam pare nisu problem.
Tako da se mi ne sekiramo mnogo za bacenih 1-2 miliona. :D Kad Ostoja od toga napravi 5 milki plusa (inače izuzetno sposoban čovek)

A vi ste ubeđeni da nemate.Promenut ceo tim i svaki je tu po milionče a Rumenoglu ima blanko.Zvezda nikad da dovede balvana-znači da nema para jer je u nemilosti kod gazde.

Oni igraju iz ljubavi naravno, uzivaju dok slusaju Mars na Drinu. :D Kao i Teo madjioničar,svi su tu da pomognu nedovoljno pojacanoj i vecito ostecenoj Crvenoj Zvezdi. :D
Ma pricaj ti sta hoces, bolje da igram sa mitrovicem, nedovicem, petrusevim, kalinom, dobricem, dividovcem pa neka budem i 18 u evroligi.
Nego vasi kk kamerun i kk sudan, sve camuga do camuge i da budem 11 ti.
Samo ko ce to vama dokazati, ipak ste vi "institucija" 🤣🤣🤣🤣

Coci sportski druze moj, iz predhodnih postova Vi i Vasi simpatizeri (navijači) ste nam objasnili da mi imamo pare i da nam pare nisu problem.
Tako da se mi ne sekiramo mnogo za bacenih 1-2 miliona. :D Kad Ostoja od toga napravi 5 milki plusa (inače izuzetno sposoban čovek)
Imate od ulaznica i dobrovoljnih priloga 🤣🤣🤣 a i ostoja i savic su opozicija, samo vi to ne znate 🤣🤣 sve camuge dosle iz vase omladinske skole, ostalo od dulo maga raskosnih talenata 🤣🤣

Izgleda boli ovih 20 + razlike od Efes-a.
Ili je to zato što ste hteli.Kad već igraju Nedović,Kalinić,Mitrović prošarani sa Jagom,Bolombojem,Mekintajerom.

Poslednja izmena:
april 2025

igramo sa njima
dobijamo ko kuca to jer ovo je smesno bilo,odjednom se nezna postaviti napad,4 ili 5 napada nismo dali poene
a efes los ni on nikako da ubode
i onda se odjednom mi rasrafimo skroz i ode efes na10+

smesna prica

april cekajte za lovu ;)

Nazad
Vrh