Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Igrao je.Jel vam igrao kapiten večeras.
Njega čuvaju za F4,da iznenade protivnike. On ce biti joker iz rukava.Jel vam igrao kapiten večeras.
Ajd jos jednom procitaj sta je covek pitao.Njega čuvaju za F4,da iznenade protivnike. On ce biti joker iz rukava.
Pa zadrzali smo okosnicu jaga od 200k okosnicu koji nema kvalitet za evroligu. Cinjenica je da nemamo kintu za pantere, vasinktone i dzonse razne od par miliki evrica svake god....
( Bili one god kampaco i vildoza i nikad vise)....
Oni igraju iz ljubavi naravno, uzivaju dok slusaju Mars na Drinu. Kao i Teo madjioničar,svi su tu da pomognu nedovoljno pojacanoj i vecito ostecenoj Crvenoj Zvezdi.Ne verujem da su Kalina i Petrusev ni u prvih 5 vasih senegalaca po kinti....
Ma pricaj ti sta hoces, bolje da igram sa mitrovicem, nedovicem, petrusevim, kalinom, dobricem, dividovcem pa neka budem i 18 u evroligi.Oni igraju iz ljubavi naravno, uzivaju dok slusaju Mars na Drinu. Kao i Teo madjioničar,svi su tu da pomognu nedovoljno pojacanoj i vecito ostecenoj Crvenoj Zvezdi.
Imate od ulaznica i dobrovoljnih priloga a i ostoja i savic su opozicija, samo vi to ne znate sve camuge dosle iz vase omladinske skole, ostalo od dulo maga raskosnih talenataCoci sportski druze moj, iz predhodnih postova Vi i Vasi simpatizeri (navijači) ste nam objasnili da mi imamo pare i da nam pare nisu problem.
Tako da se mi ne sekiramo mnogo za bacenih 1-2 miliona. Kad Ostoja od toga napravi 5 milki plusa (inače izuzetno sposoban čovek)
Niste ni vi bolje prosli koliko onomad, i to kuci. Od losije ekipe nego efes.Izgleda boli ovih 20 + razlike od Efes-a.
Ili je to zato što ste hteli.Kad već igraju Nedović,Kalinić,Mitrović prošarani sa Jagom,Bolombojem,Mekintajerom.
Јел знамо годину... пошто нас ови гузе.... Иначе питам за друга...april
pada efes to da znate
ovo je smesno bilo