SPORT-Opšta tema

Суђење је било одлично.
Мислим да је опет тренер крив јер није пратио моментум играча. Сву велику разлику је истопио Недовић својим лошим одлукама.
А онда у четвртој нисмо могли да се саставимо. Једна за другом лоше одлуке и грешке у креирању напада.

На крају и Добрић се повредио.

Све у свему и овај губитак иде на конто Сверопулоса и на конто управе која није реаговала на време и довела центра.

Суђење је било одлично.
Мислим да је опет тренер крив јер није пратио моментум играча. Сву велику разлику је истопио Недовић својим лошим одлукама.
А онда у четвртој нисмо могли да се саставимо. Једна за другом лоше одлуке и грешке у креирању напада.

На крају и Добрић се повредио.

Све у свему и овај губитак иде на конто Сверопулоса и на конто управе која није реаговала на време и довела центра.
Slažem se.Nedovića,Dauma je previše držao i plus slobodna bacanja.Kodi što je uradio,to je posle poništio nepreciznim pasovima.Sve u svemu ,dosta ide na dušu Grku.Nedović me razočarao totalno.Što sam nije izašao kad je video da ga ne ide.Ali ruku na srce po imenima je Efes među prve 3 ekipe u EL.

Mozda je ovo i maksim ove nase ekipe. Nisu jago, teo, rokas, daum klasa za evroligu, neki nemaju kvalitet, neki imaju previse godina. Jednostavno nije dovedeno dosta jako pojacanje, da li zbog para ili nesto trece ne znam.

Ne znam samo sa 17-17 skorom na kraju koje mesto je max da mozemo biti, ako se projektuje samo da kuci u proseku dobijamo. Da li tu upada prvih 10 ekipa, mislim da moras biti u plusu sa pobedama za prvih 10 mesta.
Januar odlucujuci mesec za nas. 5 utakmica igramo u Bg.
Sto bi rekao jedan sportski analitičar. Večito oštecena i nikad dovoljno pojačana Crvena Zvezda. ;)

Šta bi tek bilo da niste zadrzali okosnicu tima?
Hteli smo mi, ali nije bilo vise Sudanaca. Vi ste ih sve pokupili pa sad Zeljko mora da uci svahili.

Sto bi rekao jedan sportski analitičar. Večito oštecena i nikad dovoljno pojačana Crvena Zvezda. ;)

Šta bi tek bilo da niste zadrzali okosnicu tima?
Pa zadrzali smo okosnicu jaga od 200k okosnicu koji nema kvalitet za evroligu. Cinjenica je da nemamo kintu za pantere, vasinktone i dzonse razne od par miliki evrica svake god....
( Bili one god kampaco i vildoza i nikad vise)....

Nazad
Vrh