Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ni nocna mora ni nesto ozbiljnije, ja ga ni ne pratim u fudbalu ste dno. Ali se ljudi slade vasim propastom jelte kao vi onomad kad smo se mi raspadali u kk, fenjerasi, gasi k....u i ostale gluposti....Pratite naše utakmice više nego mi, stvarno vam je Partizan noćna mora ili je nešto ozbiljnije u pitanju.
Vi naše kao ne pratite a znate koja je čistačica u smeni.Pratite naše utakmice više nego mi, stvarno vam je Partizan noćna mora ili je nešto ozbiljnije u pitanju.
Гледао снимак на спорталу... једина опција да није пенал је да су ''стручњаци'' видели да је лопта прво закачила део тела играча па онда ударила у руку. То онда није пенал.Sporan je onaj nedosudjen penal za Partizan u 34 minutu. Vise lici da je penal.
Ne razumem pitanje.Jel baš zato? Ili iz nekih drugih razloga?
Bodiroga bolje da podrzi nase klubove u Evroligi da ih sudije ne guze kako hoce. Tamo bar njegova rec ima neku tezinu. Ovde je njegov glas kap u moru.Evo Bodiroga podrzao proteste, Stimac, golman Partizana. Hoce li coki i Ostoja da se pridruze, mozda Mijatovic, Terza ... ?
Izgleda da ste sami sebi nocna mora. Sudance nije poneo Mars na Drinu.Pratite naše utakmice više nego mi, stvarno vam je Partizan noćna mora ili je nešto ozbiljnije u pitanju.