SPORT-Opšta tema

Partizan danas igra sa Donjim Sremom u Pećincima prijateljsku utakmicu sa početkom u 16 i 30. Dali neko zna sa kojim sastavom dolazi Partizan.

Obrisao sam jedan post sa mnogo snimaka sa You tube, mislim da sa njima ne treba preterivati u ovoj temi. :cao:

Stiv opusti se, tema je za koga navijate izjasnite se i to je to, na šta bi ličilo kada bi sad svi postavljali gomile snimaka i slika svog omiljenog kluba, a i mnogo snimaka sa YT usporava učitavanje strane što korisnicima slabije internet veze zadaje probleme. :cao:

Postavio sam ova dva citata sa prvih strana ove teme da bih skrenuo paznju nama danas kako su ljudi (urednici) u startu zamislili ovu temu. Mislim da bi i mi sada trebali da se drzimo tih uputstava. Setite se sta je bilo krajem prosloga fudbalskog prvenstva. Ne opominjem nikoga, ali da se ne bi ponovile slicne stvari postavio sam ova dva citata kao vodilje svima nama koji sad ucestvujemo u ovoj temi.:ppozdrav:

Da li onda predlažete da se otvori tema sa konkretnijim nazivom, odnosno više njih kao tačno definisane .? Ovako za sada ova (SPORT-Opšta tema) nam daje "za pravo" da postavimo i poneki video, upravo zbog srednje reči u nazivu.
Naime, ja ovde prvenstveno pokušavam da kolegama koji su možda malo više zauzeti svakodnevnim poslovima, prenesem ishode važnijih sportskih dešavanja, kao i da uputim u termine odigravanja, pri tom trudeći se da budem objektivan i krajnje korektan, ne gledajući niti navijački niti podcenjivački, a smatrajući da to može biti od koristi ...

Po meni to uopste nije lose ako neko ( u ovom slucaju kolega đađo74 ) obavestava o bitnijim utakmicama, vremenu njihovog odigravanja pa cak i na kom se kanalu mogu gledati!!! Cak sta vise zahvalan sam mu na vremenu kojem odvaja za to. Takodje i novosti u vezi sporta veoma rado citam.

Kolega đađo74 nam donosi vazne informacije, slazem se sa kolegama..Imam predlog mogli bi ste svake nedelje da brisete sve sto opterecuje softer, ali naravno kad dogadjaji prodju, recimo sve iz predhodne nedelje brisite, .... Taman posla da otvarate posebne teme u vezi sporta, neka ostale kolege kazu sta misle o mom predlogu...

Ako video otežava tehničke mogućnosti rada same teme, evo ja ću se lično truditi da ih više ne postavljam, ili da bar svedem na minimum. Nisam to često radio ni do sada, ali ovde me povuklo jer su u pitanju bili braća Rusi ...::super::
Naravno,ne ljutim se na kolegu Dula i ne sumnjam u dobre namere, ali nekako je baš moj post bio ispred...:sta:...:osmeh:

P.S. Kolegama hvala na podršci...:cao:

Ovo sto sam postavio u opste se ne odnosi na postove clana đađo74. Takve informacije su pozeljne i rado vidjene u ovoj temi, ali da neko protazira klub za koji navija i stalno postavlja neke fajlove kojima je mesto na navijackim forumima, ovde nece moci. Dovoljan je jedan video klip sa utakmice omiljenoga kluba iz kojega ce moci da se vide golovi ili nesto zanimljivo sa toga meca uz pristojan komentar, i sasvim dovoljno. Sigurno se secate sta je bilo krajem minuloga fudbalskog prvenstva i da je tema bila pred zakljucavanjam. Ponovo naglasavam da nikoga ne opominjem sa ovim sto pisem nego samo svima nama skrecem paznju na daljni rad teme.

Ma kakvi da se zakljuca tema, to ne dolazi u obzir! Tema je super, ja sam za to da ostane tema Otvorena :) :osmeh:

Nazad
Vrh