Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj da zezas kakav faul, pa i zvezdaš komentator je lepo rekao čista mrtva.Izuzetno teška utakmica Barsa individualno bolja.Dve greške sudija koje su direktno uticale na rezultat:sviraju mrtvu loptu umesto faula nad Bolombojem.Mislim da bi u tom slučaju Zvezda dobila.Druga greška gde lopta udara Gedrajtisa u grudi i odlazi u aut a sviran je zvezdi aut.Mislim da je Zvezda dokazala da može da se bori sa svakim ali će joj neki put trebati i sreća.
A koliko ih je puta vadio do tada.I danas ni sam ne zna iz kojih je situacija pogađao.Činjenica je da je dobar igrač, ali ume i da zasere. Došlo je do zasićenja ta ekipa Partizana je propustila svoju šansu u onom duelu protiv Reala gde je pomenuti Panter najveći krivac što se nije otišlo na završnicu
Ako imaš mogućnosti pogledaj kako ga lupaju po ruci a komentator je govorio kada se gledalo da li je bolomboj napravio faul. njih dvojicaNemoj da zezas kakav faul, pa i zvezdaš komentator je lepo rekao čista mrtva.
Zaebo je Jago kao krava koja da punu kofu mleka pa se ritne i prospe je.
Jago sa onim glupim sutem sa 10m.
Odlična utakmica samo da Zvezd anije požurila sa formim
Nedović opet duh
Oriblem je sto nema ko Bolomboja da zaustavi.
Nije mi baš najjasnija uloga Gerdiatitisa šta on igra
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Prvo je dobio po licu, ali to je normalno bore se za loptu, on je drzao Veselog.Ako imaš mogućnosti pogledaj kako ga lupaju po ruci a komentator je govorio kada se gledalo da li je bolomboj napravio faul. njih dvojica