SPORT-Opšta tema

A jel ti znas koliko utakmica ona trojica koje sam naveo nisu igrali jer je reprezentaciji bilo zabranjeno da nastupa zbog tri godine sankcija??
Prosek im je 70 takmica sto nije tako lose priznaj . Mitar ima 94 za sada .
I samo mi raci sta su ti profesori uradili za reprezentaciju ? Dobro se secam Mijatovica koji se isto vukao po terenu i trckao kao feget .
@Zoran0230 - shvatis uskoro pa ces promeniti plocu .

Prosek im je 70 takmica sto nije tako lose priznaj . Mitar ima 94 za sada .
I samo mi raci sta su ti profesori uradili za reprezentaciju ? Dobro se secam Mijatovica koji se isto vukao po terenu i trckao kao feget .
@Zoran0230 - shvatis uskoro pa ces promeniti plocu .
Procesljaj malo internet pa pogledaj svetsko prvenstvo u Italiji kako su ti majstori igrali protiv Spanije i Argentine koja je na kraju bila druga. Zatim su ti majstori izborili odlazak na evropsko prvenstvo, ali su zdnji dan diskvalifikovani i umesto njih ode Danska, a kroz grupu smo se prosetali uz skor 7 pobeda i jedan poraz. Danska ni kriva ni duzna bude prvak evrope. Posle sankcija pobedimo Madjare 5-0 u Beogradu i 7-1 u Budimpesti. Sledece godine na svetskom prvenstvu vodimo protiv nemaca 2-0 na kraju 2-2 sve su to dobro utakmice u kojima je Piksi bio lider. I na kraju da kazem da bi za mene Piksi bio naj bolji igrac svih vremena na ovim prostorima samo da ga povreda nije sprecila u tome. Tadic ni blizu njega.

Jedino Vanju podržavam jer je opravdano ljut što ga je Piksi izbacio_On je odličan golman.Ali i Rajković je dobar,pa su tu još Jovanović i Ilć.

Dobra igra Srbije sinoc, nekih 50minuta ravnopravne igre, imali smo opasne kontre, samo je falilo hrabrosti i znanja da se taj zavrsni pas uputi gde treba.Jovicu se ne sme zameriti, on ovako nesto ne promasuje, bio je ubedjen da je ofsajd, malo mu je opao fokus i promasio je, ali promasuju i bolji igraci.Decku treba dati minutazu, treba se malo osloniti na njega jer je godinama osporavan i kada je bio top igrac, kada je zario i palio u Nemackoj,Mitrovic je bio drugoligas ali prva opcija.Svaka cast Mitru takodje.Mislim da Srbiji ne trebaju igraci koji nisu bili sinoc.SMS, direktan krivac za potop protiv Slovenije, spor,lenj, ne vraca se u odbranu, Vlahovic gleda igraca kako prolazi i pogadja precku,ne zeli da potrci a moze u blok.A sada imamo prvo bolju odbranu.Pavlovic, Erakovic i Milenkovic su kvalitetni igraci.Kosta ce biti top igrac, brz moderan bek, verovatno i nas najbrzi igrac jer je i u Aston vili najbrzi po svim parametrima.Ovamo dalje, nebih ja tu nista menjao, imamo dobre igrace, Birmancevic je dobar za onu poziciju, Zivkovic konacno tamo gde mu je mesto.Treba pozvati Napadace,Mijatovica i Joveljica uz Jovica i Ratkova i to je to.
ama covece jel ti shvatas da oni tri zaredom prvenstva nisu hteli igrati neke pozicije koje im budala piksi zada

centarfor Vlahovic prvi spic Juventusa igra mu desno krilo
SMS zadnji vezni(ko da je Makelele bog te jebo)
Tadic ili igra ni on sam nezna na kojoj poziciji svaki mec ga menjao levo,desno krilo ili sredina

Zivkovic konacno gde mu je mesto? lik ima 28 godina igra citavu karijeru na desnom krilu i piksi ga nadje da bude levi full bek,pa jbt pas

Birmancevic mi najaci lik komentarise igru i kaze otpilike citiram drago mi je sto sam na ovom stadionu jer od 13 godine pratim crven. i onda prekine i kaze Srbiju

oni juce neznaju sami ni kako su igrali,trcali i to je to,taktika,postavka jedno veliko nula

Prekinuto u pola recenice a hteo je da kaze da ce biti bez obzira na sve zbog najboljeg trenera svih vremena na planeti Zemlji medju prve cetiri ekipe 🤗

Gledao sam Partizan protiv Tortoneza koju nikad čuo nisam.Pobeda Partizana-jedva.Po mom skromnom znanju i zapažanju ova ekipa Partizana je za 2 klase lošija od Avramovića do Pantera.

Bilo je jos tu strucnjaka . Sada treba da budu ponosni i da stanu uz rep. kada je najteze i u nekom trenutku protiv San Marina cemo uspeti da damo gol 🤣

Nema tu mnogo komentara.Nisu trčali,vukli se po terenu i ne možeš očekivati neki rezultat.Mada i Danci nisu nešto veliko pokazali dok naši koliko su bili borbeni protiv Španaca danas je to bila sušta suprotnost.Ako je čuvanje rezultata bilo po naređenju Piksija onda nemam komentara više.

A protiv spanije nismo cuvali rezultat jeli nego napadali? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Procitaj ponovo moj post gde si mi rekao da se ne razumem u fudbal

Piksi je negovao napadci fudbal i zbog toga je trpeo kritike . Mec Kamerun - Srbija je bio jedan od naj meceva i to se zove fudbal i to cu podrzati . Ali onda se nasao neko pametan i rekao Piksiju da se ne bruka na EP i poceli smo da igramo bunker . U poslednjih 5 meceva samo jedan gol i to u 95 min iz korne . Samo mi nije jasno kako to niste uvedili posle Spanije da nema igre i da to ne moze na dobro da izadje ?

Nazad
Vrh