Treb to znati ovrći imamo.mi takve u selu malo sačekati i samo vatraJa se za takve njive samo zahvalim na pozivu, pre par godina sam naučio tu školu. Od gušenja bubnja do motanja ambrozije na vitlu hedera.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treb to znati ovrći imamo.mi takve u selu malo sačekati i samo vatraJa se za takve njive samo zahvalim na pozivu, pre par godina sam naučio tu školu. Od gušenja bubnja do motanja ambrozije na vitlu hedera.
Zvao sam i meteor i Despotovo, Srbobran.. NigdeЈели, нема реглона у Чардаку или код Родића у Србобран? А види и у Метеор комерц у Кули.
Не могу ни да наруче? А да видиш са неким заштитаром па је опаучи са матоном у фул дози?!Zvao sam i meteor i Despotovo, Srbobran.. Nigde
Imaš pp.Zvao sam i meteor i Despotovo, Srbobran.. Nigde
Znači da je išao oko 250.000 biljaka po ha, a mi idemo skoro duplo. Da li je neko probao da malo više umanji tog semena, kako se "proveo"?Tako je 40,469 ari.
Sent from my iPhone using Tapatalk