DraleTD
Član
Јели много 2л /кј Бентазона?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da mu je max doza 4lit/ha što mu dodje 2,3lit/kj. Da li si je već prskao bentazonom i kojom dozom? Ja sam davnih dana pravio sebi experiment i soji dao 10 lit/ha bentazona iz 4 puta. Prva dva puta uz puslar i harmoni a druga dva samo bentazon. Ako je ta biljka na nešto tolerantna-to je bentazon (po mom mišljenju).Јели много 2л /кј Бентазона?
Ja sam ove godine isao 1-1.2l Flexa i 1.8-2l Bentazona. Rampu nisam koristio a i ovo je uradilo odlican posao u izrazito zakorovljenim parcelama.Koju količinu ići Bentazon Rampa i Flex, hoću popreko da uradim na nekim njivama.
Ja sam korekciju išao sa ronin i on ne smrdi jako... Sve sam sipao bez maske, 45 l u prskalicu. Flaše od litre...Jel svi kletodimi onoliko smrde , ili je to samo kod nekih generickih ? Ono je katastrofa. Kad skinem masku ,dumres. Jel spektrum galenika ista bolji po tom pitanju? Treba da radim njivu blizu kuca ,pa da me ne razapnu komsije