I moj glas ide za ukidanje dikambe. Dobar je herbicd, al' nadrlja soja kad komšija ima kukuruz. Ove godine sam imao sreće pa mi ni jedna njiva sa sojom nije fasovala u celosti, ali nekoliko uvratina jeste od prskanja kukuruza preko puta lenije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komšo, vrati onaj kamen u među, što si izvadio setvospremačem.Nemam tih problema kad idem u kasniju setvu soje.Do sad svi isprskali kukuruz dikambom a ja nisam još ni posejao.
Koliko si puta preso tanjiracom?
koja tanjurača i koliki je bio prinos na toj njivi kukuruza?Predjeno je dva puta krajem decembra. I još jednom početkom marta. Mada ću od sad prelaziti samo jednom u jesen...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Satex hurikan od 4 metra. Prinos je bio oko 5500 kg po jutrukoja tanjurača i koliki je bio prinos na toj njivi kukuruza?
kolega je tako s lemkenovim rubinom 2x u 11mj i jednom u proljece i ima 3-4x više kukuruzovine
Ja mislim da kad bi ostao kalif i bentazon u toj dozi i dodao flex bar 0,5/kj odradilo posao 100%! Imaxa,harmony bi izbacio skroz.Provukla se kod mene i tamo gde je oddradjeno sa 0.2 l Kalifa + 2 l Bentazona + 0.4 Imazamoxa + 5 gr Harmonija i to sve po kj! Na novoj arendi iste doze danas sam ponavljao, najvise zbog samoniklog suncokreta i manje ambrozije!
Ja mislim da kad bi ostao kalif i bentazon u toj dozi i dodao flex bar 0,5/kj odradilo posao 100%! Imaxa,harmony bi izbacio skroz.
Meni zastitar iz alemxa rekao da kad se dodaje klomazon- tifensulfurnon metil se izbacuje jer przi przi soju jos kad se dodaje i lepak!