nikola indjija
Član
Ili idi u splitu.Znaci trba imati 4 5 listova da usvoji rizom (to sam i, mislio). Cekat cemo jos onda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ili idi u splitu.Znaci trba imati 4 5 listova da usvoji rizom (to sam i, mislio). Cekat cemo jos onda
Onda sam vas pomesao jer nisi bio ili taj neko bio blizu puta. Mi smo zavrsili setvu 10.Ta je surakova parcela. Nelu Bosku nas razdvaja, dalekovod je kod njega u njivi, ja sam levo surak desno, tu su bile vrece a surak isto seje sa Zetorom 7045
Inace jos sutra 10 kj na jednoj brazdi i gotovo sa setvom.
Ika (01) prošle godine sijana 05.07 iza pšenice, žetva krajem 10mj, mislim 27.10......prosjek postrne bio bolji od redovne, al redovnu je oluja sašilaКоју, соју препоручујете за пострну сетву?
Fali samo muzikaKrenuli i mi preko lista. 1l koruma, 0.5 l bentazona, 0.5 l dasha, 1 l flupisora i 1 litra na prskalicu inexa. Količine su po jutru...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Do kraja treće troliskePozdrav kolege. Može mala pomoć. Koji je zadnji momenat primene bentazona i imazamoksa ?. Koji je krajnji stadijum porasta soje ?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ja sam prskao i soju do kolena sa tom kombinacijom. I to drugi put jer je vec jednom dobila isto to ranije. Oba puta doooobru dozu.Pozdrav kolege. Može mala pomoć. Koji je zadnji momenat primene bentazona i imazamoksa ?. Koji je krajnji stadijum porasta soje ?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Tajfun. Sejao sam ga prošle godine u redovnoj setvi. Čovek od kog sam uzeo seme i prošle i ove godine ga radi u postrnoj setvi.Коју, соју препоручујете за пострну сетву?