Peet
Član
Jeste Wendy, ima takvih zrna, a za dzakove nisam te razumeo!Takve ima u Wendyju a video sam po dzakovima da si to sejao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste Wendy, ima takvih zrna, a za dzakove nisam te razumeo!Takve ima u Wendyju a video sam po dzakovima da si to sejao.
Koliko god da ga stavis,ako ga ima puno moraces jos jednom raditiKratko pitanje, koju dozu za rizomski sirak ici 1.6 ili blize na 2 litre ici? Neki su se zalili na dozu od 1.6 pa su digli na 2 litre da ga rjese. A mene opet zanima hoce 2 litre jako sokirati soju
Odradili smo prvi puta totalom i popadao, je od njega a ovo su novi nikli. Zanima me da ne sokiram soju jer formira tek drugu trolisku. Osim toga hoce li usvojit select ukoliko je sirak, tanacan i ima samo 2 3 lista? Nije problem ponovno ici zbog novog ponika jer smo tu njivu stalno odlagali sto se tice prskanja totalom dok je strnjak i sad idemo konacno to rjesiti.Koliko god da ga stavis,ako ga ima puno moraces jos jednom raditi
Zasto i dash i inex? Zar nije isto okvasivac?Krenuli i mi preko lista. 1l koruma, 0.5 l bentazona, 0.5 l dasha, 1 l flupisora i 1 litra na prskalicu inexa. Količine su po jutru...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Usvojice sigurno,a rizom nisam siguran da ce biti unistenOdradili smo prvi puta totalom i popadao, je od njega a ovo su novi nikli. Zanima me da ne sokiram soju jer formira tek drugu trolisku. Osim toga hoce li usvojit select ukoliko je sirak, tanacan i ima samo 2 3 lista? Nije problem ponovno ici zbog novog ponika jer smo tu njivu stalno odlagali sto se tice prskanja totalom dok je strnjak i sad idemo konacno to rjesiti.
Radio sam i pre tako. Bude dobro.I Flupisor stavljas?
Radio si i ranije tako?
Vide se i zadnje dizne. Možda malo na snimku tako izgleda... Da 18m su grane.@mixer87kac Grane su 18m ?.Si probao da dostelujes svetlo,vidim ne hvata zadnjih 3-4 dizni.
Na netu vidim da na vecim granama idu 4 ta plava svetla,ali kontam to sve preko 20m ,30+ cak.
Znaci trba imati 4 5 listova da usvoji rizom (to sam i, mislio). Cekat cemo jos ondaUsvojice sigurno,a rizom nisam siguran da ce biti unisten
Ta je surakova parcela. Nelu Bosku nas razdvaja, dalekovod je kod njega u njivi, ja sam levo surak desno, tu su bile vrece a surak isto seje sa Zetorom 7045Bili su ti original Wendy dzakovi na kraju parcele gde si sejao.