Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prskao sam zemljišne pesticide sa 25l/kj i bilo 100% uspešno. Voda je samo nosač !!!Ono sa slike je 200l/kJ. Prskao sam i ja prošle godine kukuruz sa 70l i bilo je super.
Ipak zemljišne preporučuju sa više vode, vremena imamo a najavili kišu. Sve što je do nas smo uradili kako treba. A za prinos ćemo videti.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Jedino je sigurno ako se radi inkorporacija zemljišnih pesticida. A sa prsalicom i da ideš 1.000l/kj je ćorak bez kišeШто да не кад је вода скоро па џабе, а и не мора да се нервира оће ли пасти киша. Овако је загарантовано усвајање земљишног хербицида.
Sejali su ljudi a onda i presejali. Kolega ni slučajno ići u tu avanturu.Da li je netko sijao sjemensku soju ali od pretprosle godine?Da li to bude problema sa nicanjem?
Izvrši sam naklijavanje tog semena ili odnesi u sručnu službu. Nije skupa analiza. Ja svake godine imam i sejem seme iz prethodne proizvodne sezone i uvek je bilo dobro ali uvek uradim analizu upravo zbog glasinaDa li je netko sijao sjemensku soju ali od pretprosle godine?Da li to bude problema sa nicanjem?
Znaci ako je klijavost 72% a energija 70%, onda nikne 70 od 100 “simenki”, a ne 70% od 72. Da li sam u pravu?Kolega nemože energija biti veća od klijavosti može samo obratno a to sej bez problema samo si trebao iselektovati pa raditi klijavost ali no.
Koliko imaš mrtvog semena ?Znaci ako je klijavost 72% a energija 70%, onda nikne 70 od 100 “simenki”, a ne 70% od 72. Da li sam u pravu?
Tih 70% će nići u nekim normalnim uslovima a ova 2% može da bude a nemora, energija klijanja su biljke koje su klijale za 5 dana a do 10 dana je konačna klijavost.Znaci ako je klijavost 72% a energija 70%, onda nikne 70 od 100 “simenki”, a ne 70% od 72. Da li sam u pravu?
Sve će nići osim mrtvog semena, u normalnim uslovima.Tih 70% će nići u nekim normalnim uslovima a ova 2% može da bude a nemora, energija klijanja su biljke koje su klijale za 5 dana a do 10 dana je konačna klijavost.