Soja 2023

Зарто што он сам по себи не скида ништа,а имаш ограничења .Њега је давно заменио имазамокс који је у почетку био агресивнији а селективнији али временом и он се покварио

Poslednja izmena:
Nude Apolo sa Instituta NS klijavost 70%. Jel to vredi uzimati? Isto i vendi nude klijavost 75%.Ne znam sta raditi?

Seje li neko onu Angelu sortu,to bese rwa ?.Uzeo bih jos za 2 hektara semena,pa nzm za sta da se odlucim,ona je starija sorta,imam hogar i kraljicu za sada.

резултати за соју нс атлас енергија 62 клијавост 65 соја је из 2021

Do polovine aprila ako bi bila u zemlji ,jel bi se mogla skidati pre oktobra ,eventualno do polovine oktobra ?.
Jel ima problema sa otvaranjem mahuna ?.

Arkadije, Angela dosta kasno stiže, kao i Wendy, teško da će moći u septembru. Još ako krenu neke kiše, biće gadno..

Do polovine aprila ako bi bila u zemlji ,jel bi se mogla skidati pre oktobra ,eventualno do polovine oktobra ?.
Jel ima problema sa otvaranjem mahuna ?.
Ako godina bude nezgodna i retrovegetira onda nikad nece sazreti.

2015 godine mi je poslednji datum setve Angele bio 31. maj i sazrela je normalno ne secam se datuma zetve ali je bio u prvoj polovini oktobra.

U normalnoj godini se ne otvaraju mahune, a u nenormalnoj se otvaraju kod svake sorte.

Ako godina bude nezgodna i retrovegetira onda nikad nece sazreti.

2015 godine mi je poslednji datum setve Angele bio 31. maj i sazrela je normalno ne secam se datuma zetve ali je bio u prvoj polovini oktobra.

U normalnoj godini se ne otvaraju mahune, a u nenormalnoj se otvaraju kod svake sorte.
Angela ima drugu manu...u losoj godini otvara mahune,a u prosecnoj ili dobroj ako dune malo vetra otpadaju kompletne mahune-pa cak i cele bocne grane sa sve mahunama.inace ako prodje godina bez ovih pehova bude mnogo dobra soja.

Nazad
Vrh