Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rešava ampligo bez grča,plures takodje(povoljnija varijanta decisa)...većina piretroida završava posao zadovoljavajuće.Nurel nema digestivno delovanje,samo kontaktno i inhalaciono pa nisam siguran da bi bio delotvoran kao gore pomenuti preparati.Kod nas sovice a i stenice dosta po sojama. Čime tretirati, nurelle ? Radio neko ampligom?
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Želeo ili ne želeo to je već tvoj problem. Ništa ne znam za Kristijana. Ali za Minđušara sam očevidac i roka setve i gustne setve.Mindjusar i njegov kum Kristijan su bili protivnici kasnije setve a Djurdjevdan je 6 Maja. Kad su bili u Vrscu na jednom druzenju uveliko smo imali debatu o tome koja je setva bolja ranija ili kasnija!
Oni su bili pristalice ranije dok ja Cici i jos nekolicina smo bili za kasniju setvu!
Nisu ni hteli da cuju o Majskoj setvi!
Mozda su zadnjih godina nesto promenili, a da seju soju sa 170000 zrna po kj manje od preporucenog to vec ne zelim da verujem kad su oni u pitanju!
Zato je i bivsi. Navek mimo svetaVaš bivši kolega sa foruma Minđušar, ciljano seje 150.000-200.000 semena po hektaru i to obavezno posle Đurđevdana.
Možeš samo da ga mrziš i da mu zavidiš. On je bez roditelja stekao što većina neće za ceo život. On je karaktetno takav kakav je. Ima dobru mehanuzaciju, svake godine napreduje,lepo živi, troje dece, pionir je u no-tilu i td.Zato je i bivsi. Navek mimo sveta![]()
Dobro Boderlica zar ne shvatas ironiju u ovom postu.Možeš samo da ga mrziš i da mu zavidiš. On je bez roditelja stekao što većina neće za ceo život. On je karaktetno takav kakav je. Ima dobru mehanuzaciju, svake godine napreduje,lepo živi, troje dece, pionir je u no-tilu i td.
Da li o i napreduju, stagniraju ili propadaju u ekonomskom smislu ? Za Minđušara znam da je sve sam stekso, a za kuma ništa ne znam.Mislis da oni ne seju isto?! Samo sto su se malo vise zaneli pa sad vise ne zele da se vrate u normali, zato vise nema ni svrhe pricati po tom pitanju.
Stigli su cak do 85000 zrna po kj i to im je normalno i u redu, a da im posejes za djabe neku parcelu sa toliko zrna vesali bi te na njivi! Kad po ovom pitanju ima takve tvrdoglavosti onda nista ne cudi sto smo kao narod i drzava zadnji medju zadnjima.