emigrant
Član
Teško se čupa,uvek se prelomi i ostane deo korena.Imam ga i ja na jednoj parceli,ne nešto mnogo ali ga se nisam rešio.Pojavljuje se svake godine i preživi hemiju.Najbolje počupati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Teško se čupa,uvek se prelomi i ostane deo korena.Imam ga i ja na jednoj parceli,ne nešto mnogo ali ga se nisam rešio.Pojavljuje se svake godine i preživi hemiju.Najbolje počupati.
Samo da znas da je i to prskanje na crno uticalo na sklop sigurno i na velicinu soje.I vidi se gde nije oprskana da je veca sojaJa sad bio u obilasku,jad i beda...Kisa nas ojadi,pada svaki dan i gde god malo lezi biljke istrulile.Sklop katastrofa a ona mala jadna i bedna,setva je 28 april....
Jedino sto trave nema nista,na drugoj slici (i pocetku prve) se vidi gde sam omasio prskanje na crno kada sam zaobilazio banderu.
Ima to uticaja naravno,kao i uvek. Ali zadnjih par godina radim sa max + mont i bilo je uvek ok. Ovo sad hladno vreme (oblacno) i kisa usporavaju rast.Samo da znas da je i to prskanje na crno uticalo na sklop sigurno i na velicinu soje.I vidi se gde nije oprskana da je veca soja