Darko Dren
Član
Svaka čast ko može, ali ja ne bih mogao da mi se celokupna proizvodnja zasniva na jednoj kulturi, ili da jedna bude zastupljena tipa 80%. Za mene je to preveliki rizik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ih, pa nećemo da sitničarimo100 k.j od svake kulture pa koja opali.![]()
Ja je sejem tamo gde najbolje uspeva u ritu na ostale parcele nesmem da se usudim više.
Ja posejem sve u 3-4dana sem bastovanskih zajebancija.Nisam ja tajfun ko neki da mesec dana sejamPodelite atar de koja kultura uspeva i to sejete.
Ja ne mogu repu na svim njivama a voleo bih da mogu. Najlakse bi bilo posejati 1 kulturu u 2-3 dana i polako se samo time zanimati, ali od te ljubavi nema nista.
Jebes ga prvo repa, pa onda kukuruz, soja u sredini i za suncokret cekam kisu u njemu mi je najbitnije dubinsko da uspe.Ja posejem sve u 3-4dana sem bastovanskih zajebancija.Nisam ja tajfun ko neki da mesec dana sejam![]()
Da sam malo vredniji u dva dana bi posejaoJeste kad imaš sejalicu kolku neki nemaju drljaču![]()
У преводу, 500кј треба радити, да убодеш са једном од култура, па да згрнеш ловицу фину....а са другима да се крпиш100 k.j od svake kulture pa koja opali.![]()
Kad radis 500 i ubodes samo na 100 a na 100 da gubis i na 300 da krpis onda si zavrsio eru za narednu godinuУ преводу, 500кј треба радити, да убодеш са једном од култура, па да згрнеш ловицу фину....а са другима да се крпиш