Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije zakorovljena, nego trska opet krenulaObrade, zašto je tako zakorovljena pri kraju njive, na ovoj jednod slici?
Verujem,no šta sejati?ove godine i ozime kulture su se patile i podbacile.....Danas nekoliko paora iz ovog kraja Srem-Mačva pričaju da od iduće godine više ne seju soju. Definitivno ove klimetske promene joj više ne odgovaraju. Procenjuju da će i ove godine biti bez zarade.
Čika Aco to su prazne priče za malu decu. Dokle god ne može da se nađe zemlje u zakup ispod 500e znači da je svima idealno i svi bi da rade još više bez obzira na ovakve situacije.Danas nekoliko paora iz ovog kraja Srem-Mačva pričaju da od iduće godine više ne seju soju. Definitivno ove klimetske promene joj više ne odgovaraju. Procenjuju da će i ove godine biti bez zarade.
Samo bi nam još i one falile. Sad sam se vratio iz atara stanje postaje kritično mišljenja sam ako kiša nepadne za najdalje nedelju dana Kombaji u vršidbu neće imati problem sa prevozom.Nema grinja hladno nocu
Meni se čini da će repa ove godine opet biti najisplativija od ratarskih kultura. Ona najbolje podnosi ovu sušuVerujem,no šta sejati?ove godine i ozime kulture su se patile i podbacile.....