DusanA
Član
eh, bice 800 kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam imao kada da obilazim soje tanjiram za uljanu repicu vec nekoliko dana pa zena isla u obilazak da vidi sta se desava.. ko joj radi nokte nemam pojma... hahaha.Compa ko ti radi nokte? Dobar majstor...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
U subotu sam bio u vašem kraju. Pa mi je Jani pokazivao njegove soje pored puta što ima, ono iz kola bolje izgleda nego kod nas većina soje.Ja se plasim one gore situacije da cemo imati manje prinose nego prosle godine. Pricam za ovaj nas region jer mi smo imali jako lose soje i prosle godine.
Ali nazalost atar se ne sastoji samo iz tog dela pored asfalta.U subotu sam bio u vašem kraju. Pa mi je Jani pokazivao njegove soje pored puta što ima, ono iz kola bolje izgleda nego kod nas većina soje.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
I ja isto mislim, samo nisam siguran da li Ameri ili rusi. Vise sam misljenja da oni Ameri, a pri tom kad bolje razmislim, mozda rusi, nekako su nam blizi pa su im vece sanse da im ne ginu gamad dok stignu do nas da ih istresu! Jeli???A pritom moram dodati da sam 100% ubedjen da neko namerno pusta tu gamad svake godine.