A da mu nisi greškom dao onu bolju vreću semena, klijavost,energija...?
sa boljom deklaracijom i sl….
Evo vidi se po sredini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da mu nisi greškom dao onu bolju vreću semena, klijavost,energija...?
I da je tako na svakoj stabljici i da ima puno puno stabljika.
To je inace najbolja soja ove godine zato i pitam,sklop je 370-400 hiljadaI da je tako na svakoj stabljici i da ima puno puno stabljika.
Ovo meni lici najvise na izuzeto lose koriscenje rasturivaca za djubrivo.sa boljom deklaracijom i sl….
Evo vidi se po sredini
Ja sam rekao 70 ZRNA formiranih od mozda 30 tak mehunaZnaci mi sa 20+ mahuna smo slepci
Da li je seme original ili reprodukcija?Meni je pelikan dosta čudan! Mnogo mi je “talasast”. U smislu ima gde je super, a ima i gde je bedan. Ista parcela, isti uslovi, sve isto.
Isto to seme sam dao jednom liku ovde u selu, njemu je fenomenalna. Ista agrotehnika, sve isto….a velika razlika izmedju tih soja sada.
Slikaću danas, možda će neko umeti da protumači.
70 puta vise nego sto si posijao .Sta mislite koliki prinos po H moze da se ostvari sa 70-80 ZRNA po stabljici?
Lambda cihalotrin. Komšija prskao pre par dana. Ne znam tačno koja doza.Jel ima neko problem sa smrdljivim martinom u soji!imam jednu njiva,ima je bas dosta!cim prskati?
Da li je seme original ili reprodukcija?
Kod mog prijatelja isti problem, talasat, kod mene normalan.
Kolega Dukat je rana sorta I ako je ranije sejano tomuje to.Ovoj vise nikakva kisa ne pomaze...
Dukat, do skoro je se drzao dobro.
Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka