Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba Fantast dogodine pojacati.
Bice tu i soje i to solidnog prinosa ali samo u slucaju jedne dobre kise.
Kod nas ih par balira, samo nisam siguran dal za ovce ili bikove. Mislim da se i prese vise habaju nece svako da je balira.Da li ste probali tu slamu da balirate i dajete npr ovcama? Vredi li pokusavati to?
Ja gde sam prskao prvi put sa akaricidom posle 10-ak dana sam išao da ponovim i vidno je bolje stanje nego kad sam bio prvu put...Imam na dva mesta po 1 kj gde sam uradio Abamektinom protiv grinja i to sa 0.5 l/kj pre nekih 7 dana.
Ne vidim skoro nikakav rezultat, jos mi se cini da pored toga sto je krenulo da se osusi kao da se jos i prosirilo.
Kakva su vasa iskustva? Jel zaustavljeno sirenje bar, jer ono sto je krenulo da se osusi vidim da nastavlja i nema oporavka biljke kao u slucaju kad smo leptire prskali. Tada se biljka regenerisala dok sada propada skroz.
Samo da napomenem, kraljica je novosadska sorta, koju prodaje RWA i plaća naravno rojalti Institutu za ratarstvo i povrtarstvo.
Prestalo je da se širi i dobilo je opet zelenu boju. Tu mi je bio najveći napad. Sve ostalo gde sam imao grinje prskao sam posle tih 10-ak dana pa mi ostalo u prskalici pa sam išao onda to da ponovim...Sta je konkretno bolje? Vise se nije sirilo dalje ili se regenerisala ta koja je vec bila dobro napadnuta?
I zasto si po drugi put prskao?
Sent from my iPhone using Tapatalk
300-400 kg po kj