Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi siguran da je to odlicno sredstvo nas 5tero je radilo sa zoomom ista aktovna materija kao i uranus. Nismo mogli abamektin nabaviti pa smo ovo tukli ali nemamo iskustva hoce li sprjeciti sirenje. U koje si vrijeme tretirao i koja je temperatura tad bila? Prvi puta radim pauka pa zato pitamUranus bog i batina ...tuče sve od jaja,larvi do grinja
Pa napisao si da ste dobili sinoć 15 litri ,šta će joj više kiše to je sasvim dovoljno.Ako je soja dobola u ataru toliko više ni netreba sad ona čuva vlagu .Moja Vendi ima po 40 mauna i jos cveta,ima potencijal za 2t po kj ako bude kise, a moze da bude 1t ako ne bude.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Od viska glava neboli. To je kasna sorta i valjale bi jos dve kise u avgustu. Malo je ovih 15l.Ona jos cveta tako da moze da bude bingo ako bude jos kise.Pa napisao si da ste dobili sinoć 15 litri ,šta će joj više kiše to je sasvim dovoljno.Ako je soja dobola u ataru toliko više ni netreba sad ona čuva vlagu .
Dodavao sam uz Abametkin, nisam po ha nego 0,05% koncetracija.Jeste li išli sam Uranus ili dodavali uz Abametkin, u kojoj dozi - 0,15L/ha?
Kod mene sve valjevka.60 do 80 mahuna na jednoj biljci,??? U pa to je super,kod nas bas slabo, i na apolu i na savi. Koja je sorta u pitanju Mixer?