pop step
Član
I kod nas se okitila maunama i krenula da naliva. Sad ako je ubode dobra kisa moze i da iznenadi sa rodom.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja sorta iz 0000 grupa sejana 29. aprila
Ovde mi grinje napravile cirkus.
A kanda je kod nas suša bila malo žešća pa smo imali malo više abortiranih cvetova/mahuna.Gledam ove slike i neverujem, kod nas ovoliko mahuna ni pod razno a tobož sojarski kraj, šta moš.
Bad ovo sto kaze Momo, grinje ce izgleda biti veca steta od suse, soja jednostavno stala, iza zadnje kise soja zivnula tamo gde nema napada i ove mahune sto su ostale na srednjim i visim spratovima dati ce rod, tamo gde su grinje fasovale nema gornjih spratova pa i rod ce da izostanePelikan . Na 70 ,nije potpuno sastavio al nacickan majmunima .
Grinje haos napravile . Imam ovakvih situacija kao cicimoric. Vise stete su mi napravile nego susa . Cijenim da ce me grinje ojaditi za 30 posto ukupnog roda ako se ne okisa.
Cicimoric , na koju sirinu redova ti posijan ovaj basak, ja ga imam na 12,5 i ne odaje mi bas snagu, izgled da poraste u visinu, uz njega imam u pokusu i ostale rwa iz iste ili sl grupe- lenka, kitty, orakel, director, cypress pa cu da vidim razlikuKWS Basak
Grinje su se pojavile polovinom juna. Još tada je trebalo krenuti sa tretiranjem. Nažalost ni mi nismo uradili drugi tretman, tako da su se nastavile širiti po uvratinama. Videću za vikend kada se vratim sa odmora kakvo je stanje. Tata je trebao da oprska uvratine.Oprskao večeras sirak u soji na jednoj parceli. Na uvratinama dodao ortusa za grinje. Za sedam dana ponavljamo uvratine protiv grinja.