MOMOSARIC
Član
Do 10% ?? Ne pričamo mi o istim životinjama .Izlazi oko 3000din po hektaru ali na ovu cenu soje stvarno nije mnogo a grinje znaju na ovoj susi da smanje prinos i preko 10%.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do 10% ?? Ne pričamo mi o istim životinjama .Izlazi oko 3000din po hektaru ali na ovu cenu soje stvarno nije mnogo a grinje znaju na ovoj susi da smanje prinos i preko 10%.
Premijer ima u NS Agro ing al pakovanja od 2,5dl i cena mu je jaka 2100 din. Izađe 8400 litra, a neko je napisao da ima za 6200 mada cisto sumnjam. Otisle su cene gore. Ako imas DOO pogledaj u Savakop oni bi trebali biti najeftiniji, al rade veleprodaju.Kaze mi drugar da je prekljuce dve palete akaricida otislo iz NS agro inga. Pociscen magacin. Izgleda grinja ubija na svim terenima.Evo sad gledam isto Hemoslavija online samo Vertimek i cena momacka 5600 i koji dinar 1lJel može neko da mi kaže gdje da pogledam u NS , ili u Rumi Agrosavin insekticid premium što je neko pominjao ? Vjerovatno ću sutra tamo , a hitno mi treba , ovde više slabo šta može da se nadje , sve je pokupovano . Ili neki povoljan abamektin gdje da pogledam u ns ?
Imam doo ali nemogu raditi uvoz pesticida iz druge drzave nisam registrovan za to.osim toga kod nas je ta materija zabranhena a osim toga pitam za drugaPremijer ima u NS Agro ing al pakovanja od 2,5dl i cena mu je jaka 2100 din. Izađe 8400 litra, a neko je napisao da ima za 6200 mada cisto sumnjam. Otisle su cene gore. Ako imas DOO pogledaj u Savakop oni bi trebali biti najeftiniji, al rade veleprodaju.Kaze mi drugar da je prekljuce dve palete akaricida otislo iz NS agro inga. Pociscen magacin. Izgleda grinja ubija na svim terenima.Evo sad gledam isto Hemoslavija online samo Vertimek i cena momacka 5600 i koji dinar 1l
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Razumemo se mi u potpunosti...kod mene retko ko i radi soju,jer ljudi misle da je to psenica baci je u zemlju,daj malo vestaka i dal ce da poprska od trave ili ne....intezivnu agrotehniku retko ko radi u bilo kojoj kulturiPetrović92 to je relativno.Ne znam koja bi cena mogla da ispegla totalni fijasko i podbačaj prinosa soje.Sećam se nekih godina gde nas je soja ojadila sa prinosima od 300 do 600 kg/k.j, tu te nema nigde.Soja ne može da se seje gde se kome ćefne, većina se u to uveri na teži način kada pukne k'o lajsna.U godinama sa redovnim kišama možeš da je seješ i u Sahari bez problema dok kod ovakvih epilog je svima poznat.
Pricao ne pricao isto ti se hvata.Do 10% ?? Ne pričamo mi o istim životinjama .
Dali smo dobro suzbili grinje jesi gledao ovih dana sa 80 litara po hektar i rosom.Pricao ne pricao isto ti se hvata.
Inace kod nas Amon od 2900 do 3100 din litar. Suzbio odlicno grinje. A ko ima problem sa tripsama mora nesto drugo da doda recimo Fastac.