Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka cast Mixer, bas lepo izgleda, jos malo pa zatvara redove
Ne treba dron, bio sa sinovima malo da okopamo uvratine po treći put i preletimo ako ima koja da je probila. Ima poneko kereće grožđe i po koji poponac, ostalo baš čisto, a kako i ne bi pored dva kopanja i jednog špartanja, ovo je treće kopanje. A soja počela da žuti od dole po malo. Mučenica treba joj vode pod hitno. Moja procena da u ovom delu atara ako do nedelje ne padne kiša, a nešto najavljuju za sledeći vikend, soja će kapituliati, a za dve nedelje i kukuruz. Jedino suncokret još dobro podnosi ovo vreme. Meštani prestali sa prodajom kukuruza dok ne vide šta će biti sa ovim letom.Jel bi mogao taj dron da ode u KO Noćaj pa da vidimo svi kako izgleda moja soja dva puta ručno kopana? Trebao bih u nedelju da idem.
NeceSkoknuo sam i ja da bacim pogled na moju soju danas, cuo sam da je bila lepa kisa, pa rekoh da skoknem da vidim:
Hteo bih samo da pitam iskusnije kolege, da li ce jos jedno paranje ugroziti ove cvetove koji su lagano krenuli?