DjordjeOoo
Član
Sa cime prskate protiv grinja, ako nije tajna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma uzeo APACHE, to sam jedino mogao da kupim u lokalnoj poljoapoteci, valjda bude dobro,Sa cime prskate protiv grinja, ako nije tajna?
Ja sam prskao abastate + lepak Alteox T prime Ide 1 lit po haSa cime prskate protiv grinja, ako nije tajna?
Imenjace napravio si lapsus po pitanju meseca kad cveta soja.Da li je soja toliko pametna da ako sada ne formira mahune da će pred kraj aprila nastaviti da cveta i da bude vise mahuna na gornjim spratovima da kompenzuje ne postojanje na donjim.
Tako bi trebalo biti u sredjenim drzavama ali nije. Evo Njemacka je imala strahovitu susu preklane ili lane ne sjecam se vise. Otisla je 1 milijarda eura pomoci za susu, a imas tamo 90 000 subjekata pogodjenih susom i ispada da se dobilo po ha nekakva pomoc od 30 eura sto je nista a pazi pricamo o Njemackoj tako da u Srbiji a i u Hrvatskoj ovo su puste price. Doduse nas kraj ko je uradio po os-u zito izvlaci iz govana inace bi bilo veselo....Znam da je off topic ali ako neko ide u lov sa ministrom ili je blizak ajde dva saveta
Da vlada subvencionise poljo gazdinstva navodnjavanje, ali ne samo one najbogatije sa sitnim njivama za tifone sto je neefikasno, nego brate da u delu atara postave rengere, zaposle oen iz kancelarija voda vojvodine da održavaju i sprovode navodnjavanje, tako da ko ima male srednje njive dobije navodnjavanje
Drugo da se u regionima pogodjeni sušom To se odredi po količini padavina u Jun Jul i Avgustu da država da 300 Eura po ha za sledeću sezonu, ionako su uštedeli 2000-3000 eura po ha u 10 god u odnosu na zemlje u okruženju gde im subvencionišu 60-70% proizvodnje pa i ako bude suša nije iz njihovog džepa
Tako bi trebalo biti u sredjenim drzavama ali nije. Evo Njemacka je imala strahovitu susu preklane ili lane ne sjecam se vise. Otisla je 1 milijarda eura pomoci za susu, a imas tamo 90 000 subjekata pogodjenih susom i ispada da se dobilo po ha nekakva pomoc od 30 eura sto je nista a pazi pricamo o Njemackoj tako da u Srbiji a i u Hrvatskoj ovo su puste price. Doduse nas kraj ko je uradio po os-u zito izvlaci iz govana inace bi bilo veselo....
Ja sam sebe komentirao i ljude iz moje okoline gdje je bilo padalina. Ne vidim iz cega si ti zakljucio da sam ja rekao da je sve seljake izvukao dobar prinos zitaNe pricaj gluposti, to sto si ti imao kisu, ne znaci da su svu imali, pa ih "zito izvlaci i govana"... dodji kod mene da se oznojis, pa nema roda kao kod tebe... pa da vidis... i to godinama... stvarno je ponekad bolje cutati...