Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je laka zemlja samo djubrena stajnjakom700g metribuzina na lakoj zemlji koje imam po bregovima da se uradi ne bi bilo trave a verovatno ni soje.
Ja necu prelaziti 500 grama vise nikad znaci ljudi koji su sa 700 radili na brijegovima im odumrla soja u ovoj godini. Inace gdje je jaka zemlja sa dobrim humusom i gdje je islo 630 grama metribuzina soja je bas zuta bila naspram tamo gdje je 500 islo.700g metribuzina na lakoj zemlji koje imam po bregovima da se uradi ne bi bilo trave a verovatno ni soje.
gdje sam išao 0,55 sencora tu nisam imao tolikih problema ono žućkala je ali ne kao gdje je išlo veća količina metribuzina.... no sada ta soja izgleda kao grom...Ja sam išao sa 0,5l/ha tečnog Sencor Plus herbicida posle setve a pre nicanja i baš je dohvatio soju, bilo je delova gde su ožegotine bile takve kao da je spaljeno brenerom.Trenutno je došla sebi a parcela čista.
Pa koja je razlika izmedju Senkora i Metribuzina? Isto ti je to!gdje sam išao 0,55 sencora tu nisam imao tolikih problema ono žućkala je ali ne kao gdje je išlo veća količina metribuzina.... no sada ta soja izgleda kao grom...
Sta ce ti Mont ako koristis nakon setve kad je soja iznikla neki herbicid koji nosi sve semenske uskolisne. A plus verovatno i nesto za rizomski sirak!Bez monta ne pomišljam.
Razlike nema jedino kazem gdje je sencor u dozi 0.55 isao tu je manje opačjena soja nego gdje je islo 700 grama metribuzina doza je upitna jel. Samo sto kod sencor zna biti upitno da vise sita stopa kod dizni nego kod npr senata (metribuzina u granulama)Pa koja je razlika izmedju Senkora i Metribuzina? Isto ti je to!
Sta ce ti Mont ako koristis nakon setve kad je soja iznikla neki herbicid koji nosi sve semenske uskolisne. A plus verovatno i nesto za rizomski sirak!