Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala puno!ovde smo imali suprotna iskustva sa zalivanjem soje , nismo zaključili dali se isplati , dali ne . Ja sam to radio , mislim da je dobro ako ima mogucnosti , ali mora jako malo da košta i ne zalivati uopšte do cvatanja a onda u cvatu i formiranju mahuna ako je moguće potop . Povećaće prinos sigurno pogotovo u suši , a sorta stim sigurno nema nikakve veze . Bilo isplativo ili ne to važi za sve sorte.
Golema razlika!!! Pokušaću da primenim Momin predlog. Ti si isto tako zalivao? U cvatu forsiranje?Ja sam navodnjavao soju 2017. godine. Bez navodnjavanja 600 kg po jutru. Jednom navodnjavano 1200 kg/kj, a dva puta 1800 kg po jutru.
Jednom u cvetanju a drugi put u nalivanju mahuna.Golema razlika!!! Pokušaću da primenim Momin predlog. Ti si isto tako zalivao? U cvatu forsiranje?
Radio sam sa rizolom i slavol s-pomesao i istretirao seme radjena kontrola, njiva koja je u kondiciji nije bilo nikakve razlike...čitao sam o tim kvržicama, npr tretira se nekim “rizolom” i njemu sličnim preparatima.